Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czasem słońce czasem deszcz

Małżeńska cisza.

Polecane posty

Jestem wkurwiona na maksa. Moj mąż pracuje od pon- sob. Tylko niedziele ma wolne. I ja chciałabym aby po całym tyg ten dzien poświęcił nam, natomiast on zawsze ma coś lepszego do roboty. Dzisiaj niedziela a on nie poświęcił ani mnie ani dziecku pól godz. A bo to musi zrobić, gazetę poczytać bo w ciagu tyg nie ma na to czasu, a to kolega zadzwonił. No i przestałam sie odzywać. Zaczęłam traktować go jak powietrze tak jak on nas cały dzien. Czy mam racje?? A moZe przesadzam?? Jest mi przykro. A teraz to nagle sie przytulil. Myśli zr sex wszystko załatwi i jeszcze sie oburzył ze go odepchnelam. Kto waszym zdaniem ma racje?? Dodam ze to ja zawsze wyciągam rękę na Zgodę , bo jemu duma nie pozwala. Ale tym razem naprawdę sie nie odezwę , bo musi wiedZiec ze mnie to zabolalo.

Gość lady gadżet
:D oglądnij Miasto kobiet a potem tu się żal:D

Gość ja też bym
sie wkurzyla na Twoim miejscu. Nie wyciagaj pierwsza reki, choc on napewno na to czeka, juz jest przyzwyczajony pewnie do tego, ja mam to samo.

To jest najgorsze ze ja nie umiem sie gniewac wiec zawsze to ja przepraszam nawet jeśli kłótnia była nie z mojej winy. Jestem cholernie zła