Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udowadniam że można!

udowadniam że można!

Polecane posty

Drogie mamusie. Niedawno zakadałam temat że w ciązy przytyłam 40 kilo. wile z Was zbluzgało mnie za to że obżerałam się niemiłosiernie a to była naprawda. Moj organizm zareagował na ciąze zatrzymaniem wody ( chyba wszytskiej, którą pochłaniałam) dziś jestem 3 miesiące po ciązy i ważę 58 kilo o 2 kilo mniej niż przed ciążą. Znów powróciłam z rozmiaru z 44 na 38. Apeluję do wszytkich przyszłych mamuś - jesli przytyłyscie sporo bez objadania się to ta waga sama zginie. Ja prawie popadlam w deprechę, a niepotrzebnie :)

Gość haaaariba
no i super! gratuluję i życzę dobrego samopoczucia Tobie i maluszkowi:)

Gość chwala tobie za ten temat i
post :) Bo ja juz powoli popadam w paranoje :) W pierwszej ciazy przytylam 19 kilo i szybko zgubilam te kilosy, natomiast teraz jestem w 31 tc i przytylam juz 17 kg!! Normalnie nie objadam sie jak jakas wariatka, nie jem w nocy, nie wcinam cheeseburgerow i frytek, a kg leca do gory tak, ze strach... Fakt, ze podejrzewaja, ze moja malutka bedzie duza (brat jej sie urodzil z waga 4275 gr, a ona ma byc podobno wieksza...), ale mimo wszystko przeraza mnie to troche. Mam nadzieje, ze u mnie bedzie podobnie jak u ciebie i tez w miare szybko zgubie te dodatkowe kg :)

na bank!Tylko się nie objadaj :D może masz to samo co ja... Dobijają mnie kobiety, które wypisują że w ciązy to po 5 kilo tyją, a dołują te z większą wagą...:/

No wlasnie sie nie objadam, a jednak tyje straszliwie. I mnie tez dobijaja te, ktore pisza, ze w ciazy tyja po 7 kg albo lepiej jeszcze, ze chudna... Ale co zrobic :) Mam nadzieje, ze szybko dojde do siebie po porodzie. Trzymaj kciuki i pozdrawiam :D

Gość ja sama przytyłam
w ciąży 20kg -efekt zatrzymywania wody w organizmie. W efekcie 2tyg. po porodzie było minus 20kg. Wróciłam do wagi sprzed ciąży.

Gość bibułkaaa
Ja miałam podobnie, może nie 40 kilo,ale przytyłam 25, 3 miesiące po porodzie miałam tak jak Ty, 58 kilo,o 3 kilo mniej niż przed ciążą. U mnie też było dużo wody zatrzymanej w organiźmie, opuchlizna nóg, już 10 dni po porodzie było 13 kilo mniej, reszta spadła w kolejne niecałe 3 miesiące. Na brzuchu nie zostały też żadne worki ani fałdy, po prostu jak bym pozbyła się nadmiaru wody.

Gość kaskadaaa
a co z rozstępami nie powiesz mi że ich nie masz...

jasne że mam. przy 40 kilogramach trudno uniknąc rozstepów. nie mniej jednak wazne jest ze zrzuciłam te kilogramy, co inne uwazały za wyczynem nie do osiągnięcia

Gość kaskadaaa
ja przytyłam 20 i tez spadłam niżej niż przed ciąża ale moje ciało nie wygląda już tak samo. Ah te rozstępy:(

Gość bibułkaaa
Ja przytyłam 25 , ale nie mam nawet cienia rozstępu, ale u nas to chyba genetyczne, moja mama po 2 ciążach też nie miała żadnych rozstępów.

Gość karolinkacmok
po mnie też jeżdżono , że przytyłam 25 kg w ciąży;) Dzis nie mam ani cellulitu ani rozstępów - mam bardziej płaski brzuch niż te co przytyły tylko kilka kg. I waże o 2kg mniej niż przed ciążą:) Gratuluje autorce topiku:)

Gość bibułkaaa
No, moja koleżanka,co przytyła tylko 12 kilo, czyli 13 kilo mniej niż ja jeszcze kilka lat po porodzie ma gorsze problemy z tuszą, niż ja. Ja jestem szczupła, a ona ma za dużo tu i ówdzie.

Ja tez narazie nie mam rozstepow, ale moja mama i siostra rowniez po dwojce dzieci ich nie maja, wiec moze u nas to tez genetyczne. Nie mam pojecia, okaze sie za pare miesiecy jak moja corcia przyjdzie na swiat :D