Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem sama co mysleć

nie wiem sama co mysleć

Polecane posty

czy któraś z Was poznała płeć dziecka w 13 tyg ciąży na badaniu prenatalnym?? zaznaczam, że sprzęt był naprawdę dobrej marki a lekarz z wieloletnim doświadczeniem lekarz twierdzi, że zna płeć, a ja nie dowierzam

Gość Lena204
ja poznałam płeć dziecka w 21 tc

Gość cóż może być różnie
i tak się przekonasz w 100% przy porodzie dopiero.

Gość Ja się dowiedziałam
Nikt nie wierzył,bo to za szybko.Na każdej kolejnej wizycie potwierdzała,że chłopak no i mam synka:)

Gość kronka
mnie lekarz tez powiedzial juz na prenatalnym, ze "wyglada mu to na dziewczynke" i sie potwierdzilo. jak jest bardzo doswiadczony lekarz ma dobry sprzet i dziecko sie ulozy dobrze to w wiekszosci przypadkow ma racje. inaczej nic by nie mowil.

Gość zaraz rodzę...
U mnie lekarz podejrzewał płeć koło 14 tyg. Nie mówił, że na 100% ale że podejrzewa, a na poźniejszych wizytach tylko potwierdzał nam chłopaczka, a na ostatniej wizycie mogliśmy podziwać jego klejnoty w pełnej okazałości tak się do nas wypiął :) więc sądzę, że jest to możliwe. Podobno chłopców szybciej widać niż dziewczynki ale to też nie ma reguły.

no wlasnie chłopców szybciej a ja mam mieć dziewczynke dlatego watpie, ale lekarz zrobił takie zbliżenie że sama już nie wiem czy to faktycznie nie dziewczynka

Gość moimzdaniemmoimzdaniem
wszystko zależy od sprzetu i lekarza, jesli jest dobry to wsztstko wypatrzy a pomyłki sie rzadko zdasrzaja

Gość pł00cu
Ja poznałam w 12-stym i się sprawdziło, ale nie nastawiałam się na 100%

Gość smerfetkaaaaaa
znajoma chodziła prywatnie do lekarza, dobry specjalista a jednak w 13tc pomylił się co do płci. Wskazał na chłopca a w 20tc była już dziewczynka. Kolejna znajoma miała tak samo tyle, że nieco dłużej była święcie przekonana iż pod sercem nosi syna o córce dowiedziała się chyba gdzieś koło 25tc kupione ubranka musiała sprzedać i zaopatrzyć się w nowe ;)

ja też bym się nie nastawiała :) sama poznałam prawdziwą płeć na 3d w 24tc, wcześniej była dziewczynka i później o dziwo też. Nawet ten lekarz, który typował chłopca zanim przełączył na 3d mówił, że dziewczynka. W sumie usg robione przez 3 różnych lekarzy w ciągu całej ciąży typowało dziewczynkę

Gość pomyłki to rzadkość
tak na prawde takich pomyłek jest bardzo mało, sama nie znam pary której by sie ktoś pomylił poza tym autorko z chłopca zrobisz dziewczynke nawet w 38tyg ciąży ale z dziewczynki raczej chłopca nie zrobisz:)tak twierdzi moja lekarka