Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczarkujacakafeteriankaaaaaa1

nie mam orgazmu

Polecane posty

Gość poczarkujacakafeteriankaaaaaa1

Witajcie Jestem tutaj początkująca, więc z góry przepraszam, jak już tutaj taki temat był. Mianowicie gdy kocham się ze swoim chłopakiem nie mam orgazmu, próbowałam wielu rzeczy a tu lipa, macie jakieś pomysły?

Gość muszxka
podobno jest taka pozycja gdy ty jesteś na gorzę i kłądziesz się normalnie na faceta i ocierasz o niego. Można tak mieć i orgazm łechtaczkowy i pochwowy. Ja niedawno ją odkryłam i jest super, coraz bliżej do orgazmu( jeśli on szybciej nie dojdzie). Lub po prostu na jezdza pochylona do niego..

Gość motz
mnóstwo. na początek spróbuj z trzecią nogą od taboretu, licząc od prawej... żartowałem :P Po pierwsze, Twój mózg jeszcze nie przerobił tego, że masz prawo do orgazmu, dwa jesteś z jakimś gilusem, który tylko myśli jakby jego ejakulat wyglądał na Twoim czole.

Gość your_anusiak
Otóż my teraz dyskutujemy tu nad tym wszystkim, a świat tymczasem przewraca się na głowę http://sites.google.com/site/2492news wymieniać się żonami nie jest już grzechem! Naprawdę do końca świata niedaleko.

Co do tematu, orgazmu nie zawsze mam, choć częściej mam niż nie mam. Nie wiem o co chodzi, doradzać mam? :-D czarna jak to kurwa nie wiesz?!

no coooo??:D:P:P nie dosc , zem stara to jeszcze od tak dawna nie ruszana ze pewnie niedługo bede potrzebowac zabiegu chirurgicznego aby mi przepchano :P:P