Gość rtujrju Napisano Sierpień 8, 2011 Poznałem w necie dziewczynę z swoich okolic.Rozmawialiśmy z sobą prawie miesiąc i kontakt mieliśmy świetny, już nie pamiętam kiedy poznałem tak fajną dziewczynę.Umówiliśmy się w końcu na spotkanie i spotkaliśmy się.Dziewczyna przyszła i zwaliła mnie z nóg swoją urodą, Boże dawno nie widziałem tak ślicznej kobiety, piękne oczy, świetnie pomalowana i gustownie ubrana.Charakter przebombowy, od razu zaczęła rozmowę i nawijała ile wejdzie, można powiedzieć że ja jestem wygadanym gościem ale w tym przypadku to Ona mnie po prostu wgniotła w ziemię :) Wszystko fajnie i pięknie, padły z jej strony miłe słowa że jestem fajnym chłopakiem i dziękowała za spotkanie.Na koniec powiedzieliśmy sobie że jakoś się zgadamy, oczywiście ja już wiedziałem że od razu do niej napiszę jak wrócę do domu.Napisałem i od godziny milczy, nie wiem kurcze boję się że mimo tego zrobiłem na niej złe wrażenie i może jej się nie spodobałem.Poradźcie coś, napisałem do niej smsa i podziękowałem za wspólnie spędzony czas, nie mogłem się opanować żeby dodać mały komplement i czekam na odpowiedź i nic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach