Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akik28

wymiana pokoi?

Polecane posty

Gość akik28

hej,czy ktoś kiedyś miał okazję udostępnić komuś obcemu pokój w zamian za pobyt u tej osoby? jeśli tak,to opiszcie, czy było to pozytywne? czy raczej porażka? ja z chęcią bym się z kimś wymieniła pokojem, by ktoś mógł czass pędzić u mnie, a ja u niego,jedynie interesuje mnie wymiana nie równoczesna. napiszcie co o tym sądzicie.... z góry dziękuję... czy byłby ktoś zainteresowany taką wymianą na kilka dni?

Gość ja mam 24 :)
WTF?

Gość akik28
proszę o rozwinięcie skrótu... z góry dzięki

Gość odp rozwinięcie skrótu :)
what the fuck?

Gość akik28
aha,już rozumiem,dziękuję... a swoją drogą chodzi o wymianę np.wakacyjną czy weekendową..... jeśli ktoś nie jarzy o co chodzi,to zbędne są takich osób komentarze....

ale o so wągle chozi? co za poroniony pomysł. Na kiego grzyba?

jak można wpuszczać obcą osobę pod swój dach, żeby mieszkała w naszym domu? Dżizas, dom to moja twierdza

Gość akik28
pomysł normalny... wiem,że już takie coś weszło w modę,tzn.np zamiana domów np. na wakacje lub weekend... a mi chodzi o pokój... nie każdego stać by płacić... dlatego pytam czy ktoś już się kiedyś zamieniał na pokoje np. w wakacje ktoś np.z gór jechał do Ciebie,a poźniej Ty do tej osoby w góry... i taki Ty i ta osoba nie płaciła za pobyt.... proste.... jeśli ktoś kiedyś coś takiego wypróbowywał,to z chęcią poczytam co o takiej wymianie myśli.... jak pisałam z chęcią bym pojechała z Synkiem do kogoś np.nad morze w zamian za pobyt u Nas w górach...