Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie budza moja odraze

wiekszosci ludzi jedzie z paszczy

Polecane posty

Gość ludzie budza moja odraze

niektorym delikatniej,innym bardziej w kazdym razie bywalam na wielu randkach w ostatnim roku i gdy przychodzilo do calowania,kazdemu w facetow czuc bylo a ust:/ mnie to totalnie odpycha,brzydze sie. nie chodzi o jakis odór tylko zwykly zapach z ust,kiedy sie nie mylo zebow pare godzin.zwykla ludzka sprawa,mi tez smierdzi w ten sposob pewnie,a jednak nie moge sie przelamac,ludzie budza moja odraze i jak poczuje ten smrod to zwiewam i nie chce miec z nimi wiecej do czynienia w sensie erotycznym Niestety kazdy z 7 facetow z ktorymi sie calowalm lub mialam zamair calowac w ostatnim roku(kulturalni faceci,dbajacy o higiene,nie zadne brudasy)-smierdzialo w ten sposob .dla niektorych to pewnie nawet nie smrod ale ja sie brzydze;/ kiedys sie tak nie brzydzilam ' co robic,bo mysle,ze bede sama! jeden mi sie bardzo podobal,czulam do niego pociag,ale potem poczulam zapach z jego ust i ucieklam,jak idiotka.;/ nie wyobrazalam sobie po prostu calowania z nim

Gość zęby myc!!!!!!!!!
taaa sa 2 podstawowe powody.. złe odrzywianie i zadkie mycie zebów :/

Gość biedna_krawcowa
no i rzadkie wizyty u stomatologa. bardzo rzadkie

Znajdz faceta, ktory nie idzie do stomatologa "ze strachem", tylko w poczuciu, ze dzieki temu bedzie bardziej zadbany.