Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zazdrośnica

Męczące myśli na temat 'myśli' mojego faceta...

Polecane posty

Gość do małej zazdrośnicy
wiesz, tez tak kiedyś mialam, dopóki nie zrozumiałam, że moja wizja milości (taka jak Twoja jest blędna). Wydawalo mi się,że jak facet kocha swojakobietę, jedyna wybrankę, to inne nie istnieją, jak kocha ją, to jej cialo jest najpiekniejsze itp..... Bo ja tak miałam w stosunku do niego. Jak sie dowiedziałam że jest inaczej - kubeł zimnej wody na łeb to malo powiedziane. Płacz, depresja, myśli samobojcze. Teraz rozumiem, że facet jest ze mna, bo mu dobrze, ale inne piekniejsze podobaja mu sie bardziej. I co ja poradze - jakbym zerwala i byla z innym, przeciez tak samo by to wyglądalo. Mialam taki pomysł - zerwac i byc sama, zeby nie miec tego problemu... ale to chyba nie jest dobre wyjscie. Po prostu jego milość jest inna niz moja...

Gość mala zazdrośnica
Eh. No tak. A niech staje, chodiz mi teraz głównie o to,że faceci swoimi żartami w stosunku do innych kobiet ranią swoje partnerki. Kur*a jak mam rzucić kogoś kogo kcoham? Chyba babo nigdy nie kochałas, nigdy nie czułaś potrzeby drugiej osoby tak bardzio jak ja w tym momencie!!! Nie widże sensu bez niego i tyle

Gość mala zazdrośnica
Kij że mu się ktoś tam poodoba, to jestem w stanie zaakceptować. Ale cholernie boli mnie to, że może mnie okłamywać gadką, że dla niego to byly zwykle jaja... A ta dziewczyna jest moja kolezanka i co rusz okazja to wspomina o tym mowiaC: no ja ci mowilam, ze mnie podrywal ale ty mi nie chcesz wierzyc. Wredna i tyle. A jej chlop nie lepszy, pisał do mnie czy sie z nim bzykne...

Gość święta Faustyna
masz wydumane wyobrażenie o związku, z bajek o księżniczkach chyba życie wygląda bardziej fizjologicznie niż to jest w bajkach większość ludzi nie ślepnie z miłości a i miłosne zauroczenie szybko przemija, tak że dostrzega się też innych atrakcyjnych ludzi albo się z tym pogodzisz, albo idź do klasztoru

Gość mala zazdrośnica
Czyta ktoś moje ostatnie posty ? Chyba nie. Sorry nie był ze mną w związku a tak napisał do niej, że by się z nia umówił. Pytam was, czy warto ufać takiemu facetowi, bo nie chcę, żeby mnie potem zrobił w kur*ę...No jakoś baby nie mają tak tępych mózgownic jak faceci i nie chodzi im tylko o jedno... ;) więc już nie pier*olcie, że nie ma miłości. Bo jak widać ja potrafię kochać, a że dużo ludzi nie docenia tego to niech spier....

Gość mala zazdrośnica
Koniec tematu. Kazał mi wypier**alać bo zwróciłam mu uwagę, że nie podoba mi się, że chce się umawiać z innymi.

Myślałam, ze jestem kopnięta za przeproszeniem bo czepiasz sie, ze zerka na inna, jak to facet. Ale tu jest inna sytuacja, on jest bezczelny, pisze z innymi, udaje, ze to zarty, jakies glupie teksty do kolezanek, podrywanie ich, to nie na miejscu, i uwzaj, bo moze dorobic ci rogi

Gość mala zazdrośnica
No wreszcie ktoś zauważył, że gapienie się zaakceptowałam. Jeszcze bezczelnie do niej napisał: dobra dobra już nic do ciebie nie piszę bo jeszcze powiesz mojej ukochanej że cię podrywam ;) ... Nie no.. niebyliśmy wtedy jeszcze razem, ale on codziennie do mnie wypisywał kiedy dam mu szansę, kiedy się spotkamy. Dopiero 4 miesiące po tym zdarzeniu zostaliśmy parą. On wciąż twierdzi, prosto w oczy mi m ówi,że dla niego to były nic nie znaczące zarty, bo ta kobieta wedlug niego jest bardzo nieatrakcyjna, niezgrabna, zarozumiała i zakochana w sobie. Twierdził, że chciał jej dopiec i zrobić w balona, ale słodkie słówka to raczej pożywka dla zarozumiałych ludzi a nie drwina.. Ciężko mi w to uwierzyć naprawdę. Kocham go bardzo, bo poza tym to bardzo czuły i wspaniały facet, ale nie wiem co na to poradzić. Niby nie mam prawa się do tego wtrącać , bo nie był moim facetem, ale nie będę mieć nigdy pewności, czy to były żarty czy dla niego flirt. Ale faceci są dziwni, każdy jakiego znam zawsze musi pojechać do jakiejś dziewczyny sprośnym żarcikiem. Eh i co tu poradzić :/

Gość moja droga posłuchaj
Po pierwsze jeśli facet mówi do kobiety "wypierdalaj" to należy się spodziewać, że nie będzie miał hamulców również w podrywaniu innych lasek i podniecaniu się każdą, która mu przeleci na ulicy. To nie kwestia jego natury, ale szacunku do Ciebie i do tego co Was łączy. Jesli pytasz czy każdemu facetowi staje na widok ładnej babki, to odpowiadam,że nie zawsze i facet który jest dojrzały poukładany i sam reguluje swoje życie seksualne w domu z żoną potrafi nad tym panować. Jeśli nawet taki facet spojrzy na inną laskę i mu stanie, to gwarantuję Ci, że jak tylko ona mu zejdzie z oczu to on nie zapamięta nawet jej twarzy, zacznie myśleć o zupełnie innych rzeczach, o pracy, jedzeniu itd. To jest na zasadzie: bodźiec-reakcja, tzn. widzi ją to mu stanie, ale ona przejdzie, to zapomni automatycznie o niej. Jeżeli Ty myslisz, że faceci nie mają ciekawszych rzeczy do myślenia jak tylko seks i laski to się mylisz. Pamiętaj,że Ci ludzie chądzą do pracy, ucza się, mają zainetresowania, spotykają się z ludzmi, jedzą itd I oni myślą o różnych ważniejszych rzeczach, tylko niedojrzały gówniarz myśli tylko o seksie i wszytskim się podnieca. Dorosły i dojrzały facet, ma kobietę, którą kocha z którą reguluję swoje życie seksualne w domu i nie napala się na wszytsko co się rusza.

A poza tym kochana Pamiętaj ,że my kobiety też mamy swoje małe grzeszki i np. dla Nas to nic nie znaczy, ale jakby np Twój facet wiedział,że o tym myslisz to by go to strasznie zraniło, podczas gdy Ty nie widzisz w tym nic innego. Już podaję przykłady: - np zastanawiamy się nad tym jakby to było mieć bogatego faceta i mieszkać w wypasionej chacie i mieć mega ciuchy i faceta, który by nad kochał na d wszytsko i zapewnił dostatnie życie. Oczywiście żadna z Nas w życiu nie bierze tych marzeń poważnie i nie poleciała by za przystojnym bogatym milionerem, bo kochamy swoich facetów, ale każdej z nas zdarza się marzyć o luksusie. Wierz mi, że gdyby Twój facet wiedział,że o tym fantazjujesz to było by mu bardzo przykro, albo by zareagował agresją ,że jestes materialistka, świnia itd, bo wie, że nie może temu sprostac, bo to Twoje nierealne marzenia, a dla faceta najwazniejsze jest to, żeby czuł się wystarczający dla swojej kobiety, potrzebny itd. Jeżeli z ręką na sercu przyżekniesz,że nigdy w życiu nie marzysz o luksusie z innym facetem i nie zastanawiasz się nad tym jakby to było mieć bogatego faceta i być w chacie księżniczką, to masz prawo mieć do niego pretensję, ale podejrzewam,że każda z nas czasem o tym marzy, ale nie mówi o tym swojemu facetowi

Gość mala zazdrośnica
Ja to wiem. To wszystko z tym seksem to sama sobie ubzdurałam w głlowie, jak patrzyłam na innych facetów. Mój tak nie robi, nigdy mi nie powiedział, że jestem brzydka,nieatrakcyjna, zawsze mowi, że uwielbia nasz seks i widze, że nigdy nie jest niezadowolony, zawsze uśmiechnięty i szczęśliwy, potem mnie przytula i całuje, nie zasypia. Nigdy nie usnął. Zawsze pytał czy było mi dobrze, czy cieszę się, że jest obok mnie, mówi, że uwielbia ze mną zasypiać... Mamy masę tematów,masę wspólnych zainteresować. Tylko zabolały mnie te tekstył do mojej koleżanki... Wiem, że nie był wtedy mój tylko tak myślę, czemu akurat to musiało się przytrafić, czemu facet, który jak jest jze mną to jest aniołem, gdy wyjeżdż,a gdy mamy kontakt tylko telefoniczny lub netowy staje się zarozumiałym skur*ysynem, potrafi mnie zwyzywać i zmieszać z b łotem...

No bo może jak jest z Tobą to chcę się z Tobą kochać, chce bliskości i wie, że żeby to mieć musi być miły dla Ciebie. A jak nie jesteście razem to on i tak nic nie ugra, więc nie musi być miły. A może tez po prostu za bardzo na niego napierasz, dzwonisz co 5 min itd, żaden facet tego nie lubi, bo oni tego nie rozumieją, bo nie mają tak dużej potrzeby bliskości jak my, więc im takie nękanie i wydzwania działa na nerwy, bo on nie rozumie po co to robisz. Facet mówi i pisze tylko po to by przekazać informację, nie po to by zaspokoić jakąś potrzebę. Kobiety mają odwrotnie!!! Proponuję Ci kochana, nie odzywac sie do niego pierwsza , zająć się sobą i swoimi sprawami, a on sam będzie o Ciebie zabiegał i Ci z ręki jadł. Mężczyźni lubią kobiety samodzielne i niezależne. Takie wiszące na szyi miągwy im się błyskawicznie nudzą!!! Kolejna sprawa jeśli facet żartuje w taki sposób jak Twój, i gada takie głupoty to Cię za mało szanuję, musisz go nauczyć tego szacunku. Nie rykami i oskarżeniami, ale swoją dumą, samodzielnościa, niezależnościa. Musisz mu pokazac, że masz klasę, że jesteś najwspanialsza sama w sobie, bez niego też, to wtedy jemu przejdą te kretyńskie żarty i zacznie Cię szanować. przede wszytskim nie dawaj mu do zrozumienia, że jest taki najważniejszy dla Ciebie i nie rycz mu nad uchem non stop

Gość treert
Panna w mini to nie jest goła panna wiec wiec raczej od tego nie stanie .. Mi stanał tylko dwa razy w moim życiu na widok panien ubranych w legginsy .. A przy mini nigdy sie to nie zdarzyło . Legginsy bardziej na mnie działają.. 2 razy w ciagu 10 lat to jest naprawde mało ..

Gość mala zazdrośnica
Dzięki. Masz zupełną rację. On na zywo w żcyiu nie przeklnął do mnie, nie powiedział na mnie złego słowa. Nie ma odwagi. Jak mnie widzi to robi się łagodnym wpatrzonym we mnie barankiem. Ze wszytskiego , co kiedykolwiek się stało boli mnie ten żart do mojej kumpeli. Ja wiem , że nie spotkałby się z nią, przecież sam zakończył tą gadkę i powiedział: dobra nie pisze juz do ciebie bo powiesz mojej ;). I przestał się odzywać. Tylko czy jest sens ufać facetowi, że mnie nie zdradzi, że nie będzie flirtował? W sumie odkąd jesteśmy w związku to nigdy taka rzecz nie miała miejsca. Nigdy. Ale ja jetsem pamiętliwą mendą i na dodatek tak wrażliwą, że sobie nie radzę z niczym ;/ nie wiem, gdzie nabrać dystansu, gdzie oswoić się z tym, że to tylko zwykły człowiek, który popełnia błędy. Dodam, że sama gorsze rzeczy pisałam do facetów... Ale wiedziałam dobrze,że niczego od nich cnie chce, że tylko żartowałam. Głupia jestem...

O jezu oczywiście, bo to jest mniej więcej tak samo jak u kobiet, tyle, że kobiety o tym nie gadają. A prawda jest taka, że my się podniecamy pod wpływem tych samych bodźców co facei i w ten sam sposób!!!! Np kiedy widzę scenę seksu, albo cos co daję mi jednoznaczne skojarzenia z seksem to czuję sie podniecona!!!! To normalne!!! Nie czuję się podniecona na widok pięknego mężczyzny, ale gdybym widziała go nago uprawiającego seks, to była bym pewnie bardzo podneicona. Faceci mają tak samo, nie staje im na widok każdej mini, tylko na widok czegoś co jednoznacznie skojarzy się z seksem. Oni mają identycznie jak kobiety przecież!!!!

Gość mala zazdrośnica
treert, to super hehe, czyli nie jesteś niewyżytym gnojkiem tylko świadomym swoich reakcji i swojego ciała facetem :) ja sobei uświadomiłam, że to , że ktoś podnieca się na widok pięknej kobiety, roznegliżowanej aktorki itp. to nie jest koniecznie znak, że on chce kochać się z nią... po prostu to reakcja biologiczna ciała. Każdy człowiek lubi seks, lubi bliskosć, orgazm, przyjemność, ciepło drugiej osoby. I może jest w sumie tak, że facet mając swoją kobietę i oglądając powiedzmy jakiś film, gdzie zacznie się scena seksu, podnieci się tą sytuacją, ale będzie myślał o swojej partnerce, ją weźmie do łóżka...muszę pozbyć się swojej wrażliwości, zaborczości. Właśnie dawniej byłam taką kobietą, która olewała go, miała swoje sprawy, nie działały na nią jego gadki, czułe słówka. Jak wycuzł, że mnie ma to może się znudził :/

Tylko różnica jest taka, że kobietą nie staje nic, ale czuja podniecenie i tez wzbiera w nich napięcie, które chcą rozładowac, ale przecież nie puszczają się na lewo i prawo. Tylko albo będą się kochac ze swoim facetem wieczorem (i to jest najbardziej prawdopodobna opcja), albo będą się masturbowac (oczywiście nikomu o tym nie powiedza, bo kobiety nie mówią o tym i tyle, a faceci mówią o tym wszystkim i taka różnica)

Gość treert

Gość mala zazdrośnica
treert akurat ich myszki takie jakieś dużawe heh :P mnei się osobiście nie podoba jak legginsy wpinają się w ci*kę.. ładnie pdorkeślają pupę, zgrabne uda i lydki, tyle. :) u facetow nie lubię slipek... ale podnieca mnie jak mój misiek miał na mne ochotę i gdy rozbierałam się widziałam pełne spodnie. Może ja jestem zbyt niedojrzała, idealizuje związki i facetów... może błędy trzeba wybaczać, bo tak naprawdę to on mnie przecież nie zdradził...

treet Ty jakiś erotoman jesteś, nie masz ciekawszych rzeczy do roboty, tylko buszowac po necie i szukać skąpo ubranych lasek? za robotę sę może weź?

Gość treert
niektore laski nawet w sklepie schlaja i wypinają ci sie przed nosem .

Gość treert
nie jest to prawda ze kobietom nic nie staje .. Podczas podniecenia kobieta robi sie wilgotna i łechtaczka znajduje sie w stanie erekcji powiekszając sie dwa razy .

Gość mala zazdrośnica
No nie wiem moja się nie powiększa ale owszem, jest wyczulona na dotyk. Poza tym temat podniecenia roziwązny. Owszem, marzę o przystojnym,bogatym i sekswonym pilocie liniowym B-) ale skoro kocham mojego miska to nie zostawiłabym go. Mi chodzi teraz o te teksty, które pisał. Czy to wybaczalne jest, cyz on rzeczywiście mógł to robić na złosc, czy miał w tym jakis podtekst seksualny

Gość jarkooi
ta laska w ostatnim linku jest :classic_cool:

Gość zaciekawiona sterczacym
mojemu facetowi czesto staje kutasek, jak lezymy, czy rozmawiamy o czyms, nawet gdy ogladamy film, gdzie sytuacje nie sa zupelnie sprzyjajace atmosferze seksu.. a jemu STOI, jak pytam dlaczego, czy mu sie zachcialo, to mowi, ze nie.. tak sobie.. nie kumam tego, a czuje, ze on nie chce mi tego tlumaczyc.. nie rozumie ze ja musze wszstko wiedziec!! :P

Gość mala zazdrośnica
Ja jestem zbyt wrażliwa. Kur*wa idę do psychiatry bo mam dość xD