Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana...

papier w pochwie?!

Polecane posty

Gość zszokowana...

Zaczne moze od poczatku. Od 4 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Z tego względu, że mieszkam za granicą mam bardzo ograniczony dostęp do ginekologa. Będąc niedawno w Polsce zrobiłam badania. Zdaniem lekarza wszystko było ok poza niewielkim zapaleniem, przypisał mi jednorazową globulkę dopochwową(niestety nie pamiętam nazwy). Następnego dnia udałam się do apteki i farmaceutka stwierdziła, że w przypadku zapalenia potrzebna jest cała kuracja a nie tylko jedna globulka. Wykupiłam globulki bez recepty albothyl. właśnie skonczyłam kurację, z mężem naszło nas na pieszczoty. Mąż wyczuł dziwną szorstką substancję w mojej pochwie, myślałam, że to jest nadal zapalenie ale po chwili "dłubania" mąż wyciągnął z wnętrza mnie bardzo dużo kawałków papieru. Skąd one wzięły sie w mojej waginie???!!!! Chciałam zaznaczyć, że nie robię sobie żartów tylko jestem śmiertelnie poważna. Czy którakolwiek z Was spotkała się z czymś podobnym? Czy to może źle wpłynąć na moje zdrowie czy stan pochwy? jestem przerażona... Proszę o pomoc

Gość zszokowana...
Czy to możliwe, że ginekolog włożył mi do pochwy papier?? czy może był on w globulce??

To nie papier, albothyl zluszcza chory naskorek który w ten właśnie sposób schodzi

Gość mnie też lekarz nie uprzedził
i przezyłam szok. Nie opisze dokładnie - poczytaj w internecie o albothylu, nawet na kafe był już taki temat. W każdym razie - nic się nie martw - wszystko jest ok! :-D A lekarze, którzy nie mówią wszystkiego są do dupy! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3191491

Gość zszokowana...
dzięki dziewczyny za pomoc. naprawde byłam przerażona :) niestety nie doczytałam ulotki :)

Ulotke zawsze trzeba czytac... Chocby dla tego,ze pozniej wynikaja tego typu sprawy... I jeszcze jedno,gdybys doczytala te nieszczesna ulotke,to wiedzialabys,ze musisz poczekac z seksem az oczysci sie pochwa-tydzien.

Gość gallbanii
hahaahha, kurde przezywalam to samo, jak uzylam pierwszy raz (i ostatni) albothylu. jest paskudny, juz nigdy wiecej go nie uzyje! kup sobie koniecznie cos na odbudowanie flory bakteryjnej, bo po albothylu pochwa jest wyjalowiona i bardzo latwo o infkecje

Gość zszokowana...
Ewula8791 akurat to o seksie przeczytałam, a jeżeli chodzi o odbudowę flory bakeryjnej to nie wiem czy coś takiego tu dostanę bo mieszkam za granicą i apteka jest trochę "ograniczona"

Może spróbuj w polskiej internetowej aptece-ja także mieszkam za granicą i tak właśnie zamawiam. Jeśli mieszkasz w UK to polecam eaptekę-sprawdziłam i zamówienia dochodzą naprawdę szybko. Pozdrawiam.