Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczewwwwwwwwwliwa

moj facet lubi 2 godzinny seks

Polecane posty

a ja juz kurwa nie wytrzymuje:(

Gość MiękkaWata
Słusznie.

Gość szzz
znam to, co prawda u mnie to trwa krócej ale czasami nasz seks trwa bardzo długo, ja jestem juz zmęczona, odechciewa mi sie bo juz np po orgaźmie zupełnie z sił opadam...

Gość Jebak
Kup sobie zel nawilzajacy w aptece albo muszelke octem przed numerkiem to sie tak zejdzie ze 3 ruchy i worek suchy pozdro ps. Wez mu do buzi ^^

biore do buzi, kochamy sie jak on tylko lubi ale i tak to kosmicznie dlugo trwa. ja mam w tym czasie po 3-4 orgazmy ale jak sknczymy ( o ile wytrzymam az on dojdzie) to jestem ledwo zywa :/

nieszczewwwwwwwwwliwa - facet dba o Twoja sylwetke - pomysl sobie, ile w tym czasie kalorii spalisz ... a Ty jeszcze niezadowolona, eh.

Z moim też tyle trwa seks, ale nie narzekam przynajmniej jestem seksualnie spełniona nawet jak nie mma siły już to przynajmniej satysfakcja że mój Skarbek może tak długo. Inni to 5 minut i koniec, że nawet nie poczujesz co masz między nogami, nie mówiąc o orgaźmie. Także doceń, że masz to co inne mieć nie mogą. A zabawę można sobie urozmaicić lodami, minetkami, pozycjami na sposobów różnych sto :D powodzenia

Gość fotel
chwalisz się ,czy żalisz

szzz - a to nie mozesz ich miec wiecej ... niz jeden? NO wlasnie, nie mozesz? Ja tam lubie dluuugo sie bzykac np w weekend, najlepiej cala noc, a to wychodzi ciut wiecej niz 2h. Moze sprobuj autorko powstrzymywac sie przez te 2h, ja kiedy sie powstrzymuje mam ZAWSZE orgazm wielokrotny. ;)