Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolkotdostalwyroksmierci

co robicie?

Polecane posty

Ja próbuję czytać książkę, ale cos mi nie idzie. Jestem PRZERAŻONA, że ludzie w okolicy, której od dziecka NIENAWIDZĘ wiecie urządzili mnie tak, że właściwie mogę iśc na nich do sądu bo mam już dosyć tego SAMOSĄDU. No to są te sądy czy ich nie ma. A jak są to po co wiecie. Ja się im nie dam. Jak ja przez nich wyglądam to się opisać nie da. Sprowadzili mnie ZNOWU!!! do petów - za granicą też - no to ja chcę finansowe odszkodowanie za ten stan rzeczy. Wszystko jest PALIĆ NIE PALIĆ? No to niech się wypalą bo tego im życzę, żeby się wypalili wszyscy i popowieszali. I NIGDY SIĘ NIE ZMIENIĘ!!! Jak oni śmieli? Ile ja miałam lat? JEDYNE wiecie, czego TAK NAPRAWDĘ mogli chcieć to kartki z kuratorium CO ZE MNĄ DALEJ i w razie wypowiedzi kuratorium, że do bani jestem - mój wyjazd za granicę. Właściwie ze skierowaniem z urzędu pracy, żebym się nie straciła. A co ci ludzie tu zrobili? CO ONI SOBIE NIE MYŚLĄ wiecie? Chyba nie wyobrażają sobie , że dobre słowo o nich powiem. A rodzina brata? Wiecie jakie to są szmaty? Znowu budowa idzie parą pełną - wszystkie pozwolenia dzięki mnie - raz budowa jest, raz nie ma - teraz widzę znowu jest, w razie co wszystko na mnie, że budują a za co to utrzymać, a za 5 minut wiecie znowu może być bo w Polsce nie mają za co żyć - bo to są zwykłe zera i DNA LUDZKIE ta rodzina i bratowa oraz cała ta MELINA gdzie siedzę. Bo to jest melina na czele z księdzem jak dla mnie powalonym w łeb i wszyscy siedzą w tych kompach i mają takie mniemanie o sobie że byście OSZALELI wiec cokolwiek w tej CHAŁUPIE ta bratowa będzie ze swoimi UKOCHANYMI rodzicami robiła to mam nadzieję, że w wieku 35 lat dostanę paszport amerykański i w końcu z tej pierdolonej na łeb Polski wyjadę bo wiecie - tu się czegoś dorobić. Ja pierdolę. Chyba raka odbytu bo niby czego? I co ten pierdolony instruktor prawa jazdy sobie nie wyobraża wiecie. Że co? Dupę mu wylizę za jego złodziejstwo? Ciekawe ilu jego kursantów jeździ NA ZACHODZIE - NA ZACHODZIE wiecie bo sie będzie piekł w piecu ognistym ten zboczony skurwielec równo za to co mi ostatnio zrobił. A jak się mnie nie boi to ma NASRANE W ŁEBIE albo w chuju - zależy w co sie ostatnio podrapał wiecie. I tyle mnie obchodzi ta MELINA WIEJSKA i ten KOŚCIÓŁ KATOLICKI z łaski bożej co jeszcze stoi. A ja mam stac pod tym kosciołem i CO ŁASKA. Łaska to jest , ze mogą te budy stawiać dalej wiecie. Taka jest prawda. Oni i ich budy. Bo tyle to rozumieją, ale że ZWYRODNIALI rodzice kobiecie mieszkania nie zechcieli kupić to nie. Albo ten zboczeniec - stary bratowej - to jest skurwielec on jest PROTESTANT jakbyście chcieli wiedzieć. No ale kasa to sie każdemu przyda. Jeszcze cudza. I ja wiecie miałam tu siedzieć i drapać BEZDZIETNĄ bratową po dupie za to, że sobie życie urządziła moim kosztem. No jak już nogi rozkraczyła to mogła choć coś wypchać , nie? Nic z tego. No ale cóż... za dużo bym chciała. I taki koniec. Jedno jest wiecie tylko pocieszające w tym POLSKIM SMRODZIE jakim jest moje życie tu , że przynajmniej mam matkę i wiem co kiedyś będzie robiła. PROFESOREM będzie wiecie. Albo dwoma - zwyczajnym i nadzwyczajnym. Bo naprawdę taka była wybitna. Za WŁOSY ŁONOWE dostanie profesora wiecie. Bo to wiem. Albo doktora honoris causa... bo wiecie ja chciałam mieć średnie ogrodnicze. Dalej nie wiedziałam, ale średnie ogrodnicze. I jeśli czegoś żałuję w życiu to tylko tego, że nie mam średniego ogrodniczego. A powinnam i tyle :( Bo mi nie dali do internatu iść. To mieli się wiecie wynieść z tej meliny i mieszkać w mieście bo na mnie, że przeze mnie ŁOTROM budują. No cóz... a ja? I czy przebaczę rodzinie? Nie, nigdy, jak wyjadę i odstanę pracę to ZRYWAM KONTAKT Z NIMI NA ZAWSZE bo nie mam ani na lekarza. Po prostu pieniądze, życzliwi ludzie i koniec. Bo wiecie - CHOĆ KARTKA mi sie należała z tego kuratorium , że mogę ze szkoły iść. Tyle i jakoś wyglądam. Plus papieros w biurze na zachodzie. Bo wtedy mogłaby być, a tak? ZASZCZULI MNIE i dalej na mnie, żebym sie powiesiła!!! Takie skurwysyny - no to teraz niech się oni wieszają. Jedynie, ze mają kasę. Nic poza tym? Ilu uczniów tego szmaciarza tu z prawa jazdy jeździ po autostradach na zachodzie? Jakim prawem oni tak sobie po mnie jadą? Nienawidzę ich wiecie. ile ja mam lat? Normalne skurwysyny co cię zmuszą do samobójstwa. Oby się sami wykończyli wiecie. Naprawdę - będę mieć PONURĄ safysfakcję jak się powieszą, że nie mieli ze mną TAK walczyć. I tyle. Bo to było NIEUCZCIWE i tyle. I koniec. I tak skończą oni tu wszyscy za moją krzywdę. MARNIE!!! Bo taka jest PRAWDA. Jak śmieli? Gdybyście wiedzieli co oni tu narobili. Ale nie powiem tego bo by było na mnie wszystko. Niby i tak jest, ale jest cicho, a tak? I tyle :(

Gość Torere
sram

Wiecie jak ja miałam tej rodzinie żle życzyć to wy pojęcia nie macie. MIAŁAM ICH PRZEKLĄĆ JAK DZIŚ żeby ich tornado w PYŁ ROZWALIŁO. Bo czego życzę tym ludziom za to co mi zrobili? TORNADA takiego, ze ich zabije wszystkich jak Żydów w Auschwitz. Że będzie tak jak mi się śniło wiecie kiedyś - że nic tu nie będzie. I wtedy tylko każdy pomyśli - normalny. ZASŁUŻYLI SOBIE NA TO GŁUPY I POWAŁY CHORE UMYSŁOWE. I tak się to powinno skończyć. Całość zaorać i jakichś rolników tu sprowadzić do takich małych domków. Wszystko od nowa. Tak im życzę tu wszystkim. Jak oni mogli? Mnie się to w głowie nie mieści wiecie. CO ONI SOBIE NIE MYŚLĄ? ŻE CO? Że ja jestem PÓŁGŁUPEM? Chyba oni i niech się wszyscy poiweszą wiecie. Tyle mnie obchodzą. Zera faszystowskie :(

Co wy wszyscy wiecie o życiu - jakiś zespolik tu spiewa o dupie marynie ostatnio i nie można tego ograć. Tak by już było PRAWIE normalnie, ale ta muzyka. Na pewno nie Lucyfera. Ale wiecie - czasem lepsza Lucyfera. Uwierzcie mi. I tyle wam napiszę oraz że miałam sobie ten doktorat darować i iśc w mieszkania. Bo co zamierzam dalej? Iść w mieszkania - nie wiem jak ale tak muszę myśleć. Nie jestem po architekturze, ale mam wiele pomysłów i mogłabym isć w handel nieruchomościami. Wydaje mi się że byłabym w tym dobra. W końcu mam rzymski rodowód. Przychodzisz - patrzysz tu jakaś sala czy hala - pusta. Co by tu mogło być? I MOIM ZDANIEM tak się to kombinuje. CO BY TU MOGŁO BYĆ? I szuka się ludzi, którzy mogliby sie czymś zainteresować. Oczywiście trzeba znać okolicę i tak dalej. Jak uwazacie? Ma to sens co piszę? Napiszcie. Tylko chcę wiedzieć czy takie myślenie ma sens. Moim zdaniem ma. Bo wiecie - miałam iśc w nieruchomości zamiast robić ten doktorat. Sprzedaż mieszkań, takie rzeczy. Szukanie klientów. Takie coś mogłabym robić. Po co ja się uczyłam, nie?

Bo wiecie gdyby ten pałac tu był tego zespoliku - tu gdzie mieszkam to możnaby w nim dużo zrobić. Nawet księgarnię wielką. A tak? Śpiewa ten zespół - jakieś wielkie baletnice tu łazą. A jest tu taka historia, że dziecko ze wsi poszło do miasta i nauczycielka tak je szykanowała , że się otruło i jest w stanie śpiączki. No ale to nie ja. A wiecie - no to z pałacu cały ten muzykalny zespół powinien się wynieść, żadnej szkoły tu nie powinno być - tu powinny być książki. Ja bym to wszystko wywaliła. Skoro dziecko ze wsi jest szykanowane w mieście to dzieci miejskie ze wsi też won i koniec. Całość zamienić na jakiś wielki sklep taki, żeby kasę na czynsz dostawać i tyle. Jak uważacie? I wszystko by było lepsze, a tak? I tak wszystko jest nadziubdziane bez sensu. A poza tym to nie ma sensu. Cały ten zespół. A tyle innych rzeczy mogłoby być wiecie. Poza tym powiem wam, że no takie jest życie a nie inne. Miałam stać o swoje mieszkanie , że pojęcia nie macie. Tak przyszli ZWYKLI SKURWIELE i mnie okradli z wszystkiego. Rodzice okazali się gównami z dupy, inni też. Oby was szlag trafił i to OSTRO. Bo czego wam życzę. OBY WAS CHUJ Z JASNEGO NIEBA W TEJ POLSCE TRAFIŁ że jesteście takimi kurwami i zerami. Tego. I jeszcze muszę z wami trzymać bo od 20 lat nie mam paszportu jaki powinnam wy szmaty chuja w dupie nie warte i tyle wam napsize :( Oby was chuj z jasnego nieba trafił wszystkich zapamiętajcie to sobie. Taka ze mnie CHINKA i tyle. Bo juz Chinką jestem na was i was ROZPIERDOLĘ za ten rzymski rodowód, który dostałam, żeby sie nikt z Hitlera nie śmiał. No to nic z was nie zostanie w razie co wy śmieci powalone w łeb. Żebym choć pół roku pracy miała. Nic. No to nie kurwa mać. Obyście swoje własne gówna i szczochy dalej żarli. Tak wam życze za to co mi zrobiliście wy mordercy!!! I NIGDY SIĘ NIE OPAMIĘTAM - tak was przeklinam żeby was Bóg wyniszczył jak tych Żydów. Wszyscy zebyście w lesie poginęli jak ci Indianie. Za to, że mi zrobililiście takie gówno w życiu i popieracie tego chuja w dupie niewartego mojego ojca - obyście szczochy i gówna swoje żarli za tego Leppera. Zobaczycie - tak bedzie bo TAKI JEST ZACHÓD. Ale wy ich kochacie. Jak głupki. Nie wiadomo po co :( Chiny a wy... :(

Wiecie czemu miałam rzymski rodowód - ale on i tak nie działał? Żeby się NIKT NIGDY NIE DOWIEDZIAŁ, ze wszystko przez to , że się Niemcy jednej Brytyjce nie dali za to, ze sobie przyszła do klasztoru po dziecko, jadła za ich pieniądze a z Hitlera się smiała. No i tak ja dostałam rzymski rodowód, zebym do piekła poszła wiecie. Bo czemu ja taka jestem? Temu i tyle wam napiszę :( I kiedyś cały świat się o tym dowie i tyle. A jak nie cały to wiele osób. I jeszcze dziś śniła mi sie Analiza Michael. Ale teraz mam już nowy rzymski rodowód i innego nie chcę. Tylko taki - reszta do kitu. A wiecie - poza tym ten rzymski pierwszy to widzicie - ani mieszkania. Miał być inny i tyle. Na Polskę miałam być napuszczona, ale są tak głupi że nie wiedzieli jak mnie napuścić. A ja wiem jak się dzieci na Polskę napuszcza, ale nikomu nie powiem bo nie mam pieniędzy na koncie i wychodzę na debilkę. Bo tyle wiem. No ale cóz... wolę mieć matkę niż głupich braci na GŁUPIM zachodzie. Lepszy juz Karol Kot niż oni wiecie, a myślą se.... jedynie , że na zachodzie, a ja co - ofiara 2 głupów złodziejskich i świń wszędzie i tyle :( A ta rodzina moja? Ale wy ich wszystkich popieracie? No wiecie - ja nie wiedziałam nic o matce bo bym was rozpierdoliła. Już to robię. I nie będziecie mieć co zreć. Wy i wasze obiady w pracy. Możecie sobie już gotować ile chcecie, ale co? :( Chińskie zupki - dosłownie. I tyle :(

Może nie mam gdzie mieszkać i za co żyć, ale mam nowy rzymski rodowód i to jest coś warte. WSCHODNI rodowód. I jestem już wschodnia tak jak zawsze chciałam. I to są wartości a wy sobie łaźcie do tych swoich bud i wierzcie w tych swoich głupolowatych księży , którzy dzielą się ogólnie na takich , którzy mają i nie mają dzieci. Bo jak ich podzielić? Tak i w nic więcej nie wnikać. A co oni jedzą? Opłatek. Opłatek... no to smacznego im zyczymy , prawda? I ciekawe co z wami zrobi unia bo jak nie będziecie mieć co zreć to to już wszystko jest WASZA WINA. Mnie już o to nie obwiniajcie. I tyle :( :(

Nigdy nie zrozumiecie jak bardzo żle wam wszystkim życzę w Polsce że jesteście tacy głupi i jeździcie na ten Zachód. Nigdy tego nie zrozumiecie. Oby was Bóg przeklął jak Arabów na pustyni. Takie z was dekle. Ale trzymajcie się... :(

To kuratorium to tez im życzę żeby się powiesiło wiecie całe za to co przeżyłam przez cały zeszły rok. Ledwo z życiem uszłam. A czemu oni nie wiedzieli o moim papierosie na zachodzie? To wszystko przechodzi ludzkie pojęcie. Ciekawe co bedzie dalej bo na pewno nic normalnego. Co ja im zrobiłam, że mi tak źle życzyli to nie wiem. Miałam 2 sprawę w 2007 mieli mi pozwolić odejść, przecież to było gorzej niż szczucie. Zero odpowiedzi. Co ja miałam robić? Wysłałam polecony i e-maila, którego mam do dziś. Nie wiem - odpowiedż się należała uczciwej kobiecie, nie? Takie mam zdanie i idę dalej. A przez kogo sie ten uczeń powiesił? Przez nauczycielke , której rady nie umiał dać? No ale kto go prosił o to. Za smarkaty był i tyle, nie? Jego sprawa - powiesił się to go nie ma. Jedziemy dalej :(

Wiecie - jedyny błąd jaki popełniłam to taki że nie zniszczyłam pierwszej dyrektorki i dalej też, ale teraz je wszystkie tak niszczę , że pojęcia nie macie. Oby wszystkie na starość wyleciały bo mnie mieli przywrócić. I koniec. Ja nie mam zdrowia do pracy fizycznej. Oby wszystkie wyleciały, a w Polsce wybuchł ATOM. tego wam życzę - powinien w Niemczech, ale im znowu się uda, a tu oby was rozwaliło, rozerwało dosłownie jak ten wulkan USA. tak wam życzę!!! za moją krzywdę :(

Oby sie ta dyrektorka tej średniej gdzie uczyłam ostatni raz do matury POWIESIŁA wiecie. Tego jej życzę. Bo tylko tyle jej zostało. Bo ona miała głupiego dyra - to go miała ZNISZCZYĆ bo ja nie to ja niszczę ją za to co mi zrobiła w Niemczech. Niech sie ona powiesi wreszcie i tyle. Beznadziejna szmata :(

bo jak nie - tak miało być. Zniszczyła mi amazon i przez nia nigdy nie dogadacie się z Anglikami. Chyba , że sie ona powiesi. Powinna bo ja uczniowie zgwałcili. Bo czemu? Bo ją uczniowie pogwałcili. I tyle starczy. Inaczej do piekła za to, ze leci św. Józefem a nie matmą. A jestem CHINKA czyli ateistka w sumie i co? Co z niej za MATEMATYCZKA? ZERO.

Gość majka...1
łOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MATKO!!!!!!!!!!!!!!

Lepper był człowiekiem GŁĘBOKO WIERZĄCYM - tyle mam do napisania. :classic_cool: ps. juz wam nie życzę dobrze wy świnie :( ps2. świnie - mało powiedziane :(

chciałam to napisać w nowym wątku, ale nie umiem. No to piszę tu , że z niczego tak sie nie cieszę jak z tego, że w tym trudnym i smutnym czasie ... jestem CHINKĄ. Nic więcej nie ma sensu TYLKO CHINY - zapamiętajcie to sobie. Żadne USA - nic - tylko Chiny i nie dam się nigdy. USA jest opętane - Chiny i koniec