Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żoneczka_26

Czy jestem w ciąży?? kiedy mogę sprawdzić?

Polecane posty

Hej dziewczynki Wiem że znowu taki sam temat,ale może ja potrzebuję podniesienia na duchu nie wiem... Ja to już też w gowę dostanę:( z mężem staramy się o dzidziusia, dni płodne miałam 1 - 5.08. w tych dniach sie kochalismy a dokładniej 02. i 04. wczoraj tzn. 07.08. zrobiłam test wszyedł negatywny:( nie wiem chyba w głowędostanę boli mnie podbrzusze i mdli mnie od rana( pewnie sobie wkrecam :( ale tak bardzo bym chciciała juz być w ciąży... kurczę moja sytuacja jest jeszcze bardziej pokręcona bo 5 lat temu zaszłam w ciążę, ale była to ciąża pozamaciczna od tamtej pory nie staraliśmy się dopiero teraz i juz schizuję że może być coś nie tak:( :( kiedy mogę zrobić test jeszcze raz? dodam że miesiączkę dostać mam dopiero za 2 tygodnie ale nie wiem czy wytrzymam.....

Gość tutajjjjjjjj
nie ma wróżek jedynie mozna sprawdzic poprzez wykonanie testu ciazowego bądz udanie sie do ginekologa jak @ nie przyjdzie

Nie chce krakac, ale z takim histerycznym nastawieniem lepiej sobie odpusc. Chocbys nawet byla w ciazy, to i tak test nie wykaze, bo to grubo za wczesnie. Po prostu poczekaj do dnia @ i wtedy ewentualnie testuj. Innej rady nie ma.

Wkurzona wiem że histeryzuję, kurczę może lepiej wcale o tym nie mysleć dziewczyny, ale powiem szczerze że to tak się nie da... :( Dzieki

Gość a jak dlugo sie starasz???
/???ze juz tak panikujesz

Gość a dlaczego tak wcześnie
zrobiłaś test? Test zaleca się robić po terminie miesiączki. A jeśli chce się wcześniej to najszybciej można ok 2tyg. od przypuszczalnego zapłodnienia a to nie zawsze jest ten sam dzień co był seks. A ty zrobiłaś test po 3 i 5 dniach od stosunku. Jakim cudem miało coś wyjść?

Gość _psychoterapeuta_2011
zabeiram sie do przeprowadzenia testu ciazowego, jutro minie 13 dzien i mam zamair to zrobic, ale ciagle sie boje ze za wczesnie ;/

_psychoterapeuta_2011 a może się wstrzymaj żeby było pewniej. Kurcze dziewczyny ja wiem sama że lepiej poczekać ale same wiecie pewnie jak to jest jak sie czeka:( straaasznie. Dziękuję wszystkim za "dober słowo"

Gość no bo lepsze są
a ile trwa twój cykl autorko bo 2tyg do okresu to jeszcze kupa czasu.