Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anyas

wypadajace wlosy

Polecane posty

Gość anyas

szukam czegos dobrego i sprawdzonego na wypadajace wlosy. czy znacie jakies domowe metody lub sprawdzone odzywki, szampony, tabletki itp

Gość Witamiżegnamzarazem
Trzymał bym się z dala od domowych sposobów. A szampon itp. musi być odpowiedmio dopasowany względem przyczyny wypadania włosów. Mogą Ci się one na przykład przetłuszczać - wtedy szampon dla włosów przetłuszczających sie. Poza tym, każdemu wypadają włosy...może przesadzasz?

Gość ja ci moge cos polecic
moj sprawdzony domowy sposob ktory troche urozmaicilam.. wiec tak dwa zółtka, jedna duża łyzka olejku kokosowego (ja mam Dabur Vatika z Amlą), sok z połówki wycisniętej cytryny, i jedna małą lyzka olejku rycynowego, wszystko mieszamy , powinna wyjsc konsystencja podobna do majonezu, mi tak apapka starcza na wlosy kotre są dosyć długie tak po łopatki... stosowałąm rózne odzywki, specyfiki ale nic mi tak nie pomaga jak to

Gość jeeeloneeek
Na to, to tylko Vichy Dercoss pomoże, sama stosowałam. Ampułeczki są super, ale drogie :( Domowe sposoby nic nie pomogą, lepiej raz na zawsze pozbyć się wypadania włosków. Ja jeszcze jadłam inneov.

MERZ SPECIAL ! tylko to, ale nie działa od razu, trzeba brac systematycznie, ale efekt jest super ! naprawdę. mi do tej pory w losy o połowe mniej wypadają niż przed tym zanim zaczęły mi garściami wypadac ;)

Witamiżegnamzarazem - dokladnie, kiedys ktos sie pytal jak robic maseczke kawowa ... ... ja powiedzialem, ze do oleju rzepakowego nalezy wsypac fusy od kawy, to wszystko zmieszac i pozniej nalozyc sobie na twarz. Oczywiscie zartowalem, ale to chyba oczywiste, prawda? A ten ktos tak zrobil :D

Gość ja ci moge cos polecic
czemu niby domowe sposoby sa zle? masa ludzi stosuje olejek kokosowy i sa zachwyceni bo oporcz wypadania likwiduje takze lupiez i przteluszczanie sie wlosow, zamist jeszcze bardziej niszczyc wlosy jakimis chemicznym goownem wole zwykle domowe sposoby

Gość jestem na nieeeeeee
witaminy tez trzeba uzupelniac

Gość anyas
@ DeMorais Twoj link mi nie chce sie wczytac :( biore witaminy regularnie, ale i tak malo daje. jak we wrzesniu bylam u dermatologa to mi przepisal cos od lysienia androgenicznego ale na nie wiele sie to zdalo :/ z tego co zrozumialam to olejek kokosowy jest dobry, tak?