Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pająkowa

MMR ...czy szczepiliście swoje dzieci ?

Polecane posty

Gość pająkowa

Córka ma 23 miesiące, prawie rok zwlekałam z tym szczepieniem , bo sie po prostu boje powikłań....tak wiele o nic matki piszą...Jutro ide z dzieckiem na to szczepienie , czy zwlekać dalej i czy szczepnia musza byc w kolejnosci( powinna miec szczepienie polio, krzuciec, tężec 5 miesiecy temu, ale słyszłam ze kolejnosc musi byc zachowana wiec zwlekałam...)

Gość ibedxzie
ja nie szczespilam i tez zwlekam

Gość histerka
my zaczeliśmy prawie wszystkie szczepienia z rocznym opóźnieniem gdzyż mały był długo hospitalizowany, gdy już zaczeliśmy szczepienia robiliśmy je w kolejności jak w kalendarzu MMR też i wszystko jest ok

Gość mama zaraz dwojeczki
Tak. Synek moj jutro skonczy 2 latka i po zadnych szczepieniach nie bylo u nas problemow.

Gość szuruuubuuruuuu
moja cora miala mmr jak miala okolo roczku, nie ma zadnych powiklan nawet temperatury nie miala. nie warto zwlekac,lepiej zaszczepic

my zwlekalismy. zaszczepilismy synka jak mial 2 i pol roku. nie bylo zadnych powiklan. obylo sie nawet bez goraczki i wysypki

a co to jest za szcepienie i kiedy sie je wykonuje? to jest dodatkowe?

Gość dsafsadfas
Moja córa też ma prawie 22 miesiące i jeszcze jej nie szczepiłam przeciw różyczce-odrze-śwince. Jeszcze zwlekam. Ale chyba niedługo się wybiorę.

Gość pająkowa
ok ....ale w kolejnosci po szczepiniu MMR było polio, krztusiec, tęzec..ponoc ma byc kolejnosc szczepien ....jutro ide MMR odwleke ....nie wiem czy mi zaszczepia córe jak MMR CHCE POMINĄC'.