Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubabububu

WODA Z ODBYTU

Polecane posty

Gość bubabububu

Strasznie mi glupio o tym pisac, mimo ze pisze anonimowo.. Mam problemu z pecherzem od kilku lat, leki pomagaja chwilowo a nawroty sa jak pisalam od kilku lat sie tak ciagnie, jakis czas temu doszlo do tego brzydki zapach: wszelkie badania wykazuja ze jest ok, od zwyklego badania moczu po dosc drogie badania na bakterie. Ostatnio lezalam na wznak przed zasnieciem, czytalam, nagle poczulam ze wylewa sie cos ze mnie, wstalam szybko, okazalo sie ze przecieklo przez bielizne, pizamowe spodenki i przescieradlo jakas woda.. z odbytu.. o brzydkim rybim zapachu - ja myslalam ze to z tego pecherza do tej pory, zaczelam "obserwowac" sie i okazalo sie ze ten rybi zapach to z odbtyu :( dbam o higiene, myje sie 2 razy dziennie, po kupie ZAWSZE sie myje (zadko sie zdarza ze robie po za domem a i wtedy mam husteczki mokre do przetarcia) NAprawde dbam o siebie i takie cos mnie załamuje.. cierpi na tym moje zycie intymne bo nie pozwalam mezowi na zadne zblizanie sie tamte okolice (nie mowie o odbycie, tylk ogolnie wiecie..) Nie wiem nawet do jakiego lekarza isc, czuje sie upokorzona i nie wiem co robic :( Ktos mial podobny problem? o te przewlekle zapalenie pecherza mi codzi i wode z pupy.. i zapach rybi :(

Gość dfgdhdgd
idź do ginekologa z tym moczem i ta wodą z odbytu bo to poważna sprawa no chyba że chcesz czekać na zbawienie a za 3 lata chodzić w pieluchach :/

Gość dfgdhdgd
są ginekolodzy o specjalności urologicznej idź i poradź się\ napewno w razie potrzeby powie Ci gdzie indziej masz iść mój ginekolog np. jest specjalistą dodatkowo od nietrzymania moczu

Gość bubabububu
Dziekuje Ci za odpowiedz :) Mojemu gin powiedzialam o zapachu i pecherzu i zlecil wlasnie tych kilka badan na rozne bakterie i wyszlo ze wszystko jest ok. Chyba zreczywiscie bede musiala sie przemoc i podczas nast wizyty powedziec mu o tym, ale nawet jak o tym pisze tu - anonimowo - plakac mi sie chce a nie chce sceny robic w gabiniecie.. to takie upokarzajace ;(

Gość bubabububu
osobno chodzilam do urologa przez rok i nic nie pomogl tylko leki co chwile zmienia :(

Gość ONA ODPOWIADA
Urolog to specjalista od dróg moczowych ;) Moim zdaniem powinnaś iść do proktologa , możesz mieć np.szczelinę odbytu.Trochę dziwne że ginekolog podczas badania niczego nie zauważył.I nie wstydź się..wiem łatwo mówić .Ale lekarz jest po to,aby pomóc. Pozdrawiam

Duze ilosci wody , ale to z pochwy , o rybim zapachu to rzesistek. Nie mam pojecia czy to mozliwe aby tez bylo w odbycie. A moze to z pochwy sie wylewa, a nie z odbytu. Zrob jeszcze raz koniecznie wszystkie badania posiew z pochwy i odbytu.

Gość Witamiżegnamzarazem
Nie ma w tym nic upokarzającego. Problem nieco wstydliwy, i drażliwy. Domyślam się. Ale, tak na prawdę, istnieje głównie w Twojej głowie. Także, nie łam się, i idź do lekarza. Tak, po prostu.

Gość bubabububu
Dziekuje za odpowiedzi :) Wlasnie nie raz bylam badana przez gin i wszystko jest ok, mialam badania na bakterie chlamydia cos tam, urea cos tam (nie mam przed soba tych badan zeby podac dokladnie) , usg narzadow itd - wszytsko jest ok, posiewy, cytologia - wrecz idealnie (w cyt. ta najlepsza grupa, sam gin powiedzial mi ze ta najlepsza grupa nie jest taka częsta) u urologa bylam wiele razy bo zaczelo sie wlasnie od kilku ostrych zapalen pecherza, z krwiomoczem i nie trzymaniem..