Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilla-my

GŁODÓWKA

Polecane posty

Witajcie. Od jutra planuję zrobić 10-dniową głodówkę. Czy któraś z was chciałaby się przyłączyć? O ile przez ostatnie dni odżywiałyście się 'zdrowo',bo na taką głodówkę nie można przejść z dnia na dzień, musi to poprzedzić przynajmniej kilka dni lżejszego jedzenia. Podobno razem raźniej i łatwiej. :-)

Gość dundersztycowy zgryz
Cześć. Ja jutro planuję odciąć sobie nogę. Jak chcesz - możesz się do mnie przyłączyć i też sobie odciąć. Tylko powinnaś wiedzieć, że wcześniej - przez kilka dni - powinnaś tę nogę traktować trochę ulgowo i nie przemęczać. Co powiesz na to - ty obetniesz sobie ze mną kończynę, a ja zacznę się z tobą głodzić? Fajnie, nie?

ta... ja nie wiem skąd Wy głupie kozy bierzecie pomysły na głodówki... Po pierwsze, głodówki w żadnym wypadku nie należy traktować jako diety, a jedynie jako formę odtrucia i oczyszczenia organizmu, czyli wstęp do zdrowego sposobu odżywiania. Dopuszczalna długość trwania głodówki wynosi od 36 godzin

Głodówka nie jest dobrym sposobem na chudniecie a raczej na oczyszczenie organizmu. W trakcie głodówki metabolizm spowalnia. Efekt Maly a szkody moze byc znacznie wiecej. 1 dzien dla zdrowia duzo pijąc ok ale 10 dni to masakra dla organizmu

Gość wiELka PaULinA
Hej ja sprobuje razem z Toba ! :) a ile wazysz?

Ja planuję głodówkę, ale dopiero za jakieś 2 tygodnie - teraz się do niej przygotowuję - jestem na lekkiej diecie (mnóstwo, warzyw, trochę owoców, chlebek razowy własnego wypieku, kawa zbożowa, zdrowe oleje, migdały ...), potem tydzień na samych warzywach i owocach i potem dopiero głodówka. Ale traktuję ją jako oczyszczenie organizmu.

Gość ta jasne że traktujesz
to jako oczyszczenie... z sadła :O

Mam 169cm i 61kg i nie traktuję tego jako desperackiego kroku do utraty wagi, chcę oczyścić organizm - choć NIEKTÓRZY w tą nie wierzą, chcę się sprawdzić czy dam radę i mam nadzieję, że po tych 10 dniach zmienię swoje nawyki żywieniowe i będę czuła się lepiej. :-)

Gość Robilam, tydzien
Ciezko bylo, moim zdaniem, bez opieki lekarskie mozna zrobic maxymalnie tydzien. Super sprawa, organizm odzywa, ladniejsze wlosy, kolor skory. Chetnie bym z toba zrobila ta glodowke. Ale do tego musze sie przygotowac psychicznie. Zawsze odzywialam sie zdrowo, i planuje posilki. To tak mi zanagle. Przygotowuje sie do glodowki , ale chyba nie od jutr. A moze ???? Musze to przemyslec.

Gość eeeeeeee????????
A to jakim cudem ładniejsze włosy, skoro to tkanka martwa i żeby coś na nich było widać to ze trzy miesiące trzena?

Gość Beasil13
Ty jestes pojebana, namawiasz ludzi do głodówki, ogarnij ten swój mały móżdżek, pomyśl zanim cos zrobisz.

Gość 3232354f
głodówka to poroniony pomysł, najgłupszy na jaki można wpaść... skurczysz sobie żełądek a potem zaczniesz jeść normalnie i więcej... w efekcie uzyskasz efekt jojo :) powodzenia. Ja jem normalnie 3 posiłki mniejsze, nie jem po 18, dużo biegam... schudłam 4 kg w 3 tygodnie... głódówka jest dobra na jeden dzień by oczyścić organizm , na pewno nie na 10!

Gość 3232354f
żołądek * sorki późna godzina daje mi się we znaki... na dodatek jestem po nocce ;]

Gość im wszystko ładnieje
włosy, paznokcie, cera, buty i kapelusze bo widzą spadek wagi :D

Gość azcwdcdewvnefjv
Mądrusie wszystkie jesteściesię tak wypowiadacie a głodówka to dobra sprawa. Poczytajcie sobie że głodówka ma sens dopiero gdy trwa CONAJMNIEJ 10 dni!!! www.glodowka.pl

Gość azcwdcdewvnefjv
tak wiec popieram Cię LILLA MY o ile przygotowałaś organizm do tego głodowania, pozdrawiam:)