Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Chicko Chacko

Najsmieszniejsze teksty kobiet majacych ochote na...

Polecane posty

Gość Chicko Chacko

Witajcie. Korzystajac z chwili wolnego czasu oraz majac w pamieci kilka smiesznych tekstow kobiet, ktore zaskoczyly mnie do granic mozliwosci postanowilem napisac o tym slow kilka. W czym rzecz. Kiedy kobieta ma ochote na ulotne chwile namietnosci, nie powie tego wprost. Posilkuje sie aluzjami, aby zwabic potencjalnego kochanka do sypialni. I o tym bedzie traktowal niniejszy temat. W mojej pamieci utkwila mi dziewczyna, ktora poznalem na imprezie za czasow studenckich. Zwrocilem uwage, ze caly czas sie na mnie patrzy. Gdy tylko probowalem uchwycic jej wzrok, szybko odwracala glowe i udawala, ze ma mnie w glebokim powazaniu. Nawet jak probowalem ja jakos zagadac, byla obojetna. Sytuacja sie zmienila jak w kalejdoskopie, gdy postanowilem ulzyc swojemu cierpieniu - oproznic pecherz. Wowczas poszla za mna, zlapala mnie za reke, przytulila sie do mnie i stwierdzila, ze jej tez sie chce "siku", ale sama boi sie wejsc do wc. Daruje sobie opisywanie szczegolow ze wspolnej wizyty w toalecie, ale w kazdym badz razie bylo bardzo namietnie i nawet zalapalem sie na wspolna kapiel "po". Kolejny tekst dziewczyny, majacej ochote na male co nieco: "wiesz co, strzasznie tu duszno, moze wyjdziemy w jakies ustronne miejsce i sie przewietrzymy?" I na koniec hardcore: "Jakie nosisz majtki? Bo ja lubie u facetow bokserki obcisle. Kiedys z bratem bawilam sie, kto pierwszy je zdejmie." Jesli macie jakies ciekawe i smieszne teksty kobiet, majacych ochote na "bara bara" dopiszcie tutaj. Nie ma to jak troche smiechu, taka mala ucieczka od szarej rzeczywistosci.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować