Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niespokojna . . .

Mój chlopak się mnie wstydzi ;/

Polecane posty

Gość ja nie przyprowadzałam do domu
Jak widać, delikatnie to on się miga, a chyba czas by był w końcu w stosunku do Ciebie szczery...a nie jest.

Gość Niespokojna . . .
A wyobrażasz sobie, jak przyciskam go do ściany z tekstem: gadaj, kim są Twoi rodzice? Spróbuję dopytywać przy każdej nadarzającej się okazji. I jeśli będzie się migał, załatwię to inaczej. Bo to ja go znam i ja wiem, jak z nim rozmawiać. Z dwóch lat Wam opowiedziałam tylko jeden wątek z naszego życia, więc nie doradzicie mi jak z nim rozmawiać. Właściwie chciałam wiedzieć tylko, czy ktoś z Was tak miał i dlaczego. Więc dziękuję za odpowiedzi:)

czesc,mam tez dziwna sytuacje.Moj chlopak jest o 15lat starszy,nigdy nie mial zony ani dzieci,ja natomiast mialam meza i dziecko z ktorym mialam i mam problemy.Spotykamy sie 3,5roku i rowniez nie znam jego rodziny,nawet w domu nie bylam u niego.Ma starszych rodzicow i chyba bym poprostu nie byla zaakceptowana -rozwodka z synem i akurat chwilowo bezrobotna.Bardzo mnie to boli,bo mam wrazenie ,ze mnie sie wstydzi.Ciezko mi z tym bardzo,bo zna moja rodzine,a ja jego tylko z opowiesci i zdjec i co mam robic i jak sie zachowywac w takiej sytuacji???wiazac blizej sie nie chce,bo jest wiecznym kawalerem.:(

Gość gość
Jestem w bardzo podobnej sytuacji. Gdy nasi znajomi dowiedzieli się o naszym związku i spytali się go czy to prawda on milczał. Ogólnie w miejscach publicznych się do mnie nie odzywa, a tak to zapewnia że mnie kocha. czy powinnam z nim zerwać? - te pytanie zadaje sobie bardzo często ale kończy to się tak że mówię sobie o tym jak bardzo go kocham. :-(