Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia123455600

mam pecha do ubran:( jak to jest.??

Polecane posty

Gość monia123455600

co miesiac musze kupowac nowa pare spodni ( bo tylko na tyle mi starczaja) przetra sie w kroku, puszcza na szwach, rozciagna itp,itd. kupilam sobie lniane spodnie ktore oszczedzalam i ubralam dopiero na podroz nad morzem po 3 godz w samochodzie an tylku sie mega zmechacily!!! nadawaly sie do kibla!! . tydzien temu kupilam spodnie ekstra z wysokim stanem ale puscily w szwach po 2 razach... nie wiem jakie mam kupowac zeby nie wywalac pieniedzy, kazda para kosztuje mnie srednio 100-200 zl. dodam ze nie kupuje odziezy na bazarach, ryneczkach itp... tez macie taki problem?????

Nie, ja kupuje spodnie na ryneczkach, targach, w Carrefour od 9,99 do max 50zl. 2 pary mi sie zmechacily, ale jeansy za 19,99 mam juz 2 lata i maja sie dobrze... Natomiast buty z Carrefour to tragedia. Zwracaj uwage jak i z czego sa uszyte

Gość monia123455600
moj facet ciagle narzeka ze chodze na zakupy, gdyby nie kiepsa jakos spodni mialabym pelna szafe ale wiekszosc zaloze z 3 razy i wywalam :( zawsze kupujac nowa pare stram sie tych spodni nie nosic zeby sie nie podarly/ przetarly. zakladam tylko na jakies specjalne okazje. ale i tak sie drą...

Gość monia123455600
nie wiem dlaczego tak sie dzieje, przed kupieniem dokladnie je ogladam w przymierzalni...

Gość monia123455600
chyba nikt nie ma takich problemow jak ja

Jak wydajesz na nie do 200zl, moze kupisz material i dasz uszyc? Powinnas sie zmiescic w podobnej kwocie, a moze beda trwalsze?

Gość Ania z zielonego wzgorza ;)
ja bardzo lubie spodnie (jesli chodzi o jeansy) z sOlivera (ale inne tez maja dobrej jakosci - niektore mam juz 2 lata!) i Levisa poza tym gdzies tu na forum wyczytalam ze maja teraz fajna promocje. wiec w cenie 1 pary bedziesz miala tak naprawde az dwie tu masz link do watku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4924445