Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaw...

ile kobieta może wytrzymać bez seksu

Polecane posty

Gość gość
nie zauważyłam bym usychała sex nie determinuje mojego życia jest miłym dodatkiem jest to jest,a jak nie ma ,to też żaden problem.

Gość gość
ja tego nie rozumiem co to znaczy nie mam sily - to chyba objaw ze druga osoba w ogole was nie kreci? po 8 godzinach wspinaczki gorskiej, 12 nastepnych w autostopie i 3 spaceru po krakowie nadal mam sile, bo po prostu jej nie odpuszcze oczko.gif wspolczuje tym co sobie wkrecaja ze to nie jest potrzebne do zycia, narzady nieuzywane zanikaja - to nie zart, poczytajcie sobie badania naukowe albo literature czy opinie seksuologow Przydałby mi się taki facet, chetnie bym sie pobzykała taka zmęczona i to jeszcze po wspinaczce - idealny dzień :) i jeszcze te "nie odpuszczę jej" ehh

Gość gość
A zakonnice?

Gość gość
łózka zakonnic są wyposażone w tralki:D

Gość gość
przez pierwszy rok po śmierci męża, było ciężko, szczególnie w dni płodne, potem mój organizm się wyciszył, a bardzo lubiłam seks, teraz nawet o nim nie myślę

Gość gośadelać
Mam 27 lat, 2 mce bez seksu i juz wytrzymac nie moge. Masturbuje sie wiele razy dziennie by poczuc troche ulgi ale to malo daje. Tak bardzo brakuje mi meskiego dotyku i porzadnego ku... :P

Gość gość
całe życie, po co jej seks

Gość NapalonyWyposzczony
gośadelać - ja cię mogę porządnie zer . żnąć !!!

Gość bidulki bez
kobiety potrafią wyłączyć chcice przez brak seksu, po prostu ich ciała wyłączają tą funkcje ale bardzo szybko można w nich rozbudzić ten wulkan. Szkoda mi was kobitki które nie mają na bierząco fajnego dymanka, bo życie szybko mija a wy się marnujecie.

Gość gość
Tej potrzeby nie da się wyłączyć, stąd nerwy i rozdrażnienie.

Gość gość
tyle ile trzeba.

Gość gość
Ja jako facet pomogę:)

Gość gość
z braku seksu jest stres i szybkie starzenie się kobiety, kobieta potrzebuje regularnego seksu aby być zdrowa psychicznie i fizycznie

Gość gość
Przerwa e seksie 14 lat. Wszelkie pozytywne odczucia, wspaniałość. seksu zabił alkoholizm męża , którego bardzo kochałam , który był moim pierwszym i jedynym i z którym miałam 2 dzieci. Przerwa zakończyła się gdy mąż podjął leczenie i jeszcze ze 3 lata jak zaufałam mu po raz kolejny. Jak na razie nie zawodzi mnie, kochamy się jak dawniej ale w tym jest już jakiś smutek i żal. Seks daje nam znowu dużo radości ale szkoda tylu zmarnowanych lat.

Gość gość
błeee, z alkoholikiem, tfuuuuuu!!!!

Gość gość
"z braku seksu jest stres i szybkie starzenie się kobiety, kobieta potrzebuje regularnego seksu aby być zdrowa psychicznie i fizycznie" x Nieprawda, te co się puszczają szybciej się starzeją. Dziwki to już w ogóle staro wyglądają. Kobiety które mają mały popęd wyglądają dużo świeżej i młodziej

Gość gość
Bez seksu (penetracji) lata a nawet całe życie. Bez masturbacji, w zależności od kobiety :P Seks z facetem, szczególnie sama penetracja to dla wielu kobiet żadne fajerwerki :P Co innego seks z facetem którego się kocha, to jest super :)

Gość gość
Gość 9.52 Obecnie z niepijącym alko, bo alko zostaje się do końca życia. I nie jest to alko spod budki z piwem , a kulturalny , wykształcony i zadbany facet. Na razie nie pije. Mam nadzieję że tak będzie dalej.

Gość gość
Nie mogę zrozumieć kobiety dojrzałej która była z partnerem , jest samotna i będzie cierpieć z braku seksu a nie przyjdzie i nie poprosi faceta , lub podpowie facetowi by coś zaczął w tym kierunku. Facet może, wy nie, nawet gdy dostanie w pysk za śmiałe zapytanie , to jest ok bo to facet. Blisko mojego mieszkania ( Blok 10 pięter)mieszka kobieta na przeciwko mojego bloku , oceniam ją na 45, 48 lat , jest sama ja mieszkam na 9 ona na przeciwko na 7 piętrze . W moim oknie stoi na statywie luneta gdyż mieszkamy blisko lotniska i ja obserwuję z mojego mieszkania lądujące lub startujące samoloty. Ta pani zauważyła że często patrzę i od jakiegoś czasu wieczorami nie zasłania jednego okna .Nie powiem piękny widok ona nie krępuje się i zazwyczaj chodzi naga lub stringi . Oboje wiemy co robimy lecz przy spotkaniu w sklepie parku pozdrowienie ukłon i nic się nie stało. Któregoś dnia ją zaczepiłem i zwyczajnie spytałem czy nie przeszkadza jej że podglądam , uderzyła mnie w policzek , lecz tak symbolicznie lekko . Po jakimś czasie zaprosiła mnie do swojego domu na kawę . był obiad kolacja i śniadanie. Tak wyposzczonej kobiety nigdy nie spotkałem . A wiedziała o mnie prawie wszystko że jestem sam ila mam lat , lubię ludzi , wystarczyło podejść do mnie i zapytać , nie o sex lecz nawiązać znajomość .Nie lepiej się męczyć a nie mówić . nic .Dlaczego jesteście tak uparte i czekacie tylko na gest ze strony facetów , każdy zdrowo myślący facet z olbrzymią ochotą i z taktem podejmie się taj pracy , która obojgu da korzyść . Nie patrzcie na stereotypy tak nie wypada , to dawno i nie prawda.

Gość gość
1 dzień

Gość gość
Mnie seks bez miłości nie sprawiłby przyjemności. Więc jeśli nie kocham, to mogę żyć bez seksu :)

Gość gość
Ponad 6 lat to i tak nic zakonnice do śmierci