Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z jajem

Czy kobieta sama powinna wyciągnąć facetowi penisa ze spodni ?

Polecane posty

Gość Facet z jajem

czy to facet powinien jej dłoń skierować na krok by ta skumała o co chodzi ? Mowie o 1 razie z nową kobietą.

Gość dariusz głowacki
Moja kobieta zawsze każe mi wyciągać, sam nie wiem czemu. Nie jest wstydliwa, rzekł bm, że bardziej zbereźna ode mnie.

Gość Facet z jajem
a czy mogę ją zlapac za wlosy i docisnac do pena dając tym samym ze chce by mi ciągła pałe ? czy sama to powinna zrobić ?

Gość jihv
Ludzie !!! Nie piszcie takich tekstow ze"zalezy od kobiety"-bo po takim tekscie jak zobaczycie co "zalzey od kobiety"to sie nie polapiecie.Baba to takie stworzenie ze jak zacznie wymyslac na swoj temat ze co to nie ona-to szok w trampkach !!!

Gość jihv
chcesz zeby ci sama wyciagala pale ze spodni to jej to po prostu powiedz ze ma tak robic i juz!!! Zadnych "zalezy"!!!.

Ja sama swojemu chłopakowi wyjmuję ze spodni, czasem on mnie namawia, kierując w krocze moją rękę, ale generalnie nie mam oporów. Może powiedz kiedyś, przed pierwszym razem, napomknij, że chciałbyś,żeby to ona wyjęła Ci penisa i już. Po krzyku

Gość Facet z jajem
ręka to mi średnio się podoba , sam sobie moge ręką strzepać i bedzie lepiej. Wolalbym jakby mi laske zrobila to co ? Wstać mam i stanac przed nią żeby go chapła ? :D

A gadałeś z nią kiedyś o tym? Jak nie to jej powiedz, że chciałbyś czegoś takiego, ale mnie osobiście by podniecało to, jakby facet stanął przede mną, wyciągnął penisa i trzymając mnie głowę, włożył penisa do ust.

Gość Facet z jajem
nie gadałem , chodzi mi o pierwszy sex z nową panną :P więc nie będę o tym gadał bo to głupie :D

ale masz problem jak już wiecie , że ma być sex to chbya jakoś sie spontanicznie zaczynacie rozbierać i już

Gość mietek_podnietek
moja zawsze wyciąga mi fiuta ze spodni. Zawsze jest tak ze zaczynam ja całować a jej ręka wędruje tam, rozpina mi pasek i spodnie i wyjmuje go

Gość gtheh54h
chapać :o