Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało doswiadczona Kamila

Miałam Seks bez zabezpiecznia podczas okresu

Polecane posty

Gość mało doswiadczona Kamila

W sobotę po dłuższym niewidzeniu przyjechał mój chłopak. Miałam okres dlatego nie kupowałam gumek, ale bardzo się pragnęliśmy wiec ostatecznie poszliśmy do łóżka. Niby skończył na moich plecach ale mam pytanie czy jest możliwość wpadki. Jak zawsze, pomyślałam o tym dopiero jak ochłonęłam po tym przecudnym bzykanku :(:(:(

Gość Perw przed kolacją
Jak długie masz zazwyczaj cykle?

Gość karolina24ala
ryzyko zajścia w ciaże jest zawsze przy każdym kontakcie seksualnym niezależnie od tego czy doszło do wytrysku czy nie wieć możesz być w ciązy wprawdzie szanse są małe ale zawsze jakiś procent jest bynjmiej tak to w teorii wygląda a w praktyce to niewiem my często sie kochamy w tym czasie facet się spusza we mnie i nigdy nic nie było

Gość Perw przed kolacją
"Perw przed kolacją - nie doczytales? " Jak już to -aś. I co niby miałam doczytać. Autorka nigdzie nie napisała ile trwają jej cykle.

Perw przed kolacją - wybacz, ze zmienilem Tobie plec. W czasie okresu szanse sa praktycznie 0.

Gość Perw przed kolacją
Ja bym dała jakiś 1%. 😴

Ja bym dała 100% - skoro skończył na jej plecach, to zanim dopełzną do jajowodów, to będzie miała akurat owulację... :D

nei_nei - zawsze moga sie przebic przez skore ... i od razu zagniezdzic w brzuchu ;)

Gość Perw przed kolacją
"W czasie okresu szanse sa praktycznie 0." Miałam na myśli generalnie seks w czasie okresu, a nie konkretnie u autorki. 🖐️ I 1 procent, a nie promil. Nikt nie da gwarancji, że akurat plemniki nie będą na tyle silne, że w krwi miesiączkowej przetrwają.

Poczytaj sobie dziecko jak dochodzi do zapłodnienia i w jakie dni a nie takie pytania zadajesz na kafe. Nie poniżaj sie. A jesli nie wiesz to nie uprawiaj seksu i tyle!

Gość mietek_podnietek
Dziewczyna pisze ze nie kupiła gumek. Kurcze dlaczego moja nie chce kupować tylko ja muszę kupowac te drogie durexy???