Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youko

ból po rozstaniu

Polecane posty

Gość youko

Witam. Proszę o pomoc.. jakiś czas temu zostawił mnie moj facet.. po 3 latach związku. Miewaliśmy wzloty i upadki, bywało gorzej, lepiej, jeszcze lepiej. Potrafiliśmy podnieść się z każdego bagna, tylko nie z tego.. denerwowało go, że mówiłam mu co mi się nie podoba i z czym mi źle.. nigdy nie chciał o tym pomyśleć, zmienić.. zawsze uciekał od problemu.. tak też było tym razem..minęło już trochę czasu a on jakby nigdy nic żyje sobie dalej..świetnie się bawi itd.. nie wiem co mam ze sobą począć.. jestem strasznie sentymentalna i na myśl ile cudownych chwil spędziliśmy to aż mi się płakać chce.. próbowałam już wszystkiego, wychodzić do ludzi, zając sie czymś.. ale w każdej wolnej chwili, kiedy jestem sama wszystko wraca powoli.. Trochę się boje, ze przez to nie będę potrafiła zacząć od nowa..

Gość ddfd
moze chlopak odzył po waszym rostaniu wiesz trzeba kochac i doceniać za to jakim jest a nie probowaczmieniac na sile

Gość youko
doceniałam.. tylko widzisz, jedyne o co robiłam mu pretensje to to, ze czułam się czesto przy nim jak piate koło u wozu.. odtracona, niezauważalna, a tego juz nie moglam znieść.. czesto gryzłam sie w jezyk, ale były sytuacje, że już musiałam powiedzieć co mi lezy na sercu, bo podobno szczerość najważniejsza tak? to ja przepraszałam za wszystkie kłotnie, on sprawiał wrażenie jakby było mu wszystko jedno.. ja się w pełni oddawałam temu związkowi on nie.. a mimo wszystko mowil, ze mnie kocha itd.. taki chyba już charakter..

Gość genowefaa
Zajmij się sobą - nie patrz co on robi, bo od tego to tylko serce boli. Nie rozpamietuj przeszłości - to już było i nie wróci, powspominasz sobie jak przestanie boleć. Teraz ważny jest dzień dzisiejszy, no i przyszłość.

Gość kojojihihhuj
mowil ze kocha tylko po to by cie bzyknac

Gość ddfd
to znajdz innego widac nie kochał Cie tak jak Ty jego mi wczoraj facet w nocy zrobil awanture uslyszalam ze rozmawial jakas panna w klubie i powiedziala ze jest fajnym facetem i ona by go docenila a ja nie doceniam tego co mam pozniej na mnie nawrzeszczal i ze znajdzie sobie inna lepsza ze się mną brzydzi gdy zapytalam czy jestem tylko do seksu wiec ja nie mam kolorowo tak jak ty dzis przeprasza i wstyd mu ze sie tak zachowal ale we mnie juz nic nie ma za bardzo zabolalo

Gość ddfd
dodam ze gadal to narabany w trzy dupy ale co to zmiania? slowa padly ze znajdzie lepsza, bardziej go docenijącą i akceptującą odb

Jak to się mówi co trzeźwemu na myśli, pijanemu na języku....niestety:( ja też większości od mojego faceta dowiaduję się po pijaku jak gdyby już nie można było porozmawiać po trzeźwemu szczerze:(