Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej:) Mam pytanie, bardzo dla mnie ważne. Jestem niska (152cm), ale zawsze marzyłam o długich włosach (do pasa), a wiem, że generalnie takie zestawienie(mój wzrost plus wspomniana długość włosów) nie jest polecane. Moje pytanie jest następujące: czy to rzeczywiście wygląda tragicznie? Czy fatalnie wyglądałabym w takiej fryzurze? Obecnie jestem w trakcie zapuszczania moich kudełków, mam zamiar jednak odwiedzić fryzjera na podcięcie końcówek. To będzie dla mnie wyzwanie, bo nie jestem pewna, co robić. Tylko nie piszcie "rób jak uważasz", albo "jak chcesz, to zapuszczaj", bo nie o to mi chodzi. Dodatkowe info: 21 lat, szczupła (ale nie chucherko, bmi w każdym razie ok), twarz owalna.

Gość Kasiiia89.
Najwyżej to włosy będą nosić ciebie :D:D

hehe, dobre :D ale tak na poważnie, to co o ty myślisz Kasiiia89. ? ja sama po dłuższym zastanowieniu nad tym tematem stwierdziłam, że jednak spróbuję zapuścić włosy, chociaż pokusa, aby coś więcej z nimi zrobić, jest wielka :D hmm.....

Jestem gotowa na poświęcenie Quis leget haec? :) Miałam już długie włosy, choć nie do pasa....No ale to było na przełomie gimnazjum i liceum, a teraz jestem już nieco starsza....Dla mnie do rozważenia jest tylko kwestia wzrostu w połączeniu z długością włosów. Podobnież długie włosy sprawiają, że niskie osoby wyglądają niekorzystnie...To mnie bardzo przygnębiło. Czy mam sobie przez to darować zapuszczanie włosów? Czy wyglądałabym komicznie? Spotkałyście już takie osoby (niskie z włosami do pasa lub coś koło tego)? Jakie wrażenie na Was wywarły? Nie chcę wyklepanych porad ściągniętych z jakichś portali, ale potrzebuję Waszej rady, Waszych osobistych spostrzeżeń, opinii.

Gość Wszystko rób sam
Będzie wyglądało pięknie. Mężczyźni uwielbiają kobiety o długich włosach. Kobieta z krótkimi włosami jest mniej atrakcyjna, mniej pociągająca i z pewnością mężczyzna wybierzez z dwóch tą z długimi włosami. Te z krótkimi to chłopczyce.