Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszystko jest możliwe

nie ma tak naprawdę nic trudnego w tym by schudnąć raz na zawsze

Polecane posty

możesz schudnąć jeśli: a) zamiast kawy będziesz pił herbatę zieloną b) pij sok pomidorowy ale nie z bierdronki bo zawiera cukier c) zero słodyczy zero owoców możesz jeść tylko grejfruty d) kup sokowirówkę i rób sobie soki marchwiowe albo kupuj soki marchwiowe jednodniowe bądz sok z buraków e) jeśli nie lubisz bądz nie możesz ćwiczyć to chodz na 30 minutowy spacer każdego dnia f)pij 2 butelki wody mineralnej na dzień g) kup sobie magnez i łykaj każdego dnia h) kup probiotyki i łykaj każdego dnia nie tylko wtedy kiedy jesteś chory i bierzesz antybiotyki polecam z calvity i) bierz witaminę c i jedz czostnek j) myśl pozytywnie i wyobrażaj sobie że stajesz na wadze i widzisz np 55 kg k) śmiej się oglądaj komedie kabarety l) jeśli nie możesz schudnąć wybierz się do endokrynologa by zbadać czy nie masz problemów z tarczycą bądz innymi hormonami ł) kup sobie błonnik albo jedz dużą ilość warzyw

zapomniałam dopisać że zdrowe chudnięcie to 1 kg albo 2 kg miesięcznie. można schudnąć np 10 kg w ciągu miesiąca ale nie jest to zdrowe i szybko następuje efekt jojo nie da się schudnąć jeśli będzie się dużo jeść nie da się schudnąć bez wysiłku w ciągu 10 lat przetestowałam praktycznie wszystkie produkty na odchudzanie nie wiem ile tysięcy na to wydałam brałam Herbalife piłam Alveo stosowałam zupki w proszku mam całą stertę książek o róznych dietach i teraz je rozdaje nie da się schudnąć jeśli się je słodycze jeśli się ćwiczy to szybciej się chudnie nikt nie każe Ci od razu biegać pare km można zacząć od długich spacerów od basenu od jazdy na rowerze bądz kupić rower stacjonarny ważyłam 90 kg teraz waże 74 kg przy wzroście 160 cm chce dojść do wagi 60 kg czyli tyle ile ważyłam zanim zaszłam w ciąże wiem że schudnę bo bardzo tego chcę Ty też możesz schudnąć

Gość CzteryCztery
Nie zgadzam się z Tobą w 100% ale po części masz sporo racji

Gość maćko doktoro
No według mnie sensownie pisze. Czytałem wiele o odchudzaniu i wszystko sie jakby zgadza. Zdrowe odżywianie i ruch daje długotrwałe efekty a nie jakies glupie diety mające na celu skubanie z kasy

Gość sok z biedronki?????????????
ja nie wiem, ale ja kupuję sok pomidorowy z pomidorów a nie z biedronki. Nie stać was na sok z pomidora tylko polne zwierzaki wyżeracie?

Gość sok z biedronki?????????????
absolutne bzdury jesli chodzi o owoce! można jeść i trzeba i to WSZYSTKIE( najzdrowsze jagodowe) kawy nie da się zastapić zieloną herbatą :-O kawa nie tuczy zresztą! a poza tym doskonale wpływa na przemianę materii (zawsz epo kilku łykach kawy biegne na kupkę :-P )

Gość No i co z tego że schudniesz
jak będziesz chora, z szarą cerą itd - bo jaka ma być jeżeli nie jesz owoców. Skąd bierzesz witaminy? Z samych pomidorów? Pozdro :D Nie znam nikogo, kto przy zdrowym odżywianiu, jedzeniu owoców, warzyw, i generalnie przy zachowywaniu zdrowego rozsądku w żywieniu, cierpi na nadwagę.

mam bardzo ładną cerę owoce zawierają cukier jeśli się odstawi produkty z cukrem spadek wagi następuje nie tyle szybko co systematycznie zapewne większość was kupując coś w sklepie nie czyta co pisze na opakowaniu i nie wie że większość produktów ma cukier. jem bardzo duże ilości warzyw

ale naśmiałam się czytając to co napisała autorka postu :D jakie zasady .Sama je wymyślasz? ogarnij się dziewczno. Z jadłospisu nie można nic wykluczać, nic. Kazdy produkt odgrywa jakąsś rolę w organiźmie człowieka. nawet zasrany batonik podnosi cukier w krwi, co niesie za sobą poprawę samopoczucia. myśl. to nie boli.

ostro. bo ta panna mówi o zdrowym chudnięciu a ma rowje*bany matabolizm. chudnięcie nie polega na eliminowaniu jakichś pokarmów a mądrym ich dobraniu. i jeszcze jedno. owoce są złe? pomidory też są owocami więc przestan je wpiierdalać.

od 10 lat się odchudzam, zdawałam maturę z biologii w 2008 na maturze i zdałam na 4 napisałam to co pomogło mi schudnąć 15 kg nikt Cię nie zmusza do stosowania moich rad na kafeterii każdy może napisać to co chce

Gość trochę sobie pofolgowała
no ciekawe czy to taki skuteczny sposób skoro 10 lat się już odchudzasz? Wątpię. Co to za życie skoro stale się odchudzasz?? Widać średnio skutecznie.