vi 0 Napisano Sierpień 7, 2011 https://picasaweb.google.com/100525197577288365318/Ciuszki możliwość negocjacji cen :) przy kupnie większej ilości gratisy albo niższa cena :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 4445667 Napisano Sierpień 7, 2011 ta kurtka za 25zl na zime jaki rozmiar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Sierpień 7, 2011 Kurtka zimowa pikowana szaro-różowa. Od spodu ocieplana welurem z metki 68 pod pachą - 27 cm długość całkowita (od dekoltu) - 33 cm długość rękawa (mierzona od pachy) - 14 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 4445667 Napisano Sierpień 7, 2011 achhh nie spojrzałam na Twoja stopke :) kurteczka wygląda na wieksza,ja mam corke z maja 2010. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Sierpień 7, 2011 pod pacha w sensie w klatce piersiowej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Sierpień 7, 2011 heh no niestety :) zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Sierpień 8, 2011 zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamdzieci Napisano Sierpień 8, 2011 jaki rozmiar jest największy u Pani w ubrankach ? czy ma Pani rozmiar 80? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Sierpień 8, 2011 niestety póki co 68. Córka dopiero zaczyna nosic 74-80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamdzieci Napisano Sierpień 8, 2011 aha rozumiem :) no trudno a ubranka super są :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Sierpień 8, 2011 dziekuje :) ehh szkoda tylko, że wszędzie każdy pyta tylko czy nie mam takich w większych rozmiarach :( większe będą, ale za jakiś czas ;) zapaszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamdzieci Napisano Sierpień 8, 2011 no za jakiś cas nasze też będa większe .wystaw je na allegro napewno i ci pujda bo sa sliczne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Sierpień 8, 2011 ciuszki sa tez wystawione na allegro :) zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Sierpień 9, 2011 up :) rozki, spiworek do fotelika, czapeczka z kwiatkami, dresik hello kitty - sprzedane zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamusia_Córusi 0 Napisano Sierpień 9, 2011 moja niunia tez miala na zime ten rozowy kobinezon pluszowy ;) jest taki sliczny.. niestety pochodzila w nim jakies 2-3 tyg :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Sierpień 9, 2011 moja nosiła go praktycznie cała zime :) wszystko zależy jak dziecko rośnie, a niestety nie da sie tego przewidziec :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamusia_Córusi 0 Napisano Sierpień 9, 2011 u nas nie dalo rady, urodzila sie 11.02 a na poczatku marca juz bylo za cieplo na niego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Sierpień 9, 2011 a no tak :) to szkoda, bo faktycznie spiworek slodki i wygodny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xdxdxdxdcvcvv Napisano Sierpień 9, 2011 ile razy będziesz jeszcze te same tematy zakładala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Sierpień 9, 2011 tyle razy ile mi sie bedzie podobalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach