Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara panna jak nastolatka

Wyglądam jak nastolatka i zauważyłam, że...

Polecane posty

Gość Stara panna jak nastolatka

Mam 23 lata, więc jeszcze jestem młodą osobą, ale jestem dorosła i do większości takich osób mowi się per pani/pan itp. Wiecie o co chodzi. Ja wyglądam bardzo młodo. Ludzie zwykle myślą, że mam ok 15-16 lat. Nie mowię, że to źle wyglądać młodo, ale... Zaczęłam zauważać, że obcy ludzie myślą, że jestem małolatą i mogą byc np niemili. Sytuacja taka: jestem w supermarkecie i kasjerka mowi kazdemu klientowi "dzień dobry", jak przychodzi moja kolejka to mi tego dzien dobry nie powie. Sytuacja nie jednorazowa oczywiscie :) Jak jestem z mamą na zakupach w innym sklepie, to pani sklepowa mowi "dziękuję" po wydaniu reszty, a jak jestem sama to nie. Jak stoję w kolejce to zawsze mi ktoś wlezie przed nos. Wszyscy mowią do mnie na 'ty'. Jak byłam młodsza i kupowałam podpaski, to pani w skleie spytała mnie czy wiem do czego to służy :p W parku jak siedziałam chlopakowi swojemu na kolanach to starszy pan patrzyl na nas strasznie pogardliwie... Powiedzcie czy urzekła was moja historia i czy coś w tym jest, czy ja jakaś przewrazliwiona jestem? Bo ostatnio moja mama spotkala dawnych znaomych i ten jeden zajomy pytal moją mame ile mam lat i czy juz z 16 skonczylm :p

Gość mishkaa92
Oj tam, nie przejmuj się:) Ja mam 18 lat i wyglądam max na 17, ale i tak wszyscy wszędzie mówią mi per pani, z wychowania- nie ważne czy wyglądam czy nie.

Gość przesadzasz, a co mnie jacys
tam ludzie obchodzą, niech se myślą o mnie co chcą. ci co mają wiedzieć ile mam naprawde to wiedzą. tyle w temacie.

Gość iuiuu
masz ochote popisac na gg?

tamara mnie pytali jeszcze wczoraj, też 24 lata :D

Gość mam tyle co tyyyyy
i pytaja mnie o dowod

a ja mam to gdzieś, nie bede rżnęła jakiejś damy co to sie obraża na to, że każą dowód pokazać :D

Gość tak zle tak nie dobrze
kbietki powinniscie sie cieszyc ze wygaldacie mlodsziej o te pare lat,to duzy +,jak bedzie miec 40stke bedziecie wygladac na 30 pare:)

Gość joijoi
haha, kolejny watek dla kobit po 30stce, ktore biedne nie moga papierosow kupic, bo wygladaja na 12 lat:D

Gość twims
Ja bez makijażu też wyglądam jak małolata, a mam 25 lat...chociaż na ogół moi rówieśnicy nie dają mi mniej, tylko właśnie albo młodsi, albo starsi mają mnie za nastolatkę ;)

Gość gtgtrv
hm, no mam wrazenie ze i zachowujesz sie diecinnjie, jak by cie to bawilo...a wiesz czemu? to przez te buzki :O powinny byc raczej :( niz :P:D ja mam ciut podobnie choc juz sie polepszylo. ja mam 18 i pol, a wygladam dla niektorych podkreslam, ze na 16... jadne kolezanka siostry zapytala sie jej ile mam lat, moja na to ; a ile bys jej dala. a kolezanka, no ze 13 :O nosz kura, ale mnie to wkurzylo:O ale to bylo takie minimum. teraz wygladam doroslej, choc czasem mi sie zdarza ze ktos mi powie na ty. ale to juz zadko;) teraz jestem panią.

Gość gtgtrv
mialo byc; dziecinnie* :P

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam 26 a daja mi max 22 ( to tak na codzien) Jak sie powazniej ubiore i tapete naloze to mysle ze wygladam na conajmniej 30, a w dresach i bluzie z kapturkiem spokojnie moge udawac 16stke. Wszystko zalezy od "stylizacji". chociaz znam pare osob ktore są w moim wieku i nawet jak sie umaluja to wygladaja max na 21 lat

jeszcze dodam ze duzo zalezy od sposobu mowienia i zachowania. NIe ma opcji zeby dali Ci 15 lat jak dojrzale i rzeczowo sie wypowiadasz

jedynie co mnie wkurzalo to to, ze pracowalam w salonie jednej z sieci komorkowych i kazdy mial taka sama koszule, a do mie klienci na poczatku nie moli zaufania bo mysleli ze ledwo mature zdalam i do pracy przyszlam, ale w rozmowie dopiero widzieli ze rzeczowo gadam i znam sie na tym co robie i czesc z nich juz tylko do mnie chciala przychodzic kolejne umowy podpisywac, czy sprawy zalatwiac. I w sumie nie wiem czy poznali ze jestem starsza, czy po prostu pomysleli ze gówniara juz zajarzyla o co chodzi wtej robocie :P ale obstawiam to pierwsze :)

Gość gfjgd
ehh znam ten ból...

Gość Alikowykottt
U dziewczyny to jeszcze ujdzie, ale ja mam 27 lat i ostatnio jak musiałem iść na pogotowie to przy rejestracji do lakarza babka pytała czy mam już 18lat bo nie wie czy do internisty czy do pediatry rejestrować. Nie mówię, już o tym, że kilka razy ostatnio kasjerki pytały o dowód przy kupnie piwa.

Gość gość
ja mam 25 i ostatnio ochroniarz stojący na bramce mnie nie chciał do dyskoteki wpuścić bo się dowalił o dowód którego akurat zapomniałam ale jak by było tego mało to stwierdził że jak mam 16 lat to jest dobrze... masakra

Gość gość
Ja mam 33 lata w wyglądam na 20 góra. I jestem facetem a traktują mnie jak chłopaka.

Gość gość
a ja mam 32 a wygladam na 18-20. filigranowa budowa, twarz dziecka, dla mnie to plus. zawsze mi to powtarzala moja mama, ale obcy mi ludzie, a nawet znajomi, rodzina patrzy na to inaczej, moze zawsze sobie mysla ale fajnie mlodo wyglada, ale powiedziec to powiedza takiej osobie zawsze cos aby to na zle jej wyszlo. Np, ze jestem niedozywiona, ze piersi male . mam male piersi, ale ja je uwielbiam takie. kolezanki w moim wieku , te ktore mialy wieksze piersi, to teraz po ciazy sa bardzo nie takie juz fajne... malo tego, teraz ta mlodziez szybko zaczyna wspolzyc, i takie 18-20latki rywalizuja ze mna ( dla mnie to zbyt duza przepasc wiekowa, bo sama mam siostrzenca 19latka i dla mnei to dzieci) , ale takie dziewczyny wygladaja na takie 45 plus, moze cialo elastyczne, ale piersi rozmiar tak duzy , ze nie wiem nawet jaki, reka to tak wielka, bo to je widac dobrze, rodzicow bogatych, dziewczyna majac 22 lata miala facetow w lozku wiecej niz ma lat. miala nawet o 12 lat starszego , wiem bo od znajomych byl ten facet i to ona po roku go zostawila, a miala go do sexu ..... ja wogole uwierzyc nie chcialam, az brzydzic tylko sie tak mlodymi ale tak zniszczonymi dziecwzynami