Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia1990 i pół

Połykacie?

Polecane posty

dla mnie tak, wiesz, trzeba się szanować. a łykanie byle jakiemu facetowi to wg mnie szanowanie się nie jest ;)

Pozostaje kwestia smaku. Niektórzy palą, jedzą ostre potrawy, albo, jak czytałem mają osobniczy nieprzyjemny smak. Wtedy łykanie może brzydzić. Podobnie cipki: wspomniana wyżej Ania mimo, że czyściutka miała zapach soczków nieco zniechęcający do lizania :o

odpytywania odbywają się na osobności truskawko :) wymagana jest biegłość i obycie w temacie, mile widziana inwencja twórcza :D

Gość no ja taka ja aaa
Czyli co??? jezeli połykam to jest ze mną cos nie tak? Jestem ze swoim facetem od roku,seks uprawiamy od paru miesiecy? Połykam...bo tak jest mi i jemu wygodniej...bo gdzie mam wypluć. A tak poważnie to widze jaka sprawia mu to przyjemnosc a chce zey byl adowolony??? To dobrze robie czy nie powinnam?

dokładnie, poczułem się urażony.. lecz po zamknięciu drzwi wszystko może się zmienić :D

...dobrze, już dobrze...wyluzuj. Szkoda tylko, ze połykasz dla wygody i dla jego przyjemności. Najlepszy byłby orgazm równoczesny :p

brakiem szacunku do człowieka starszego, po wielu godzinach nudnego przepytywania, czekam na kogoś z fantazją, polotem :D miła w dotyku, to pewnie wiele egzaminów już za Tobą. masz jeszcze jakieś? :D

psorze chciałam zauważyć,że jeszcze mnie nie przepytałeś,więc niewiem skąd u Ciebie to znudzenie???????