Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olciabrak123

Dziwna miesiaczka

Polecane posty

witam. moze ten temat juz sie pojawil ale chce czegos sie dowiedziec bo mnie to martwi. dostalam miesiaczke w terminie ale zamiast normalnego krwawienia to bylo bardzo obfite i koloru ciemnobrazowego i o nieprzyjemnym zapochu, podczas okresu czasami mnie tylko brzuch bolal i byl to slby bol a teraz mialam przez 6 dni ( bo tyle trwalo krwawienie tyle co zawsze) ostre kucie w brzuchu i mialam mdlosci. po zakonczeniu miesiaczki wspolzylam z chlopakiem i nie jest jak przed miesiaczka tylko podczas stosunku strasznie mnie piecze. niewiem co to moze oznaczac, Pomocy

Gość a co na to lekarz????
idz do gina!!!

moge dopiero pojsc za 2 tygodnie bo jestem za granica a niechce isc w obcym kraju wole w polsce, ale chcialabym sie czegos dowiedziec

Gość a co na to lekarz????
hhmm przyczyny moga byc rozne!!!!! a to jest forum i tutaj nie ma wrózek

Gość Perw przed kolacją
Co to jest kucie?

Gość Perw przed kolacją
Znaczy jakby kowal młotem jebnął?

Gość Perw przed kolacją
Jezu jakie to przykre :( kuć-kowal kuje żelazo póki gorące kłuć-igły na choince kłują, jajnik mnie kłuje, odczuwam kłujący ból

Gość simply
autorko wrzuc sobie w goofgle "dziwna misiaczka"(ja tak przed chwila zrobilam i widzalam ,ze chyba cos tam znajdziesz,na forach medycznych np),bo jak widac tutaj raczej niczego sie nie dowiesz;)

Gość zapalenie
to może byc zapalenie przydatków, jajników, pochwy, skoro mówisz że cię p;iecze przy stosunku,

Gość Perw przed kolacją
Nie zapomniałaś literki tylko nie rozróżniasz dwóch słów. Wyczuwasz różnicę pomiędzy "karzę" i "każę"? Albo chociaż pomiędzy "może" i "morze"?