Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tow.gen.Filip

Bezdzietny, ale stały związek.

Polecane posty

Gość sloneczkooo000
A mnie sie podoba postawa autora, tez jestem za takim wolnym zwiazkiem ale z prawdziwym przyjacielem, tazke autorze napewno znajdziesz dziewczyne dla siebie !

Gość tow.gen.Filip
Wiem, że jest ścigana tylko wtedy kiedy "poszkodowany" złoży doniesienie, a klinikę która wykonuje zabiegi już dawno znalazłem, zabieg kosztuje ok 1700 PLN. A jak okaże się, że się nie da u nas to najwyżej wyjadę na moment do jakiegoś cywilizowanego państwa.

Gość tow.gen.Filip
Słoneczko, jeżeli mieszkasz w okolicy to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy zostali również przyjaciółmi :) .

Gość sloneczkooo000
nie, nie mieszkam w okolicy, ale owszem mozemy byc pisemnymi przyjaciolmi.

życzę powodzenia wyrażając jednocześnie wątpliwość czy wobec przyszłej partnerki będziesz tak samo szczery , szczególnie na początku , co byłoby w porządku wobec niej ,ale co jednocześnie byloby przekreśleniem szansy na związek dla Ciebie . Nikt nie chce być traktowany przedmiotowo .

Gość incognito2011
Nie podoba mi się twoja postawa, ale nie będę krytykować, bo każdy żyje jak chce. Natomiast obawiam się, że z takim nastawieniem będzie Ci ciężko znaleźć dziewczynę. Poza tym jesteś niechętny do ślubu i dzieci teraz, a może za jakiś czas jak się naprawdę zakochasz to zmienisz zdanie, więc ja bym się tak z tą wazektomią nie śpieszyła. Mój obecny mąż na początku związku też stwierdził, że nigdy się nie ożeni, a jak w związku z tym z nim zerwałam to nagle zmienił nastawienie ;) Po prostu jak Ci na kimś zależy to człowiek jest bardziej skłonny do poświęceń.

Gość tow.gen.Filip
Bella: Oczywiście, że będę szczery, to jedna z podstaw każdego związku, a jeżeli z tego powodu miałaby zrezygnować to znaczy że to nie była ta osoba i trzeba szukać dalej. Nie bardzo wiem jaki to ma związek z przedmiotowym traktowaniem.

Gość tow.gen.Filip
Incognito: Odkąd pamiętam to z czasem w swoich poglądach się jedynie umacniam, ale nawet gdybym kiedyś upadł na głowę i zachciało mi się dzieciaka to na pewno nie swojego. wolałbym już wziąć nasienie z banku od jakiegoś geniusza, tak więc wazektomia tak czy inaczej się przyda.

Gość nbvncbvncncnv
'wolałbym już wziąć nasienie z banku od jakiegoś geniusza'znajdz lepiej dobrego psychiatre, wcale sie nie dziwie ze taki stay kon jeszcze sam i jest a w dodatku mieszka z rodzicami,jestes zerem

Gość tow.gen.Filip
--

Gość tow.gen.Filip
--

Gość bilirubina
Pierwsze daj foto a pozniej sie rozpisuj

Gość wagademia
Wiesz co? Ja Ci powiem tak: jak najbardziej rozumiem Twoje podejście do związku, wprawdzie mam inne poglądy, jednak rozumiem, że ktoś może oczekiwać czegoś innego i do tego dążyć. Więc stwierdzam, że podstawą na pewno jest szczerość od początku, ale widzę, że z tym problemów nie masz. Plus dla Ciebie. Z tymi dziećmi to też prawdę powiedziawszy wstrzymałabym się na Twoim miejscu (chodzi o wazektomię). Rozumiem, że piszesz, że na pewno nie zmienisz zdania, a jeśli już, to weźmiesz nasienie z banku spermy. W grę wchodzi pewnie też jakaś adopcja? Czy nie? Ale... Nie wiem jak obecnie wygląda Twoje życie seksualne, ale piszesz, że nikogo nie masz, więc sądzę, że raczej posucha jest w tym temacie (sorry, jeśli się mylę!). Jeśli tak, to może poczekaj aż znajdziesz dziewczynę, z którą spędzisz resztę życia i wtedy wspólnie zdecydujecie? Podejrzewam, że już masz tak wyrobione zdanie, że na nic się zdadzą tutaj nasze argumenty:) Ale to też się w sumie chwali. Tym, że mieszkasz jeszcze z matką i ktoś się z tego śmieje, nie przejmuj się. Mam kilku dobrych kolegów, którzy też mniej więcej w tym wieku mieszkają z rodzicami i nie mają z tym problemów. Skoro zaczynają dopiero pracę, nie mają jeszcze dziewczyny, to po co mają płacić za kawalerkę albo wynajmować z kimś pokój (jak za czasów studenckich), skoro mogą oszczędzać kasę i jak kogoś poznają, to wtedy ta kasa przyda się na wynajęcie czegoś większego, dla dwojga. Generalnie zastanawiam się tak naprawdę czego oczekujesz od naszych odpowiedzi? Czy chodziło tylko o szukanie dziewczyny, która zaakceptowała by takie warunki? Gdzie w ogóle szukasz kogoś takiego? Tylko na forach? Na tych niepokornych? Nie znam tego. A czy jeszcze na jakichś innych portalach? Innych forach? Masz rację, że internet ma tą przewagę nad realem, że tutaj możesz na wstępie zaznaczyć czego/kogo szukasz. Jeśli na różnych portalach także szukasz, to polecam Ci zajrzeć na Raport Kupidyna, tam jest zbiór większości najpopularniejszych portali i opisy itp. Bo wybranie odpowiedniego miejsca poszukiwań jest dość istotne...:) Bez sensu, żebyś wchodził na przykład na portale katolickie, bo pewnie tam w ogóle by Cię nie dopuścili i zbanowali:p Reasumując, uważam, że jesteś całkiem ciekawym typem osobowości, z wyglądu też nie można Ci wiele zarzucić, więc życzę powodzenia! Od razu mówię, że takie poglądy nie są do końca dla mnie, więc na mnie nie licz;) Ale jak mądrze poszukasz i będziesz cierpliwy, na pewno w końcu Ci się uda:) Powodzenia życzę!:)

Gość tow.gen.Filip
Dziękuję za miłą i budującą odpowiedź Waga. Niestety z tą posuchą masz rację. Seks uprawiałem w sumie 5 razy w życiu, tylko dzięki uprzejmości pań z agencji. Jednak wolałbym już pozostać samotnym niż być uwikłanym w dzieciaka. Czego oczekuję od forum? No cóż, ideałem byłoby, gdyby przeczytała ten wątek jakaś dziewczyna z podobnym podejściem, zachwyciła się moją ofertą oraz tym moim rzadkim i ciekawym typem osobowości :) oraz napisała do mnie na gg który podałem na początku. Oczywiście moja becność sieciowa jest już spora i pewnie jeszcze wzrośnie, a obejmuje ona: Kafeterię, niepokornych.pl, nk.pl, Cafe.pl, badoo, ogłoszenie na OLX, oraz standardowo gg i skype.

Gość tow.gen.Filip
--

Gość tow.gen.Filip
--

Gość tow.gen.Filip
--