Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25latek

Drugi miesiąc bez miesiączki?!

Polecane posty

Gość biorąc tabletki
trzeba sie z tym ze moga wystapic efekty uboczne niestety nie ma okresu 2 miesace i co nie umie zrobi testu ciazowego albo isc do ginekologa:O:O:O:O nie rozsmeszaj nas

Gość 25latek z Warszawy
Mój lek wynika z tego, że jestem typowym DDA czyli Dorosłe Dziecko Alkoholików. A z drugiej strony chciałbym mieć już rodzinę i stworzyć świetne warunki aby moja przyszła Zona była szczęśliwa oraz dziecko. To czego nie przeżyłem w dzieciństwie. Ale dość już wyznań, bo nie o to tu chodziło :)

Gość HyHY
Oj ganicie chłopaka a same przecież takie same jesteście. Na myśl o teście ciążowym dla niektórych z Was przechodzi groza :D Kto z Was nie przerabiał, gdy nie planowałyście ciąży a to spóźnienie okresu i oddalałyście robienie testu ciążowego, wmawiając sobie, że wszystko ok :) "Uwielbiam" cynizm na tym forum :D

Gość dobra spadajjjjjjjjjjjjj
:O

Gość HyHY
Dobra spadam, ale prawda boli :D

Gość dooooooooooo
HyHY tak sie skalda ze ja nie mam 20 lat jak wiekszosc na tym forum które wpadaja a potem jest lament ja ciaze planowalam i długo sie leczylam i mam dziecko dzieci nie wrzucaj wszystkich do jednego wora dziewczyno bo wiekoszosc kobiet na tym forum to nie tylko 20 latki ale do jednego sie zgodze nie zrobia testów tylko na forum pytaja

Gość zalezy, bo jak sie bzykam
czy kocham to chyba tepa nie jestem i wiem jakie tego moga byc konsekwencje wystarczy byc czlowiekiem odpowiedzialnym i zadna groza sie nie wkradnie

Gość HyHY
Ale ja się zgodzę, że to lament, bo według mnie to zwykła panika autora, która jest nieuzasadniona. Co raz mniej tabletek reaguje słabo na antybiotyki. Rozumiem, że stosunek był pełny, ale był przerywany a potem prezerwatywa. Zwyczajne obsunięcie po zażywaniu antybiotyków. A pisze do tych dziewczyny co umoralniają a same miały podobne przygody ;)

Gość autorzeeeeeeeeeee
uprawiajac sex czy to bez zapezpieczenia czy to z zabezpieczeniem musisz sie z tym liczyc ze tyzyko zawsze jest a jak tego nie jestes siwadomy to nie bierz sie za sex jasne jasne!

ok, zrozumiale no ale lament dzisiaj w dobie tak latwego dostepu do informacji i wszelkich srodkow swiadczy tylko o niedojrzalosci tychze osob jak ktos sie bierze za sex powinien wiedziec ze oprocz przyjemnosci moze dawac inne konsewkwencje, wiec albo sie zabezpieczac z glowa, albo pieprzyc pozniej na forum i srac w gacie, zamiast wejsc do apteki i po paru minutach miec jasna sytuacje

Gość HyHY
Własnie przez dobę łatwego dostępu do informacji jest ten lament. Wystarczy sobie poczytać bzdurne historyjki innych kobiet aby się wkręcić, że się ma ciążę. Zaraz się widzi u siebie objawy, typowa paranoja.

pewnie masz racje, ale osoba rozumna bedzie filtrowala pewne wiadomosci, no a jesli szuka ich na forum, to juz tez o niej swiadczy

Gość autorzeeeeeeeeeee
autor cos zniknoł:D

Gość autorzeeeeeeeeeee
tez nie normalne to jest jego dziewczyna nie ma miesaczki 2 miesace nie zrobila testu a ten na forum pyta jaka moze byc tego przyczyna no ludzie:O

no coz ludzie chyba lubia sie plawic w swoich lekach

Gość 25latek z Warszawy
Ok, wszystko już w porządku :)