Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko sczera prawda

powiedzcie szczerze po co zrobiliscie sobie dzieci?

Polecane posty

Gość tylko sczera prawda

tak szczerze ..:)

Gość WoWo-19
Mi się wydaje,że część ludzi nie wie a kolejna...to wpadka :D

Gość WoWo-19
nayarana a kto będzie na twoja emeryturkę pracował? Poza tym to nie wiem czy wiesz ale biała populacja powoli wymiera...

i co własnie po to mam miec dziecko? Wole spokojne, dostatnie zycie bez zadnych szczylów :classic_cool:

Gość ja powiem szczerze
dlaczego sobie nie zrobiłam - bo się boję; bo wydaje mi się, że mnie nie stać (to jest irracjonalne, bo właśnie z Wydarzeń się dowiedziałam, że osób zarabiających powyżej 7 tys. zł jest w Polsce tylko 620 tys., a ja się do tej szczęśliwej grupy zaliczam), bo za bardzo lubię swoje życie.

Gość tylko sczera prawda
biała populacja sie brzydko starzeje zobaczcie na chinki lub murzynki :D zadnych zmarszczek :)

Gość a po co ludzie mają zwierzęta?
dzieci są kochane instynkt wzorce społeczne i kullturowe wpadki chyba ktoś kto miał nieszczęśliwe dzieciństwo może odczuwać niechęć do sprowadzania potomstwa na ten świat

Gość albo nieszczesliwa dorosłosc
:O

"chyba ktoś kto miał nieszczęśliwe dzieciństwo może odczuwać niechęć do sprowadzania potomstwa na ten świat" Być może. Na pewno nie w moim przypadku. Ja do późnego wieku byłam jedynaczką. Wydaje mi się, że przez to jestem egoistką. Tak przyznaję, byłam cholerną egoistką i nadal jestem, żyję dla własnej przyjemności. Jak już urodziło się rodzeństwo to nie mogłam tego znieść, nigdy nie chciałam mieć rodzeństwa. Ale wyszło inaczej :O Nie lubiłam tego dziecka, wstydziłam się wręcz że jestem już nastolatką i mam maluśkie rodzeństwo. Bachór nieźle dał mi w kość. Strasznie niegrzeczny i upierdliwy szczyl. Nie cierpię dzieci po prostu, jak widzę jak rozanielone mamuśki mówią do swoich dzieci tak słodko i zdrobniale to mi niedobrze. Mnie nigdy takie słodkie słowka do dzieci nie przeszły przez gardło. Mam nawet chrześniaka :O do niego tez zupełnie nie mam podejścia, nawet mnie on nie interesuje na razie, jak podrośnie to pogadamy. Jestem bardzo nerwową osobą, nie cierpię jak mnie ktoś wyprowadza z równowagi [dzieci to umieją doskonale] i jestem niecierpliwa. Jak sobie pomysle ze miałam bym co chwila latac do dziecka bo coś mu się chce to wiem że szlak by mnie trafił na miejscu :D Nie lubię jak ktoś mi dupę zawraca cały czas, a takie dziecko to wiadomo że 24/h ciągle czegoś chce. Wolę kota, pomruczy, połasi się, można go przytulić, nakarmić przy tym jest cudownie słodki i kochany. Z resztą od zawsze kocham koty, mam nawet kocią naturę 🖐️