Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

halisia

wyrwanie zęba

Polecane posty

Hej jutro o godz.17 30 idę do dentysty przypuszczam że wyrwie mi zęba bo za długo zwlekałam zrobiła mi się dziura w piątce górnej bolał najpierw nerw a teraz po kilku dniach boli cały ząb nawet boli mnie jak uciskam palcem przerąbane pierwszy raz będę mieć wyrwany ząb nie wiem czy przeżyje jeżeli tak to napisze coś na forum...................Proszę napiszcie coś bo nie wiem co mam ze sobą zrobić:(

Gość ERHEHEH
czemu nie kanalowka?? zeby nie odrastaja;) ja jestem w trakcie przeleczenia kanlowego zeba kiedys kanalowo leczonego:o

Gość Struś pędziwiatr mknie
Ja miałam wyrywany ząb 2 miesiące temu. Na prawdę nic nie bolało (to była 8 gorna, dobre znieczulenie). Potem przez 1 dzień kiepsko mi się jadło i jak piłam, to trochę szczypało. Samo wyrywanie trwało chyba z 5 minut. Było lepsze niż leczenie kanałowe innego zęba, ktore robiłam dwa tygodnie temu. Kanałowe trwało 1,5 godziny. Też nie bolało. Dałam radę, a zaznaczę, że jestem panikarą :p

Gość majka...1
Wspólczuję. zadenego lekarza tak sie nie boję jak dentysty

Gość n-flagranti
rob zeby nie martw sie, sama mialam setki wizyt u dentysty i kanalowek wiecej niz dziesiec, znieczulenie pros i powiedz ze sie boisz, a zalezy ci na zaufanym dentyscie kiedys chcial zrobic mi bez znieczulenia powiedzialam ze jak strace do niego zaufanie(przez bol) to nie otworze juz wiecej buzi zrobil bez znieczulenia-pieprzyl sie tak powoli ze az dziwne, musial bez, bolalo tyci, a wiem ze normalnie jak stara wielka dentysta wjedzie na nerw to bol nie z tej ziemi, moj doktor zrobil to wprawnie i bez bolu.