Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina94

Wesele, sukienka, dodatki!

Polecane posty

Gość takajamalutka
fajnie, ze na metce jest rozmiar 36 a ona pisze ze 38 :/ Moim zdaniem, wyjscie w takiej sukience na wesele to 'delikatne' faux-pas. Oczywiscie, wiekszosc Panien Mlodych nie przejmuje sie siksami w bieli (jakby inny kolor niie istnial) czy grobowej czerni, ale wierz mi, nawet jesli PM bedzie sie cieszyla swoim wielkim dniem, to Ty sploniesz na wielkim stosie gosci. Kazdy ma swoj gust, zyjemy w wolnym kraju, jednak moim zdaniem jest to po prostu żenada

Chodziło mi tylko o model. Powtarzam - ta sukienka nie jest moja. Znalazłam tylko model Nie jest biała... tak się tylko wydaje. W rzeczywistości jest bardziej... szara... kremowa... takie połączenie biali, szarości i kremowego

Mi sie podoba ta sukienka :) Przemilczę kwestie typu "wypada czy nie" bo to nie moja sprawa w czym idziesz :P Koronka jest sama w sobie dość strojna (a ten wzór szczególnie) więc nie przesadzałabym z ozdobami. Myślę że bransoletka i kolczyki w zupełności wystarczą. Wybrałabym masywne "chrabąszcze" do uszu - czyli takie niewiszące ale duze i widoczne i coś na rękę do kompletu + oczywiście nieśmiertelna kopertówka ;)

Gość Aniaa-stylizacja
Szkoda, że na codzien na ulicach nie widac tej perfekcji,,, wypada, nie wypada,,,, Moze za niedługo nie będzie można załozyc białej koszuli? Bez przesady sukienka nie jest snieznobiała, i napewno nie "przycmi" panny młodej. A co do bizuterii, to proponuję albo jakieś delikatne srebrne kolczyki, naszyjnik w ten sam desen :) i moze pomysl tez nad jakims ładnym upięciem włosów, z opaską czarną? Ewentualnie możesz zastanowic się tez nad klasycznymi kolczykami - kołami ;)

Gość cora78
sukienka to jedno - do tego trzeba dobrać torebeczkę, biżuterię, buciki i robi się z tego niezły wydatek - a czasem jeszcze jakiś szal, rajstopy, ech. Ja staram sie kupować rzeczy, które posłużą mi jeszcze przy innych okazjach - np. torebeczka. Podobają mi się takie malutkie cudeńka http://allegro.pl/glamour-torebka-damska-z-metalowa-raczka-hit-i1748139945.html albo http://moda.allegro.pl/mala-torebka-torebki-skora-5-kolorow-listonoszka-i1759620421.html - w kolorze uniwersalnym