Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 284yy

pocieszcie mnie, dowiedziałam sie strasznych rzeczy

Polecane posty

Gość a taka jedna 284yy

p[o pół roku od ropzstania z byłym postanowilismy do siebie wrócic, w tym czasie przez te pół roku, ja sie z kims spotykałam i on był tez z kmś:O i ogólnie juz postanowilismy do siebie wrócic , ale bedeac u niego uzywałam jego konta na nk i kurwa przeczytałam jego wiadomosci..i sie okazało ze z ta laska pisał.. przez pół roku....wtedy kiedy byliśmy razem..ja słyszałam ze sie znaja z pracy ze sie poznali około 2 miesiecy przez rozstaniem naszym.. a sie okazało ze kolezanka ich swatała i pisali jakby sie tu spotkanac. przez ponad pół roku naszego zwiazku.... szok jest mi przykro..matko dałabym sobie za niego reke uciąć juz dzisiaj mi lepiej..bo wczoraj miałam fatalny nastrój gadaliśmy wieczorem, nie przyznałam mu sie ze czytałam...tylko napisałam ze nie mam juz zaufania i to wszytsko nie ma sensu...nie chciałam mu mówic zeby nie wyjsc na idotke oglnie uwazałam go zawsze ze bardzo szczerego faceta do bólu wrecz okazało sie ze równie dobrze potrafił kłamac

Gość vanesa22
ale moze sie nie spotkali;p

Gość a taka jedna 284yy
fakt pisali dłuzszy czas a osobiscie sie spotkali dopiero wtedy jak ona zaczeła pracowac w tej samej firmie ale te rozmowy wygldały raczej tak..jestem sam, jestes sama moze sie umówimy;o

Gość vanesa22
to go żuć on niema do ciebie szacunku i poczekaj co zrobi. Powiedz ze sie dowiedzialas ale niemow z kąd

Gość a taka jedna 284yy
napisałam mu tak on to rozumie, zresztą on sie obawiał powrotu własnie z tego wzgledu ze przy kazdej nadazajacej sie okazji, bede mu wypominała wszystko co złe. zreszta to taki człowiek, który jesli mu powiem daj mi spokoj, bo mnie rani kontakt to sie nie bedzie do mnie odzywał, zebym sie nie meczyła

Gość jatojax8
ale skoro wrociliscie do siebie to moze zrozumial? zalezy jaki byl powod rozpadu jego zwiazku z tamta kobieta..

Gość a taka jedna 284yy
jaki ? olewała go, wcale sie nie widzieli, ukradła mu kasę;) itd;) zreszta mnie bardziej zalezy i wątpię zebym dostała od niego to co bym chciała, i czuła sie najwazniejsza dla niego napisał mi ze rozumie ze tak myśle i ze moze lepiej jak da mi spokoj

Gość a taka jedna 284yy
:(

Gość joirgi
czyli co? olał Cię?

Gość a taka jedna 284yy
nie olał mnie gadaliśmy potem skonczyliśmy rozmowe normalnie zreszta ja mu powiedziałam ze bedzie tak ze albo w lewo albo w prawo:O