Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajny mąż prawdziwy

moje nowe fantazje

Polecane posty

Jako, że żony seks nie interesuje i muszę się uciekać do fantazjowania to podzielę się z Wami tym co ostatnio wymyśliłem, wiem, że to nierealne ale mnie strasznie kręci: Wersja 1: Dwie kobiety, powiedzmy dobre koleżanki postanawiają się zabawić. Nie wnikam jak się poznaliśmy/umówiliśmy. Scena jest taka, że one dwie siedzą ubrane (najlepiej tak jak lubię, czyli krótkie spódniczki rajstopy/pończochy na nogach, buty na obcasie. Ja rozbieram się przed nimi i stawiam swojego kutasa. One siedzą obok siebie, ja podchodzę, one dotykają, uśmiechają się itp... pozostają ubrane lub w międzyczasie zdejmują bluzki i staniki. Zabawa polega na tym, że każda z nich bierze do ust mojego członka ale tylko po razie... jedna... wyjście, zmiana kierunku i druga, i znów pierwsza i druga...ciągle po jednym tylko razie - intensywność, prędkość i głębokość zależą od nich,ja tylko się obracam raz do jednej raz do drugiej a one raz głęboko, raz płytko, raz mocniej i szybciej a raz powoli i delikatnie... zabawę wygrywa ta, w której ustach wytrysnę, wtedy łapię ją mocno za włosy i już dokańczam orgazm wpychając kutasa kilka razy mocno w jej usta. Zwycięska kobieta może mieć życzenie wobec mnie :))) Wersja 2: Kobiet jest więcej - od 4 do 6 i początek jak wyżej. Siedzą wokół mnie na krzesłach i zabawa jest podobna z tym, że z taką różnicą, że obejmują mnie ustami na kolejki tzn. podczas pierwszej rundy każda po razie, podczas drugiej już mają po dwa ruchy, potem trzy, cztery itd. i znów wygrywa ta, w której ustach się spuszczę ;) Jak się masturbuję myśląc o tym to przy 6 kobietach dochodzę w 8 kolejce mniej więcej w połowie rundki ;) ciekawe jak by było na żywo....

moja żona tylko po bożemu raz na 2 miesiące ze mną a ty mi proponujesz żebym ją do swingersów zaciągnął ? :)) MISSION IMPOSSIBLE!

Gość Afrodyta Wenusowicz
Hm. Od wielu lat drąży mój umysł pytanie co faceci widzą w pończochach i rajstopach, że są takim ważnym elementem w erotyce? Każda jedna fantazja się na nich zaczyna i kończy a to przecież normalny strój. Tak jakbym ja się nakręcała skarpetkami :P Bue fuj!

Gość a ja wiem...
bo jak czyjas kobieta chodzi w spodniach i skarpetach frotte, to faceta podniecaja rajstopki i ponczoszki :)

nie wiem co, ale jest w tym coś erotycznego... mnie podniecają w ogóle damskie nogi no i nie bez powodu, sekretarki, stewardessy itp. chodzą w szpilkach, miiniówkach i nylonkach...