Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliaaa

Wesele 2 dni czy 1 ?

Polecane posty

Gość kaliaaa

Dziewczyny! Robicie wesele 2 dni czy 1? My myślimy nad weselem na ok 180 osób 1 dzień w restauracji, zabawa do białego rana. Następnego dnia garden party z grilem i pod ogromnym namiotem w ogrodzie rodziców męża. Co myślicie :)?

Gość miesiac po slubie
My mielismy 2 dni a w sumie i tak z tego sie zrobil caly tydzien ale wspomnienia niezapomniane :)) 1 i 2 i 3 dzien w osrodku wszyscy goscie mieli po domku do spanaia zaraz obok sali na terenie osrodku basen las plac zabaw i wiele atrakcji w 3 dzien wyjazd z osrodka i 20 osob w domu impreza do pozna , nastepnie dni w domu tez jeszcze rodzina wiec codzienie cos sie dzialo , ale wszyscy milo wspminaja :))

ja mam 1 dzien w restauracji a na 2 dzien grill w ogrodzie z najblizszymi :) moje znajome tez robia 1 dzien :)

Gość ejbisi1986
Ja robiłam 1 dzień, bo w moim regionie szczerze mówiąc nigdy się nie spotkałam z poprawinami - nie praktykuje się tego. Jednakże z perspektywy czasu załuję, bo ta noc strasznie szybko mija, a Państwo Młodzi są przynajmniej do oczepin tak zabiegani, że nie mają czasu się bawić. Ja nawet nie zdążyłam ze wszystkimi pogadać, a jak już z kimś to max 5min. :o Więc idea poprawin mi się podoba, jest już spokojniej i wreszcie Państwo Młodzi też mogą się pobawić :)

Gość Zamiast
Robiłam jeden dzień i nie żałuję. Ile razy jestem na 2 dniowym weselu żal mi PM którzy w drugi dzień słaniając się na nogach ze sztucznym uśmiechem witają gości. Zamiast się cieszyć pierwszym dniem małżeństwa od rana fryzjer makijaż i reszta, zwykle po 3/4 max h snu. Jeszcze rozumiem na weselu na sali bo zostaje dużo jedzenia itp ale w restauracji 2 dzień nie ma najmniejszego sensu.

Gość guzik prawda z tym zmęczeniem
na tylu weselach byłam i na poprawinach niektórzy jeszcze bardziej się bawili niż w 1 dzień :D poprawiny są dość specyficzne i fajne :)

Gość 85tka
A u nas standardowo 2 dni. Restauracja jest nad jeziorem, nocleg dla gości zaraz obok. Myślę że będzie ok.

Gość tylko 2 dni albo i dłużej :d
jak się bawić to się bawić taka okazja u siebie raz w życiu no chyba że ktoś planuje wiele razy wychodzić za mąż czy się żenić :P