Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawoszek

Niemowlę nie chce jeść z butelki tylko łyżeczką?!

Polecane posty

Gość kawoszek

Moja córa ma 6 mcy, około mc temu przestała jeść z butelki, praktycznie z dnia na dzień, oczywiście karmiona cały czas mm. oczywiscie podejrzenie choroby, gardło czy infekcja dróg moczowych, ale wszystko ok, w międzyczasie zaczełam karmić ją lyżeczką, zagęszczałam mleko kaszką lub kleikiem, bałam sie , ze nie będzie przybywać na wadze. załapała no i teraz karmie ja tylko łyżeczką. Czy któraś z mam też tak miała, ze dziecko samo odmówiło jedzenia butelką, zawsze myslałam, ze dziecko woli butelkę, bo praktycznie samo mleko leci do buzi, a tu masz

Gość też jestem na nie
moja też je tylko łyżeczką i ja się z tego cieszę, przybiera i wcina pięknie, lepiej tak niż potem oduczać od butli

Gość kawoszek
No niby jest ok, ale muszę sie natrudzić żeby moją nakarmić, czasem nieżle muszę się nawygłupiać, zeby dzióbka otworzyla i coś zjadła. A tak w ogóle to je częsciej a mniejsze ilości np kaszki 120 ml na jedno karmienie a butelką jadła 150

Gość niewyspana mama27
mój tak samo zaczał po 4 m-cu jak podawałam owoce - potem kaszki - i potem leciała tylko 1 butelka w nocy - od 8 m-ca nie je w nocy i już zero butelek - ja tam sie ciesze - z butelki wogóle nie chcial ssać a tak to wiem że sobie pojadł

Gość ygik
powoli jakoś się odzwyczai