Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samoopalacz vs slonce- co?

Chlopaki czy uzywacie samoolaczy w "tamtych" miejscach?Ja widzialam nago swojego

Polecane posty

chlopaka- juz wczesniej sie kochalismy ale jakos nie patrzylam na niego pod kadym katem aby nie wyjsc na jakas ciemna idiotke. Wczoraj spimy razem- goraco bylo, calkiem nadzy pod przescieradlem przykryci- no i ja rano sie obudzilam i czytalam jakas ksiazke, przescieradlo w nocy wogole odrzucilismy bo hm no kochalismy sie i byl ona jeszcze bardziej goraco :) No i on lezal na brzuchu i jakos tak katem oka zauwazylam ze ma o wiele ciemniejsza pupe, wim ze to dziwne ale okolice odbytu (o_0) tez nic reszta ciala- powiedzmy ze cialo "Brazowo- zlote" bo sie opalil a tamte miejsca jakos "brunatne". I w sumie w szoku bylam ze ktos moze sie tam smarowac samoopalaczem. Jestem kobieta i owszem uzywam samoopalacza ale na rece nogi twarz a nie tam, chociaz jak by nie bylo jak sie rowno opalac to si rowno opalac.

Rozumiem praca praca ale- bo wiem ze tu sa- moze jakis facet sie wypowie :)

Gość wszystkie nicki zajęte
nie, nie używamy :O twój facet to idiota, zostaw banana nim zacznie sobie twarz tym smarować

Prolem w tym ze on twarzy nie ma posmarowanej samoopalaczem! Tylko ma widoczne cmieniejsze miejsca w okolicach odbytu

Gość no to niezle musisz
wygladac z samoopalaczem tylko na nogach i rekach i twarzy. on dziwny nie jest, smaruje cale cialo, nawet dupe, po to samoopalacz jest, aby opalenizna byla ROWNA. w koncu na plazy dupy nie opali bo ma gatki, tak czy nie? nie wiem w czym masz problem!

Gość wertika partika
moze kolo odbytu ma ciemniejsza skóre zaglądałaś mu do środka dopy ? :O

Kurcze napisze raz jeszcze-wokolo odbytu ma taka ciemna, mocno brazowo skure i on chyba ze 40 tubek tego samoopalacza musiallby zzurzyc aby tak iefekt uzyskac

Gość Tomasz z Warszawy 31
Chora jakas jestes

Gość luluśś
Jaka ty jestes pusta tamte okolice sa zawsze ciemniejsze niz reszta ciala xD

Gość rajstopy 02
może tyłka nie umył???