Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowana mamuśka

Marzec / Kwiecień 2012- szczęśliwe mamusie!!

Polecane posty

Hej dziewczyny. Wiem,ze jest juz kilka takich tematow,ale tam dziewczyny juz sie troche znają wiec moze są osoby,które się dopiero dowiedziały o ciąży lub czekają na brak okresu?? Mnie spoznia sie okres, robilam jeden test,ale wynik byl niepewny,jutro powtarzam test i wszystko bedzie jasne... Pobolewa mnie caly czas podbrzusze,krzyz.. jakbym zaraz miala dostac @,a tu nic.. do tego mojee cyckii.. no i ciągle sikam,,, W sumie czuje sie b.podobnie jak w 1wszej ciazy..

Gość są tylko pewnie siedzą na
tematach marzec i kwiecień. A większość kwietniowych pewnie jeszcze o ciąży nie wie. Zobacz jaka cisza na temacie kwiecień 2012.

Gość czak wspak
ja jestem marcowa i chętnie popiszę o ile temat nie będzie jak standardowo dla słodko-ciumkajacych odmóżdżonych mamuń swoich fasolinek

hej dziewczyny ja mam termin na kwiecień .Po długich staraniach wreszcie sieudało szukam teraz jakiś informacji na temat cukrzycy w ciazy bo przed miałam lekko podniesiony poziom cukru i lekarz mówi że może cię pojawić .- pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy i mam nadzieję że wszystkie dotrwamy do końca--

ps.ja też ciągle sikam myślałam że takie objawy to troche później -

Jak idzie z kompletowaniem wyprawki? Ja już mam troszkę rzeczy (ubranka) mało czasu już zostało sięc myślę, że pora poważnie się do tego przyłożyć bo jest coraz ciężej i nie warto wszystkiego zostawiać na ostatnią chwilę. Czy wy też macie takie odczucia?