Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeewwlala

co kupić na roczek,..........?

Polecane posty

Gość eeeewwlala

jestem mam ą rocznej dziewczynki:) dostalam pieniazki od gosci i chcialabym kupic cos konkretnego coreczce zeby sie jej przydalo a nie jakies pierdoly:) tzn ona ma juz kojec, miala mate edukacyjna ktora sprzedalam, ma duzo pluszakow, grzechotki, ma krzeselka az dwa tzn jeden fotelik bujany fissher price a drugie takie stojące zabka;) hmmm ma tez zawieszki do wozka, ma kocykow duzo, hmmmm nie chce jej kupowac zlota typu jakis landuszek:) bo to raczej na komunie. hmmm moze coss fajnego ale co?? podawajcie pomysly:)

Gość fla konik
telefon taki dla dzieci

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE.
autorko tematu, czy Twój mąż wie, że córka powstała przez pękniętą gumkę ?

Gość eeeewwlala
ma tez uczniaczka szczeniaczka... hmmm telefon jakies linki z allegro? a jakies inne pomysly? a moze posciel do jej pokoju tzn na to duze łózko a nie na to jej małe;)???? nie wiem sama;:( moze jakąś firanke ...albo co

a moze coś grającego? w tym wieku dziecko musi sie rozwijać w każdą stronę jest taka gąsienica z Fisher Price z melodiami i nauką mowy, może coś takiego mój syn uwielbia wszystkiego rodzaju zabawki z melodiami

Gość mama zaraz dwojeczki
Rowerek na 3 kolkach.

Gość eeeewwlala
ooo ta lampka motyl mi sie spodobala;) mądre;) bo teraz ma zwyklą biaa lampke;( o wiem to moze tak: ta lamka pomaranczowa bo ma pomaranczową podloge i zielone sciany i jakas firanka fajna ze wzorem zmierzakow:) hmmm i co dalej?

Gość ja mojemu synkowi z pieniążków
które dostał na roczek kupiłam fotelik na rower i kask:D młody ubielbia w nim jeździć, i nie chce zejsc z rowera;) dokupimy jeszcze przyczepkę do rowera i będzie pełnia szczęscia;D

Gość eeeewwlala
a lalka agatka albo baby born? czy za mala na to?za mala jest na nią?