Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smakoszpszeniczny

Co sądzicie o takim ''związku" ?

Polecane posty

Gość smakoszpszeniczny

Ja i ON przyjaznimy sie od jakiegos czasu, powiedzmy pol roku, spedzamy ze sobą sporo czasu, ale relacja są czysto przyjacielskie, mimo, ze widze, ze od pewnego czasu ''ciągnie" go do mnie i nie zaprzecze, ze jest miedzy nami swojego rodzaju chemia. Czasami sie przytulamy czy siedze mu na kolanach ot takie kobiece widzimisie. ON wie, ze nie chce sie w tym momencie wiązac i ze bycie "sama" ( czyt; bez faceta ) mi odpowiada - mozna poflirtowac tu i tam, nie jestem od nikogo zalezna itd. Pewnego razu przytulanie doprowadzilo do kolejnego kroku - pocalowalismy sie. Nic wiecej tylko tulenie i pocalunki. I od tego czasu nasze relacje sa na zmiane - raz przyjacielskie, raz troche blizsze, ale zaznaczam ze nie mam na mysli seksu. Tylko troche bliskosci - wiadomo, kazdy czlowiek czasami potrzebuje bliskosci innego czlowieka, a kto inny będzie lepszy w tym celu niz przyjaciel? Nasze "blizsze" relacje pozostają tylko miedzy nami, nikt wiecej o tym nie wie - oficjalnie dalej sie tylko przyjaznimy. I mi to pasuje. Dalej moge flirtowac z kim chce i robic co chce, nadal mam w NIM przyjaciela, ale kiedy czuje, ze potrzebuje kogos blizszego to tym kims jest wlasnie ON. Co sądzicie o takim związku? Czy waszym zdaniem to jest ok? Zastanawiam sie jak dlugo to bedzie moglo funkcjonowac. Lubie miec w nim przyjaciela( i nie chce go stracic ) i nie chcialabym byc z nim z związku, bo nie jest dobrym kandydatem na partnera, ale nie zaprzecze, ze w pewnym sensie tez mnie do niego ciągnie, wiec sądze ze takie relacja miedzy nami są swietnym rozwązaniem, mam racje?

Gość smakoszpszeniczny
ekhem, drodzy kafeteriusze i kafeteriuszki, czyzby nikt nie zainteresowal sie pytaniem mojej skromnej osoby? Czuje sie rozczarowana, myslalam, ze mozna na was liczyc ;

Gość smakoszpszeniczny
oo, pierwsza przyjazna duszyczka! A co jesli jemu zacznie bardziej zalezec? Nie chce tracic przyjaciela, ale nie chce od niego niczego wiecej.

Gość smakoszpszeniczny
jemu na razie to pasuje, zastanawiam sie co bedzie dalej. Bo o ile stalosci moich uczuc jestem pewna to jego nie do konca...

Gość esrctyuijsdfghujikowsed
jak mu fiut nie staje na samym poczatu to nie ma zwiazku a jak on nie chce sie tym dzielic i to tylko miedzy wami tez nie ma zwiazku chociaz nie masz sie czym martwic faceci to skurwysyny na ogol http://www.youtube.com/watch?v=3z9xOUehwr4

Gość smakoszpszeniczny
No i co? Nikt wiecej nic?

Nie życzę Ci źle, ale musisz się dowiedzieć, jakie jest jego zdanie w temacie. Bo jeśli on chciałby od Ciebie czegoś więcej jednak niż tylko przyjaźni, to wszystko się sypnie:(.

mysle ze to dobra podstawa na poczatek czego więcej ale wszystko na zdrowych zasadach : ) jesli jemu i tobie to pasuje to jeszcze nawet lepiej niz bylibyście w tzw zwiazku : ) bo tutaj nie ma zadnych nakazów zakazów żadnych kłótni tylko tzw cieszenie sie soba : )

To ja Ci powiem, co myślę. Uważam, że to nie jest do końca bezpieczne. Ktoś w końcu będzie płakał. Też miałam takiego 'przyjaciela'. Opowiadałam mu o moim byłym chłopaku, że żałuję, że nam nie wyszło, że nadal coś do niego czuję... do tego 'przyjaciela' - że jest jak brat, że nie chciałabym z nim być... Mówił, że rozumie. A potem przepraszał, że całował się jakąś dziewczyną. Ostatecznie powiedział, że się we mnie zakochał. I rozpadła się 'przyjaźń'.