Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozlane mliko

zamieszki w londynie

Polecane posty

Gość rozlane mliko

pewnie slyszeliscie co sie ostatnio dzieje w londynie, czy ktos z was byl naocznym swiadkiem tcyh zamieszek? to jest chore co sie teraz dzieje, zabili gangstera a teraz pozostali tak zwani gangsta rabuja, pala, niszcza....

Gość vanillasky..
i zauwaz,ze w tych zamieszkach braly inne nacje, nie chce brzmiec jak rasistka,ale nie widzialam,zeby braly w tym udzial biali..

Gość biorac pod uwage ze
a jakie nacje braly? azjaci? nie wiem za duzo na ten temamt, ale az starch ze w ogole doszlo do takich zamieszek.

Gość rozlane mliko
w wiekszosci brali udzial czarni, gdyz zabity byl czarny, ale na filmach widac tez bialych gowniarzy, ktorzy skorzystali z okazji, aby poobrzucac ludzi kamieniami i okrasc sklepy, jesli chodzi o rasizm o jzu zygam ta cala poprawnowcia polityczna, kazdy sie boi cos powiedziec bo zostanie oskarzony o rasizm...

Gość vanillasky..
tak,ale czarni inni zawsze szukaja powodu do zamieszek, juz maja to we krwi niestety,wiecznie czuja sie uciesnieni

Gość ice ice babyy
dokaldnie, czarnym zawsze zle, oni maja we krwi kulture przemocy, dlaczego niewinni mieszkancy maja cierpiec z powodu bandy idiotow? wywiezc ich wszytskich na jakies odludne miejsce i zostawic na pastwe losu niech sie tam pozabijaja nawzajem

Gość vanillasky..
a zauwazcie,ze ja nigdy nie iwdzialam,ze by nap azjaci, mam tu na mysli koreanczykow i japonczykow np, nie wszczynaja zadnych bojek, wic musi cos byc na rzeczy

Gość no tak nie dziwie
sie, bo to wlasnie czarni sprawiaja najwieksze problemy. zawsze jakies dodgy interesy , brak wychowania, no i walsnie te gangi np. brixton jaka to czarna dzilenica ipelno gagow. zauwazcie ze przewaznie jak zabijaa kogos z gangu to murzyn.

Gość Wschodni Londyn
U mnie porozwalali debile sklepy naookolo. Walthamstow i Leyton. Troche to smutne ze te dzikie małpy (wiem obrazliwe dla małp) czuja sie bezkarne i mysla ze mozna sobie krasc. Irytujace. Nie czuje sie tu bezpiecznie z tymi jełopami z councilowskich blokow :/

Gość Kokarda urodzinowa
A Tesco 24h na Leytonstone tez obrabowali slyszalam :( i nawet wozy strazackie rozwalaja ( mogliby sie opanowac chociaz z tym, bo uniemozliwiaja przybycie pomocy jak ich glupota wymknie sie z pod kontroli). Tak to jest jak patoligia i biedota sie zbierze. A debila co zastrzelili nie zaluje. Reszte tez wystrzelac jak kaczki!

Gość kaskada111
niestety zobaczyli ze sa bezkarni i pewnei beda robic to dalej, najgorsze, ze ucierpieli niewinni ludzie bo banda zdeprawowanych idiotow porozwalala sklepy i pokradla, powiini wprowadzic stan wyjatkowy i uchwalic tymczasowe prawo, wylapac ich wszystkich i deportowac, a tych co sie urodzili tutaj wyslac do jakiejs kolonii karnej o chlebie i wodzie i niech kopia w kamieniolomach

Gość Daria_22
Co za ułomy, jak widze tych huliganow bezczelnie wynoszacych sprzet ze sklepow to bym im wszystkim nakopala w te małpie mordy. I pomyslec ze niedosc ze biora biedaku zasilki to beda sie plawic w tym co nakradli. A kto za to zaplaci? Podatnicy....

Gość olivia dunham
ja jestem generalnie daleka od osadzania ludzi, ale z ciemnoskorymi ogolnie cos jest nie ten teges. Pracuje w miejscu, gdzie mam do czynienia z wieloma nacjami i musze stwierdzic, ze murzyni sa naj bardziej agresywnymi ludzmi, jakich spotkalam. To sie tyczy zarowno kobiet jak i mezczyzn. Oni moga cie zbesztac, zmieszac z blotem, zeszmacic na maksa a ty nie masz prawa sie odezwac, bo jak im cos powiesz to od razu krzycza, ze to rasizm. Ladna sobie wymowke znalezli. Jak im cos nie odpowiada to od razu "ty rasisto", ale oni sa super swietni

Gość jessie jej
zamieszki juz sie rozprzestrzenily na inne dzielnice londynu, croydon, peckham, hackney, nie wiem na co oni jeszcze czekaja, powinni wezwac armie do pomocy aby rozgonila to gowno, budynki plona, autobusy plona, cegly lataja w powietrzu, chory kraj!

Chory kraj bo tu nikt sie policji nie boi, cackaja sie i gowno robią , szok.

Gość Sad face
A najlepsze jest to ze policja naprawde gowno moze. Nawet gazu nie maja prawa uzyc! To jest po prostu smieszne ze w cywilizowanym kraju takie smieci moga byc bezkarne! 200 osob zatrzymanych z czego 20 uznanych jako winni? To kpina! Ogladam tv i widze gowniarzy rozwalajacych miasto, a policji nie ma! Sa kamery sa dziennikarze, malpy rozwala wszystko i uciekna a policja zjawia sie z palkami i stoi!! Nic tylko stoi i patrzy!

Gość Bsaosa
Co ty gadasz? Jakas przewrazliwiona jestes. Wystarczyloby kilka armatek wodnych i lepsza organizacja zeby gowniarzy przestraszyc. To by krzywdy murzynkom nie zrobilo. Armia twz by sie przydala zeby nasrali w te swoje opuszczone dresiki.

Gość uwazam ze na granicy
powinny byc robione jakies testy psychologiczne to wtedy wiekszosc murzynow by sie nie dostala do tego kraju ,bo trzego jak trzego ale intelignecji to im naprawde brakuje no i kultury. no i wielu polaczkow ttez by sie tutaj nie dostalo i normlanym ludziom zylo by sie lepiej.

Gość a kto mieszka w polskiej
dzielnicy? co tam sie dzieje?

Gość olivia dunham
pewnie chodzi o ealing.

Gość polska dzielnica to prawie
cale UK.

Gość sjdidjid
Co w koncu Cameron zatwierdzil? Bedzie wojsko a policja moze uzywac armatek i gazu? Bo mam sprzeczne informacje...

Gość olivia dunham
zalosne sa te rasistowskie zarty:o

Gość masakraaa jakaas
ale zobaczcie jak sie zorganizowali rozrabiaki, ze w wielu miastach wprowadzili te zamieszki. to jest niewiarygodne! solidarnosc idiotow!!! a co do czarnych, nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora bo znam kilku czarnych, sa brytyjczykami i to jest ich kraj. ale niestety czesto slysza ze maja spieprzac z tego kraju bo nie sa Anglikami. smutne mam nadzieje, ze zrobia z tym w koncu porzadek bo strach sie bac

Gość 4-ty dzien
dzisiaj 4 ty dzien zamieszek, jak dlugo to sie bedzie ciagnac?