Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LayDown

Cena benzyny w Polsce jest najtańsza...jesteśmy szczęściarzami

Polecane posty

takie słowa dzisiaj usłyszałem w radiu....jesteśmy szczęściarzami bo w Holandii, Danii, Niemczech itp cena benzyny osiąga granice 6-7 zł...oni to się mają niefajnie, ale biedni....ale nikt do ku r wy nędzy nie napomknął o je ba nych zarobkach....że tam ludzie zarabiają po 2,5tys euro a my 2,5 tys złotych. Oni mają benzyne po 1,50 euro a my ku r wa po 5,50. Ja pie rdole !! Jakby zarabiali zgodnie z naszym przelicznikiem to by wzieli pensji 550 euro i zobaczymy kto jest wtedy taki ku rw a mądry. Jakbym zarabiał 2,5 tys euro miesięcznie to by mi koło dupy wisiało i benzyna mogłaby być za 3 euro....to i tak sto razy mniej od tego, do czego jestem przyzwyczajony w tym za je bany m zapyziałym kraju zwanym POLSKĄ. Sam syf kiła i mogiła, dziękuję.

Gość mi tak
tez mnie wk** cena beznyny

abstrahując już od Twojej durnej wypowiedzi, na rower też mnie ku rwa nie stać, bo musiałbym na niego wydać 1/2 mojej pensji, a Niemiec kupuje rower za resztę wydaną w sklepie...nie boli Cię to ? Że wszystkie państwa potrafią a my tylko potrafimy siebie okradać nawzajem i zarzucać takimi durnymi tekstami jak Ty staszku.

Gość tak tylko mówię...
Lay Down - nie zarabiają 2, 5 tys euro (chyba że weterynarz... ),a 1, 5 tyś euro. Wiem, bo jeżdżę tam dość czesto. ;) takie luźne spostrzeżenie. aa, no benzyna droga, ale kto zmusza do kupowania? ; ) empek, rower...

Cena paliwa wynika pośrednio z przystąpienia do unii europejskiej a bezpośrednio z traktatu który został podpisany przez nieżyjącego prezydenta i ratyfikowany przez parlament.

no to nawet jesli zarabiają 1,5 tys to mogą kupic tysiąc litrów benzyny...a my za swoje nawet nie 500 litrów. Poza tym idziesz tam do sklepu i wychodzisz z 4 parami spodni, 5 koszulkami i 4 parami nowiutkich conversów i wydajesz 100 euro, podczas gdy w tym kraju już nie masz całej wypłaty.

Gość tak tylko mówię...
Lay - masz rację, ale w Niemczech wszystko jest droższe - chleb, woda, czynsz za mieszkanie...

nic tam nie jest droższe....spójrzcie ile oni zarabiają....cały czas każdy tylko przelicza cene benzyny w Niemczech razy 4 i wychodzi ze drogo....a niech ktos kurwa pomnozy ich zarobki razy 4 i zobaczymy czy tak mają biednie...gdybym ja tak jak oni 2 tys euro zarabial 8 tys zl to mialbym w dupie caly system bo by mnie bylo stac na wszystko...i mam wtedy gdzies 5,50zl za litr benzyny albo maslo za 6zl...natomiast zarabiam 2 tys zl i tego kurwa nie mogę zcierpieć

Gość 2 tyś euro
dostaje sprzataczka