Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rtujrju

Spotkanie z dziewczyną nie wiem co jest

Polecane posty

Gość rtujrju

Poznałem w necie dziewczynę z swoich okolic.Rozmawialiśmy z sobą prawie miesiąc i kontakt mieliśmy świetny, już nie pamiętam kiedy poznałem tak fajną dziewczynę.Umówiliśmy się w końcu na spotkanie i spotkaliśmy się.Dziewczyna przyszła i zwaliła mnie z nóg swoją urodą, Boże dawno nie widziałem tak ślicznej kobiety, piękne oczy, świetnie pomalowana i gustownie ubrana.Charakter przebombowy, od razu zaczęła rozmowę i nawijała ile wejdzie, można powiedzieć że ja jestem wygadanym gościem ale w tym przypadku to Ona mnie po prostu wgniotła w ziemię :) Wszystko fajnie i pięknie, padły z jej strony miłe słowa że jestem fajnym chłopakiem i dziękowała za spotkanie.Na koniec powiedzieliśmy sobie że jakoś się zgadamy, oczywiście ja już wiedziałem że od razu do niej napiszę jak wrócę do domu.Napisałem i od godziny milczy, nie wiem kurcze boję się że mimo tego zrobiłem na niej złe wrażenie i może jej się nie spodobałem.Poradźcie coś, napisałem do niej smsa i podziękowałem za wspólnie spędzony czas, nie mogłem się opanować żeby dodać mały komplement i czekam na odpowiedź i nic :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować