Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loczek84

bóle podbrzusza ---POMOCY

Polecane posty

Witam, od jakiegoś czasu mam wciąż bóle podbrzusza, promieniujące. Do tego dochodzą często zaparcia i skręt jelit, po czym biegunka i ból ustępuje. Byłam u ginekologa i wszystko jest w jak najlepszym porządku, powiedział, że nie podobają mu się moje jelita. Chciałam zapisać się do lekarza ale dopiero na październik 2011 jest termin. Od wczoraj ból jest stały i wciąż mnie boli podbrzusze. Nie wiem co robić i co to może być. Jestem młodą mamą i bardzo się boje. Proszę Was bardzo o pomoc!!!

Zapisz się do lekarza rodzinnego na pewno zbada ci brzuch i da skierowanie na usg jamy brzusznej, zapisze leki. A na własną rękę weź 2x nospa +1 apap i zobaczysz czy odpuści.

Dziękuje...:) kochane jesteście Ten ból jest stały i promieniuje mi na nogę...a co Ci wyszło?

A lekarz rodzinny dał mi skierowanie do chirurga ale tam są długie terminy, a ból od wczoraj stały...

Gość mbienius
to faktycznie może być wyrostek. Czy ból Ci się nasila podczas podnoszenia wyprostowanej nogi, lub podczas zwalniania ucisku dłonią?

Gość mbienius
W przypadku takiego bólu nie powinnaś zapisywać się do lekarza na zwykłą wizytę, tylko powinnaś iść do szpitala od razu. Bo to może być wiele rzeczy.

Witam właśnie wróciłam ze szpitala (trafiłam na pogotowie w środe) Stwierdzili zapalenie przydatków . Przy badaniu myślałam, że nie wytrzymam z bólu, dziś jest lepiej o niebo, siedze w domu , brzuch boli nadal ale to spowodowane jest miesiączką (mam nadzieje). Dziękuje Wam bardzo i do spisania