Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nununu17

Mam 16 lat i chyba jestem w ciąży

Polecane posty

Hej. Mam 16 lat i chyba jestem w ciąży. Robiłam 3 testy i każdy był pozytywny ( 2 kreseczki). Mogę być w ciąży tak ok. w 2/3 miesiącu . Nie byłam jeszcze u ginekologa. Mój chłopak ma 22 lata i czy on będzie mógł iść na 1 wizytę u ginekologa ? Jak nie to z kim mam iść ?? Moi rodzice nic nie widzą..... Pomóżcie mi :(

Gość wspolczuje ci tez raz
mi sie wydaje ze twoj chlopak nie bedzie mogl isc za ciebie,tylko ty musisz osoboiscie isc :D

Gość pokojówka stroskana
z chłopakiem możesz iść, spokojnie, nie zabezpieczałaś się? trochę wcześnie na dzieci:(

współczuję :( koniec życia pieluchy, zasypki, kupy i kaszki ty powinnaś na dyskoteki chodzić i podróżować po świecie oraz korzystać z życia z chłopakiem biedna dziewczyno

Gość Garbata Biedronka
to się ciesz, nie będziesz musiała chodzić do szkoły i pozostaniesz idiotką do usranej śmierci.

eeee, wcale nie aż taki koniec, mogło być lepiej. Ale jak sie dobrze postarasz i rodzina pomoże so spokojnie szkołe skończy a studia to już bez problemu

Gość fjocho
pod warunkiem ze sobie drugiego nie trzepnie ;) ja jako matka bym takiego 22 latka za jaja wytargała :O

Czy te 3 testy mogły sie mylić ????????????? Nie mam tylko okresu a poza tym wszystko tak jak było żadnych objaw

Gość dannella 6398
teraz dużo bliźniaków się rodzi, jak jestem w parku to nie mogę się nadziwić, młode mamy z podwójnymi wózkami, idź z chłopakiem, to żaden problem, a kiedy powiesz rodzicom?

Gość a masz
raczej sie nie myla. jestes w ciazy. tylko czy gratulowac ci czy wspolczuc? hmmm.....?

Gość fjocho
jeden sie mógł pomylic ale 3??:O wątpliwe

Gość a masz
nie zabezpieczaliscie sie?

Gość wrona *** czarna
wiesz co, te testy chyba nie kłamią:( idź jak najszybciej do lekarza

tzn. nie chciałam być ale jak już prawdopodobnie jestem to wychowam tego dzidziusia.

Gość fjocho
ginekolog nie pożera :P udziesz 3 tyg od dnia planowanej miesiaczki ;)

Gość nikija
Masz 16 lat i boisz się iść do gina? To co ty nigdy u niego nie byłaś? A seksić się nie bałaś? Szczerze? To mam nadzieję, że zmądrzejesz. A co do końca życia to wcale to nie jest koniec. Ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku 17 lat drugie jak miałam 22. Studia skończyłam, pracuję i niczego nie żałuję. Teraz mam 29 lat i duze dzieci, które mpgę bez skrupułów podrzucić czasami do dziadków albo wysłać na kolonie i mieć czas dla siebie i męża. Czasami patrzę jak laski w moim wieku dopiero mają pieluchy a ja duże dzieciaki. I pracodawca inaczej patrzy na mnie. Przy rozmowie kiedyś zostałam zapytana czy planuje dzieci, to powiedziałam, ze mam już dwoje podchowanych i wiekszej liczby nie planuję. Nie muszę teraz przerywać kariery.;-P

Gość no to pieknie trzeba
bylo sie zabezpieczac. nie zazdroszcze cie. Ale bedzie dobrze! Z drugiej strony bedziesz mogla w wieku 30 lat polatac po dyskotekach, kiedy twoje kolezanki beda tonac w pieluchach:) A co z chlopakiem? to cos powaznego? czy ucieknie jak sie tylko dowie?

A powiecie mi jakie ginekolog zada mi pytania ? Jak sie przygotować przed wizytą ?? Prosze was. Nie byłam nigdy u ginekologa

Gość ładne
jak już w łóżku byłaś, to ginekolog to betka.

czy masz regularne okresy? Kiedy miałaś ostatni okres? Kiedy ostatnio współżyłaś? Albo czy orientacyjnie pamietasz kiedy mogło dojśc do zapłodnienia?:) Pozdtawowe pytania, pozatym powie, że jesteś w ciązy, zapisze jakies witaminy i powie, że masz nie spożywac alkoholu i nie palić ppierosów.

prosze, kolejna za przeproszeniem szmata co sie nie szanuje, kto to widzial, zeby w tym wieku wleźć do lozka facetowi!! bo co? powiedzial ci jak bedzie fajnie, mowil zes piekna?:O kolekjne dziecko bedzie mialo dziecko. taka rada - urodz go, i nie usuwaj, ono niczemu nie jest winne, to ty powinnas teraz zapierdalac by mu mleka w proszku nie braklo i mialo wszystko czego oczekuje sie od matki. koniec twojej dziecinnosci. teraz zacznie sie zycie, tak wczesnie. koniec imprez itd. czemu sie nie zabiezpieczylas?🖐️

Gość gość
Jak tam dziecko się chowa? :D