Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdwqsqwsdwqdsa

dziewczyny poradzcie cos na grzybice bez recepty heelp

Polecane posty

Gość sdwqsqwsdwqdsa

ginekolog na urlopie a ja w pracy zdycham nie mam duzych uplawow ale sweizdi piecze - mam polaczone z zapaleniem pecherza dostalam antybiotyk i po tym chyba to swiedzenie :(

Gość a dlaczego tak wcześnie
no to idź do rodzinnego po receptę na globulki dopochwowe.

Gość sdwqsqwsdwqdsa
to jeszcze nie jest grzybica moze jest cos na złagodzenie

kup saszetki tantum rosa, albo podmywaj się wodą z octem, możesz też kupić jakieś globulki z kwasem mlekowym bez recepty, np ja używałam Gyntima

Gość sdwqsqwsdwqdsa
wlasnie czy ta gyntima pomaga??

mi pomogła, co drugi dzień aplikowałam na noc i miałam spokój po niecałym tygodniu

Gość sdwqsqwsdwqdsa
ok dzieki kupie je dzis:)

Gość bleblebleblenderek
A clotrimazol próbowałaś? Taki krem w tubce. Mnie pomaga zawsze przy jakichś swędzeniach.

Gość sdwqsqwsdwqdsa
tak mam..dziennie smaruje ale nic nie daje ;/

Gość no bo lepsze są
globulki Clotrimazol -aplikuje się je do pochwy więc lepiej działają niż stosowany zewnętrznie krem.

Gość agula8
mnie w takich sytuacjach pomaga clotrimazolum na dzień i lactovaginal na noc i umawiam się na wizytę u lekarza, nie zawsze taki zestaw wystarczy dla wyleczenia...

Ratunkiem na grzybicę jest clotrimazol, jest bez recepty, ale nie na każdego działa, mnie pomaga przy pierwszych oznakach że coś jest nie w porzadku Provag żel do smarowania miejsc intymych, nawilża, zakwasza środowisko pochwy więc pomaga odbudować prawidłową mikroflorę, na mnie działa rewelacyjnie, używam go nie tylko w awaryjnych sytuacjach, bo na co dzień też mi się zdarza.

clotrimazolum działa na podstawowy rodzaj grzybów, ten najbardziej popularny, ale krem jest tylko bez recepty a wiadomo, że jak coś siedzi w srodku, to żeby to wyleczyć potrzeba leków do środka a globulki już są na receptę. bez recepty NIE ma leków na grzybicę a lacibiosy femina, tantum rosy, vagolavity, lactacydy, vagicale to wszystko środki wspomagające i profilaktyczne a nie lecznicze i w swoim zastosowaniu są skuteczne ale nie jako leki!

Gość sssssssssgr
dobry jest Azulan, tabletki gynalgin oczyiwsice clotrimazolum i tanntum rosa, lactovaginal..na dluzsza mete i tak lepiej isc do lekarza..