Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 karolkotdostalwyroksmierci

co robicie?

Polecane posty

Ja pr贸buj臋 czyta膰 ksi膮偶k臋, ale cos mi nie idzie. Jestem PRZERA呕ONA, 偶e ludzie w okolicy, kt贸rej od dziecka NIENAWIDZ臉 wiecie urz膮dzili mnie tak, 偶e w艂a艣ciwie mog臋 i艣c na nich do s膮du bo mam ju偶 dosy膰 tego SAMOS膭DU. No to s膮 te s膮dy czy ich nie ma. A jak s膮 to po co wiecie. Ja si臋 im nie dam. Jak ja przez nich wygl膮dam to si臋 opisa膰 nie da. Sprowadzili mnie ZNOWU!!! do pet贸w - za granic膮 te偶 - no to ja chc臋 finansowe odszkodowanie za ten stan rzeczy. Wszystko jest PALI膯 NIE PALI膯? No to niech si臋 wypal膮 bo tego im 偶ycz臋, 偶eby si臋 wypalili wszyscy i popowieszali. I NIGDY SI臉 NIE ZMIENI臉!!! Jak oni 艣mieli? Ile ja mia艂am lat? JEDYNE wiecie, czego TAK NAPRAWD臉 mogli chcie膰 to kartki z kuratorium CO ZE MN膭 DALEJ i w razie wypowiedzi kuratorium, 偶e do bani jestem - m贸j wyjazd za granic臋. W艂a艣ciwie ze skierowaniem z urz臋du pracy, 偶ebym si臋 nie straci艂a. A co ci ludzie tu zrobili? CO ONI SOBIE NIE MY艢L膭 wiecie? Chyba nie wyobra偶aj膮 sobie , 偶e dobre s艂owo o nich powiem. A rodzina brata? Wiecie jakie to s膮 szmaty? Znowu budowa idzie par膮 pe艂n膮 - wszystkie pozwolenia dzi臋ki mnie - raz budowa jest, raz nie ma - teraz widz臋 znowu jest, w razie co wszystko na mnie, 偶e buduj膮 a za co to utrzyma膰, a za 5 minut wiecie znowu mo偶e by膰 bo w Polsce nie maj膮 za co 偶y膰 - bo to s膮 zwyk艂e zera i DNA LUDZKIE ta rodzina i bratowa oraz ca艂a ta MELINA gdzie siedz臋. Bo to jest melina na czele z ksi臋dzem jak dla mnie powalonym w 艂eb i wszyscy siedz膮 w tych kompach i maj膮 takie mniemanie o sobie 偶e by艣cie OSZALELI wiec cokolwiek w tej CHA艁UPIE ta bratowa b臋dzie ze swoimi UKOCHANYMI rodzicami robi艂a to mam nadziej臋, 偶e w wieku 35 lat dostan臋 paszport ameryka艅ski i w ko艅cu z tej pierdolonej na 艂eb Polski wyjad臋 bo wiecie - tu si臋 czego艣 dorobi膰. Ja pierdol臋. Chyba raka odbytu bo niby czego? I co ten pierdolony instruktor prawa jazdy sobie nie wyobra偶a wiecie. 呕e co? Dup臋 mu wyliz臋 za jego z艂odziejstwo? Ciekawe ilu jego kursant贸w je藕dzi NA ZACHODZIE - NA ZACHODZIE wiecie bo sie b臋dzie piek艂 w piecu ognistym ten zboczony skurwielec r贸wno za to co mi ostatnio zrobi艂. A jak si臋 mnie nie boi to ma NASRANE W 艁EBIE albo w chuju - zale偶y w co sie ostatnio podrapa艂 wiecie. I tyle mnie obchodzi ta MELINA WIEJSKA i ten KO艢CI脫艁 KATOLICKI z 艂aski bo偶ej co jeszcze stoi. A ja mam stac pod tym koscio艂em i CO 艁ASKA. 艁aska to jest , ze mog膮 te budy stawia膰 dalej wiecie. Taka jest prawda. Oni i ich budy. Bo tyle to rozumiej膮, ale 偶e ZWYRODNIALI rodzice kobiecie mieszkania nie zechcieli kupi膰 to nie. Albo ten zboczeniec - stary bratowej - to jest skurwielec on jest PROTESTANT jakby艣cie chcieli wiedzie膰. No ale kasa to sie ka偶demu przyda. Jeszcze cudza. I ja wiecie mia艂am tu siedzie膰 i drapa膰 BEZDZIETN膭 bratow膮 po dupie za to, 偶e sobie 偶ycie urz膮dzi艂a moim kosztem. No jak ju偶 nogi rozkraczy艂a to mog艂a cho膰 co艣 wypcha膰 , nie? Nic z tego. No ale c贸偶... za du偶o bym chcia艂a. I taki koniec. Jedno jest wiecie tylko pocieszaj膮ce w tym POLSKIM SMRODZIE jakim jest moje 偶ycie tu , 偶e przynajmniej mam matk臋 i wiem co kiedy艣 b臋dzie robi艂a. PROFESOREM b臋dzie wiecie. Albo dwoma - zwyczajnym i nadzwyczajnym. Bo naprawd臋 taka by艂a wybitna. Za W艁OSY 艁ONOWE dostanie profesora wiecie. Bo to wiem. Albo doktora honoris causa... bo wiecie ja chcia艂am mie膰 艣rednie ogrodnicze. Dalej nie wiedzia艂am, ale 艣rednie ogrodnicze. I je艣li czego艣 偶a艂uj臋 w 偶yciu to tylko tego, 偶e nie mam 艣redniego ogrodniczego. A powinnam i tyle :( Bo mi nie dali do internatu i艣膰. To mieli si臋 wiecie wynie艣膰 z tej meliny i mieszka膰 w mie艣cie bo na mnie, 偶e przeze mnie 艁OTROM buduj膮. No c贸z... a ja? I czy przebacz臋 rodzinie? Nie, nigdy, jak wyjad臋 i odstan臋 prac臋 to ZRYWAM KONTAKT Z NIMI NA ZAWSZE bo nie mam ani na lekarza. Po prostu pieni膮dze, 偶yczliwi ludzie i koniec. Bo wiecie - CHO膯 KARTKA mi sie nale偶a艂a z tego kuratorium , 偶e mog臋 ze szko艂y i艣膰. Tyle i jako艣 wygl膮dam. Plus papieros w biurze na zachodzie. Bo wtedy mog艂aby by膰, a tak? ZASZCZULI MNIE i dalej na mnie, 偶ebym sie powiesi艂a!!! Takie skurwysyny - no to teraz niech si臋 oni wieszaj膮. Jedynie, ze maj膮 kas臋. Nic poza tym? Ilu uczni贸w tego szmaciarza tu z prawa jazdy je藕dzi po autostradach na zachodzie? Jakim prawem oni tak sobie po mnie jad膮? Nienawidz臋 ich wiecie. ile ja mam lat? Normalne skurwysyny co ci臋 zmusz膮 do samob贸jstwa. Oby si臋 sami wyko艅czyli wiecie. Naprawd臋 - b臋d臋 mie膰 PONUR膭 safysfakcj臋 jak si臋 powiesz膮, 偶e nie mieli ze mn膮 TAK walczy膰. I tyle. Bo to by艂o NIEUCZCIWE i tyle. I koniec. I tak sko艅cz膮 oni tu wszyscy za moj膮 krzywd臋. MARNIE!!! Bo taka jest PRAWDA. Jak 艣mieli? Gdyby艣cie wiedzieli co oni tu narobili. Ale nie powiem tego bo by by艂o na mnie wszystko. Niby i tak jest, ale jest cicho, a tak? I tyle :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Torere
sram

Udost臋pnij ten post

Wiecie jak ja mia艂am tej rodzinie 偶le 偶yczy膰 to wy poj臋cia nie macie. MIA艁AM ICH PRZEKL膭膯 JAK DZI艢 偶eby ich tornado w PY艁 ROZWALI艁O. Bo czego 偶ycz臋 tym ludziom za to co mi zrobili? TORNADA takiego, ze ich zabije wszystkich jak 呕yd贸w w Auschwitz. 呕e b臋dzie tak jak mi si臋 艣ni艂o wiecie kiedy艣 - 偶e nic tu nie b臋dzie. I wtedy tylko ka偶dy pomy艣li - normalny. ZAS艁U呕YLI SOBIE NA TO G艁UPY I POWA艁Y CHORE UMYS艁OWE. I tak si臋 to powinno sko艅czy膰. Ca艂o艣膰 zaora膰 i jakich艣 rolnik贸w tu sprowadzi膰 do takich ma艂ych domk贸w. Wszystko od nowa. Tak im 偶ycz臋 tu wszystkim. Jak oni mogli? Mnie si臋 to w g艂owie nie mie艣ci wiecie. CO ONI SOBIE NIE MY艢L膭? 呕E CO? 呕e ja jestem P脫艁G艁UPEM? Chyba oni i niech si臋 wszyscy poiwesz膮 wiecie. Tyle mnie obchodz膮. Zera faszystowskie :(

Udost臋pnij ten post

Co wy wszyscy wiecie o 偶yciu - jaki艣 zespolik tu spiewa o dupie marynie ostatnio i nie mo偶na tego ogra膰. Tak by ju偶 by艂o PRAWIE normalnie, ale ta muzyka. Na pewno nie Lucyfera. Ale wiecie - czasem lepsza Lucyfera. Uwierzcie mi. I tyle wam napisz臋 oraz 偶e mia艂am sobie ten doktorat darowa膰 i i艣c w mieszkania. Bo co zamierzam dalej? I艣膰 w mieszkania - nie wiem jak ale tak musz臋 my艣le膰. Nie jestem po architekturze, ale mam wiele pomys艂贸w i mog艂abym is膰 w handel nieruchomo艣ciami. Wydaje mi si臋 偶e by艂abym w tym dobra. W ko艅cu mam rzymski rodow贸d. Przychodzisz - patrzysz tu jaka艣 sala czy hala - pusta. Co by tu mog艂o by膰? I MOIM ZDANIEM tak si臋 to kombinuje. CO BY TU MOG艁O BY膯? I szuka si臋 ludzi, kt贸rzy mogliby sie czym艣 zainteresowa膰. Oczywi艣cie trzeba zna膰 okolic臋 i tak dalej. Jak uwazacie? Ma to sens co pisz臋? Napiszcie. Tylko chc臋 wiedzie膰 czy takie my艣lenie ma sens. Moim zdaniem ma. Bo wiecie - mia艂am i艣c w nieruchomo艣ci zamiast robi膰 ten doktorat. Sprzeda偶 mieszka艅, takie rzeczy. Szukanie klient贸w. Takie co艣 mog艂abym robi膰. Po co ja si臋 uczy艂am, nie?

Udost臋pnij ten post

Bo wiecie gdyby ten pa艂ac tu by艂 tego zespoliku - tu gdzie mieszkam to mo偶naby w nim du偶o zrobi膰. Nawet ksi臋garni臋 wielk膮. A tak? 艢piewa ten zesp贸艂 - jakie艣 wielkie baletnice tu 艂az膮. A jest tu taka historia, 偶e dziecko ze wsi posz艂o do miasta i nauczycielka tak je szykanowa艂a , 偶e si臋 otru艂o i jest w stanie 艣pi膮czki. No ale to nie ja. A wiecie - no to z pa艂acu ca艂y ten muzykalny zesp贸艂 powinien si臋 wynie艣膰, 偶adnej szko艂y tu nie powinno by膰 - tu powinny by膰 ksi膮偶ki. Ja bym to wszystko wywali艂a. Skoro dziecko ze wsi jest szykanowane w mie艣cie to dzieci miejskie ze wsi te偶 won i koniec. Ca艂o艣膰 zamieni膰 na jaki艣 wielki sklep taki, 偶eby kas臋 na czynsz dostawa膰 i tyle. Jak uwa偶acie? I wszystko by by艂o lepsze, a tak? I tak wszystko jest nadziubdziane bez sensu. A poza tym to nie ma sensu. Ca艂y ten zesp贸艂. A tyle innych rzeczy mog艂oby by膰 wiecie. Poza tym powiem wam, 偶e no takie jest 偶ycie a nie inne. Mia艂am sta膰 o swoje mieszkanie , 偶e poj臋cia nie macie. Tak przyszli ZWYKLI SKURWIELE i mnie okradli z wszystkiego. Rodzice okazali si臋 g贸wnami z dupy, inni te偶. Oby was szlag trafi艂 i to OSTRO. Bo czego wam 偶ycz臋. OBY WAS CHUJ Z JASNEGO NIEBA W TEJ POLSCE TRAFI艁 偶e jeste艣cie takimi kurwami i zerami. Tego. I jeszcze musz臋 z wami trzyma膰 bo od 20 lat nie mam paszportu jaki powinnam wy szmaty chuja w dupie nie warte i tyle wam napsize :( Oby was chuj z jasnego nieba trafi艂 wszystkich zapami臋tajcie to sobie. Taka ze mnie CHINKA i tyle. Bo juz Chink膮 jestem na was i was ROZPIERDOL臉 za ten rzymski rodow贸d, kt贸ry dosta艂am, 偶eby sie nikt z Hitlera nie 艣mia艂. No to nic z was nie zostanie w razie co wy 艣mieci powalone w 艂eb. 呕ebym cho膰 p贸艂 roku pracy mia艂a. Nic. No to nie kurwa ma膰. Oby艣cie swoje w艂asne g贸wna i szczochy dalej 偶arli. Tak wam 偶ycze za to co mi zrobili艣cie wy mordercy!!! I NIGDY SI臉 NIE OPAMI臉TAM - tak was przeklinam 偶eby was B贸g wyniszczy艂 jak tych 呕yd贸w. Wszyscy zeby艣cie w lesie pogin臋li jak ci Indianie. Za to, 偶e mi zrobilili艣cie takie g贸wno w 偶yciu i popieracie tego chuja w dupie niewartego mojego ojca - oby艣cie szczochy i g贸wna swoje 偶arli za tego Leppera. Zobaczycie - tak bedzie bo TAKI JEST ZACH脫D. Ale wy ich kochacie. Jak g艂upki. Nie wiadomo po co :( Chiny a wy... :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie czemu mia艂am rzymski rodow贸d - ale on i tak nie dzia艂a艂? 呕eby si臋 NIKT NIGDY NIE DOWIEDZIA艁, ze wszystko przez to , 偶e si臋 Niemcy jednej Brytyjce nie dali za to, ze sobie przysz艂a do klasztoru po dziecko, jad艂a za ich pieni膮dze a z Hitlera si臋 smia艂a. No i tak ja dosta艂am rzymski rodow贸d, zebym do piek艂a posz艂a wiecie. Bo czemu ja taka jestem? Temu i tyle wam napisz臋 :( I kiedy艣 ca艂y 艣wiat si臋 o tym dowie i tyle. A jak nie ca艂y to wiele os贸b. I jeszcze dzi艣 艣ni艂a mi sie Analiza Michael. Ale teraz mam ju偶 nowy rzymski rodow贸d i innego nie chc臋. Tylko taki - reszta do kitu. A wiecie - poza tym ten rzymski pierwszy to widzicie - ani mieszkania. Mia艂 by膰 inny i tyle. Na Polsk臋 mia艂am by膰 napuszczona, ale s膮 tak g艂upi 偶e nie wiedzieli jak mnie napu艣ci膰. A ja wiem jak si臋 dzieci na Polsk臋 napuszcza, ale nikomu nie powiem bo nie mam pieni臋dzy na koncie i wychodz臋 na debilk臋. Bo tyle wiem. No ale c贸z... wol臋 mie膰 matk臋 ni偶 g艂upich braci na G艁UPIM zachodzie. Lepszy juz Karol Kot ni偶 oni wiecie, a my艣l膮 se.... jedynie , 偶e na zachodzie, a ja co - ofiara 2 g艂up贸w z艂odziejskich i 艣wi艅 wsz臋dzie i tyle :( A ta rodzina moja? Ale wy ich wszystkich popieracie? No wiecie - ja nie wiedzia艂am nic o matce bo bym was rozpierdoli艂a. Ju偶 to robi臋. I nie b臋dziecie mie膰 co zre膰. Wy i wasze obiady w pracy. Mo偶ecie sobie ju偶 gotowa膰 ile chcecie, ale co? :( Chi艅skie zupki - dos艂ownie. I tyle :(

Udost臋pnij ten post

Mo偶e nie mam gdzie mieszka膰 i za co 偶y膰, ale mam nowy rzymski rodow贸d i to jest co艣 warte. WSCHODNI rodow贸d. I jestem ju偶 wschodnia tak jak zawsze chcia艂am. I to s膮 warto艣ci a wy sobie 艂a藕cie do tych swoich bud i wierzcie w tych swoich g艂upolowatych ksi臋偶y , kt贸rzy dziel膮 si臋 og贸lnie na takich , kt贸rzy maj膮 i nie maj膮 dzieci. Bo jak ich podzieli膰? Tak i w nic wi臋cej nie wnika膰. A co oni jedz膮? Op艂atek. Op艂atek... no to smacznego im zyczymy , prawda? I ciekawe co z wami zrobi unia bo jak nie b臋dziecie mie膰 co zre膰 to to ju偶 wszystko jest WASZA WINA. Mnie ju偶 o to nie obwiniajcie. I tyle :( :(

Udost臋pnij ten post

Nigdy nie zrozumiecie jak bardzo 偶le wam wszystkim 偶ycz臋 w Polsce 偶e jeste艣cie tacy g艂upi i je藕dzicie na ten Zach贸d. Nigdy tego nie zrozumiecie. Oby was B贸g przekl膮艂 jak Arab贸w na pustyni. Takie z was dekle. Ale trzymajcie si臋... :(

Udost臋pnij ten post

To kuratorium to tez im 偶ycz臋 偶eby si臋 powiesi艂o wiecie ca艂e za to co prze偶y艂am przez ca艂y zesz艂y rok. Ledwo z 偶yciem usz艂am. A czemu oni nie wiedzieli o moim papierosie na zachodzie? To wszystko przechodzi ludzkie poj臋cie. Ciekawe co bedzie dalej bo na pewno nic normalnego. Co ja im zrobi艂am, 偶e mi tak 藕le 偶yczyli to nie wiem. Mia艂am 2 spraw臋 w 2007 mieli mi pozwoli膰 odej艣膰, przecie偶 to by艂o gorzej ni偶 szczucie. Zero odpowiedzi. Co ja mia艂am robi膰? Wys艂a艂am polecony i e-maila, kt贸rego mam do dzi艣. Nie wiem - odpowied偶 si臋 nale偶a艂a uczciwej kobiecie, nie? Takie mam zdanie i id臋 dalej. A przez kogo sie ten ucze艅 powiesi艂? Przez nauczycielke , kt贸rej rady nie umia艂 da膰? No ale kto go prosi艂 o to. Za smarkaty by艂 i tyle, nie? Jego sprawa - powiesi艂 si臋 to go nie ma. Jedziemy dalej :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie - jedyny b艂膮d jaki pope艂ni艂am to taki 偶e nie zniszczy艂am pierwszej dyrektorki i dalej te偶, ale teraz je wszystkie tak niszcz臋 , 偶e poj臋cia nie macie. Oby wszystkie na staro艣膰 wylecia艂y bo mnie mieli przywr贸ci膰. I koniec. Ja nie mam zdrowia do pracy fizycznej. Oby wszystkie wylecia艂y, a w Polsce wybuch艂 ATOM. tego wam 偶ycz臋 - powinien w Niemczech, ale im znowu si臋 uda, a tu oby was rozwali艂o, rozerwa艂o dos艂ownie jak ten wulkan USA. tak wam 偶ycz臋!!! za moj膮 krzywd臋 :(

Udost臋pnij ten post

Oby sie ta dyrektorka tej 艣redniej gdzie uczy艂am ostatni raz do matury POWIESI艁A wiecie. Tego jej 偶ycz臋. Bo tylko tyle jej zosta艂o. Bo ona mia艂a g艂upiego dyra - to go mia艂a ZNISZCZY膯 bo ja nie to ja niszcz臋 j膮 za to co mi zrobi艂a w Niemczech. Niech sie ona powiesi wreszcie i tyle. Beznadziejna szmata :(

Udost臋pnij ten post

bo jak nie - tak mia艂o by膰. Zniszczy艂a mi amazon i przez nia nigdy nie dogadacie si臋 z Anglikami. Chyba , 偶e sie ona powiesi. Powinna bo ja uczniowie zgwa艂cili. Bo czemu? Bo j膮 uczniowie pogwa艂cili. I tyle starczy. Inaczej do piek艂a za to, ze leci 艣w. J贸zefem a nie matm膮. A jestem CHINKA czyli ateistka w sumie i co? Co z niej za MATEMATYCZKA? ZERO.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majka...1
艂OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MATKO!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Lepper by艂 cz艂owiekiem G艁臉BOKO WIERZ膭CYM - tyle mam do napisania. :classic_cool: ps. juz wam nie 偶ycz臋 dobrze wy 艣winie :( ps2. 艣winie - ma艂o powiedziane :(

Udost臋pnij ten post

chcia艂am to napisa膰 w nowym w膮tku, ale nie umiem. No to pisz臋 tu , 偶e z niczego tak sie nie ciesz臋 jak z tego, 偶e w tym trudnym i smutnym czasie ... jestem CHINK膭. Nic wi臋cej nie ma sensu TYLKO CHINY - zapami臋tajcie to sobie. 呕adne USA - nic - tylko Chiny i nie dam si臋 nigdy. USA jest op臋tane - Chiny i koniec

Udost臋pnij ten post