Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziula xddd

czy moge byc w ciązy ?

Polecane posty

Gość andziula xddd

boje sie czy nie jestem w ciazy miesiączki mam nie regularne . miałam 14 czerwca potem 8 lipca i teraz 4 sierpnia. niby była ta miesiączkla ale jednak sie obawiam po wyczytaniu w necie że miesiaczka moze być w trekcie ciązy . 4.5.6. miałam dosć obfity okres 7 już minimalny a 8 wcale . troche mnie dziwi bo przez cały czas miesiączki[u mnie zwykle 5 dni ] leciał obfity ale zdarzała sie przerwa bez okresu 4 dnia . z chłopakiem kochałam się 20 lipca trawło kilka minut max 2 i bez wytrysku. moge być w ciązy ? mam przeźroczysty śluz lekko ciągnący się ... następne pytanie co to może być .. od ponad 2 msc boli mnie prawy bok... podejrzewam że to jajnik i nie wiem co robic.. a następne to ze jak wlożyłam palec do pochwy było cięzko wydawało mi sie jak by coś mi się zrobiło przed wejściem coś w kształcie muszelki zawinięte do środka co to może być ? pomocy.

Gość Lena204
ile ty masz lat ze o takie rzeczy pytasz?? i współczuję faceta seks 2 minuty to sie facet postarał

Gość andziula xddd
no nie że on nie chciał tylko ja sie bałam bo bez gumki ... on kochał sie jak był ze swoja była dziewczyna tak przez 2 lata .. ale ja mam obawy..

Gość to zrób test
od 20-tego minęły prawie 3tyg. kazdy test wyjdzie wiarygodnie.

Gość gosc1234
ciezko odp na to pytanie...napewno nie obedzie sie bez lekarza.robilas test? w ciazy moze wystapic krwawienie ale nie jest to miesiaczka( mniej obfita ew. plamienie) mozliwe ze to jakies zmiany hormonalne- jesli masz niereguralne cykle moze tak byc....a bol jaki opisujesz moze to jakies zapalenie?

Gość andziula xddd
no boli mnie bardzo długo już nawet zanim zaczeliśmy współżyć bolało mnie .. i nie wiem czemu tak. a po 2 nie było wytrysku .. więc mam 90% pewności że nie jestem.. ale jest te 10..

Gość gosc1234
prawdopodobnie torbiel..ja tak mialam i wlasnie bolalo podczas seksu...umow sie na wizyte do lekarza bo zwlekanie z tym nic nie da a bedziesz sie martwila tylko( no i dziewczyny maja racje zrob test)

Gość andziula xddd
ostatnio miałam dużo stresu i nie wiem czy nie moze to być przyczyną okresu krótszego o 1 dzien ? i do lekarza sie wybieram w przyszłym tygodniu bo nie mam czasu w tym :/ a ja podejrzewałam torbiela ale mama mnie wyśmiałą że głupot sie na necie naczytalam..

Gość andziula xddd
chciałam jeszcze nadmienić, ze kochałam ie z moim facetem w ziemniakach w strojach chrząszczy.

Gość andziula xdd
ten post osoby wyżej jest żałosny..