Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myangel

Ubranka dla dziewczynki 3-4 lata, NEXT, CHEROKEE, girl2girl... POLECAM!

Polecane posty

Gość myangel

Dziewczyny, moze któraś z Was sie zainteresuje :) Mam do sprzedania ubranka dla dziewuszki na 3-4 lata, link do aukcji allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1760227629 Aukcja trwa tylko 3 dni i bez ceny minimalnej, ubranka pochodza z Irrlandii, sa tylko po jednym dziecku ZAPRASZAM :)

Gość bellaaa
cena minimalna widnieje!!!

Gość olivia dunham
przeciez wiadomo, ze nie beda wygladaly jak nowe:o wcale nie wygladaja az tak zle

Gość a feee
Mogłaś chociaż wyprasować :P

Gość amarantt
Po jednym dziecku, to one raczej nie są, ale i tak są ładne, za duże na moje dziecko niestety.

ja pierdole wy to jestescie jak zawsze :o zjebać, pomarudzić :o a wlasnie, ze bardzo ładne te ubranka. jakbym nie jechała za 4 dni na urlop to bym kupiła chętnie :)

Gość wrrrrr34
jak dla mnie okropne. no i nie zachęcają- wygniecione jak krowie z d...

Gość nie są zle
ale po 1 za małe na moją a po 2 takie mają smutne kolory. ten zestaw z sukienka, bluzka i rajstopy mi się podoba i te leginsy i bluzka, reszta jest taka sobie.

Gość myangel
Ubranka są wyprane, pogniecione gdyz lecialy samolotem. Przywiozlam je dla kogos komu nagle brakło kaski, wiec sprzedaje, zeby z nimi nie wracac. Niestety jak sie mieszka w hotelu to trudno o zelazko, widzisz przecizez, ze fotki sa robione na poscieli, swiatlo tez jest jakie jest :) To są firmowki, nie są sprane, i SĄ po jednym dziecku, spranych ciuszow nie sprzedaje tylko oddaje za darmo. Ubranka nie maja powycieranych nogawek, nie sa wytarte na kolanach czy lokciach, ich stan jest dobry, nie maja zadnych plamek czy przetarć, cena za 18 szt. ubranek + gratisy nie jest wygorowana, nie ma zadnej ukrytej ceny, za ile zostana wylicytowane za tyle sprzedam, oczywiscie powyzej kwoty, ktora podałam. Ale oczywiscie niektorzy chcieliby, zeby nowe z metkami dać za darmo...

Gość amarantt
Nie przejmuj się komentarzami, to tu norma, ciuszki są fajne, sam taki welurowy dres kosztuje ok 40 zł, a gdzie tam reszta.

Gość nudnomitak
oczywiscie ze sie nie przejmuj komentarzami durnymi:/ Bardzo ladne ubranka tylko 3-4 latka to w jakich one sa rozmiarach ? Masz cos moze w rozmiarze 92/98 ?

Gość pingwinnn
myslę ze cena za wysoka, ubranka ładne ale nie powalają...

Gość myangel
Cena jest taka, jaką bym dostala za te ciuszki u siebie, nawet mniejsza ( Bo tu 30 euro), wydaje mi sie, ze lepsze postawienie sprawy w ten sposob niz pisanie, ze od 1 zł a potem wychodzi, ze cena minimalna do zakonczenia aukcji to np. 200 zl i zanim sie ją osiagnie to ludzie traca mnostwo czasu... Jesli ich nie sprzedam, nie szkodzi - wstawie do zarzyjaznionego komisu i pojdą na sztuki, tylko, ze potrwa dluzej :)

Gość kisiulka
Przeciez wiekszosc to z Primarka i z Tesco jest :D W UK to sie za grosze kupuje.

Gość myangel
no pewnie, ze tak, podam przykladowe ceny : 2-pack bluzeczek nr. 2 i 7 - 8 euro, komplet nr.10 - 16 euro, sukienka z primarka nr.11 - 9 euro, dres welurowy bluza 7 euro, spodnie 5, spodenki nr. 18 - chyba 14 lub 16 euro spodenki nr. 4 - 7 euro to juz jest dobrze ponad 50 euro, a gdzie reszta, next ubranka i butki duzo drozsze, ja nawet za 1/4 ceny tego nie sprzedaje :) Jesli komus nie pasuje to nie kupuje i juz :)

Gość kisiulka
Next i H&M w UK ( wiec pewnie i w Irlandii) to tanie sieciowki :D Po prostu na znoszonych ciuchach ze zwyklych sieciowek nie utrzepiesz kasy :D

Gość myangel
Dziewczyno weź się ogarnij, next i h&M to dla mnie bardzo tanie sklepy, tak samo benneton czy inne tego typu, ja nie mowie, ze to jakies super ekstra ciuszki, dlatego cena jest niewygorowana, zreszta na Boga ja nie zamierzam sie nikomu tłumaczyc. Nie potrzebuje trzepać kasy jak to okreslilas bo za kwote, ktora tu podałam kupie corce nowa bluzke albo sukienke, jedna sztuke, ja na tym nie zarabiam.

Gość kisiulka
Ale jak widac, chetnych brak :P

Gość pingwinnn
nie ma co się unosic ;) ja widze ze są to rzeczy uszanowane, ale nie są zachwycające na tyle zeby dac za nie 99 pln, aż wrzucę sobie twoją aukcję do obserowowanych, bo ciekawa jestem jak się rozwinie ;)

Gość widać, że nudzących się
sfrustrowanych idiotek na kafeterii nie brakuje. autorko nie martw się. ciuszki fajne. na pewno sprzedasz!

Gość myangel
a to widac daje ci duza satysfakcje? :) Nigdy nie rozumialam tej zawisci w Polsce... Aukcja zostala wystawiona o 9 rano dzis :)

Gość widać, że nudzących się
zawiść jest ogromna, a te głupie krowy na kafeterii nie mają co robić, bo siedzą na zwolnieniach i okradają państwo! albo jakieś bezpłodne frustratki, które plują jadem na każdym topiku.

Gość kisiulka
Ale jaka zawisc? :D Ogarnij sie dziewczyno. Moim zdaniem za ciuchy takich "marek" i uzywane to dosc sporo jak na polskie warunki chcesz.

Gość myangel
No chyba, bo kto mialby czas zeby siedziec i wypisywac pierdoły co kilka minut :) Ja jak mnie cos interesuje to kupuje jak nie to to nie i ju z, cóż za problem? Równie dobrze moglabym sobie majtki za 500 zł wystawic, to moje prawo :P

Gość kisiulka, ale wypyerdalaj
jak ci się nie podoba gnomie!

Gość kisiulka
Tracisz nerwy autorko? :D

no dokładnie autorko, ale one nie mają co robić i szukają sensacji, bo im się nudzi, jak to inaczej wytłumaczyć, takie wpyerdalanie nosa w nie swoje sprawy i szukanie wszędzie zadymy? przecież chore one są!

jeśli to do mnie było, to nie jestem autorką, pruj, bo właśnie denerwują mnie takie debile jak ty:o

Gość myangel
nie trace :) pakuje sie na wspaniala wycieczke i miedzy wrzucaniem do torby "markowych" ubranek, popijaniem kawki zagladam czego to ludzie nie potrafia wypisywac :)